Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
nevet gene bir sabah oldu.
eyvallah office programından halletim.. tşklr..@azen63 abi "Resize Pictures Plus" isminde 2 mblık çok basit ve kullanışlı bir program var.
Resimlerini ister teker teker, ister toplu olarak istediğin boyutlara göre ayarlayabiliyorsun.
Çok işlevseldir.
Elinde Nina Dobrev in guzel fotosu olan varsa paylasabilir mi acaba?
Atatürk Üniversitesinde okuyan var mı?
Pm gönderildi.O kızıl şeytan kim :devil:
yedi ömrümü...hala birileri w8 ilemi uğraşıyor![]()
Ul*n windows 8.....
yemek yerken doyduğumu hissetmiyorum.. sofradan kalkıp çay içince, doymuşum ben yavv diyorum.. bunun tıpta bir adı falan var mı![]()
Tuz at yemeklere![]()
yok yav, tuzlu yemek yiyemiyorum hiç.. hele hele ramazanda, bana uzak olsun o beyaz şeytan![]()
yemek yerken doyduğumu hissetmiyorum.. sofradan kalkıp çay içince, doymuşum ben yavv diyorum.. bunun tıpta bir adı falan var mı![]()
yenile yaptım. o kadar güncelleme kurdu 4 tane kaldı. sürekli onlarda hata veriyor. Sorun bende değil onu anladım. 8.1 adam gibi olmazsa 7 ye geçecemSenin yüzünden asla pc me Win 8 kurmayacağım...![]()
sende güncelleme yapmadan kullan... birde o kurmadığı güncellemenin ismini yazarsan belki yardımcı oluruz sanayenile yaptım. o kadar güncelleme kurdu 4 tane kaldı. sürekli onlarda hata veriyor. Sorun bende değil onu anladım. 8.1 adam gibi olmazsa 7 ye geçecem
Fazla bile vermişler::w00t:
yenile yaptım. o kadar güncelleme kurdu 4 tane kaldı. sürekli onlarda hata veriyor. Sorun bende değil onu anladım. 8.1 adam gibi olmazsa 7 ye geçecem
Adak adamak üzereyim..
Geç Win 7 ye rahat et Ahbarim![]()
Adak adamak üzereyim..
Geç Win 7 ye rahat et Ahbarim![]()
Finalini bekliyorum8.1 Kullanamıyorsa geçsin tabi 7' ye .![]()
ikisi deSu mu sana girer sen mi suya girersin.![]()