Genel Af Çıkartılsın!!!

Genel Af Çıkartılsın mı??

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Frmtr'de üye sıkıntısı çekmiyor ama arkadaşlık, muhabbet, saygı ortamı yok :)

Bu mavilerde grup takılıyor anlaşılan. Hep birlikte hayır demiş. :D

Sana frmtr ile sdn arasında ki en belirgin farkı söyliyeyim. Bu başlığı sdn de değilde frmtr de açsaydın, uyarısız ve sorgusuz olarak forumda tartışma çıkaracak konu açmaktan dolayı banlanırdın. :)
Sdn nin üyesi yeterli, yöneticileri tecrubeli, içeriği kaliteli.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Sana frmtr ile sdn arasında ki en belirgin farkı söyliyeyim. Bu başlığı sdn de değilde frmtr de açsaydın, uyarısız ve sorgusuz olarak forumda tartışma çıkaracak konu açmaktan dolayı banlanırdın. :)
Sdn nin üyesi yeterli, yöneticileri tecrubeli, içeriği kaliteli.

İşte o sebepten o foruma üye olmama rağmen takılmıyorum. Ben çoluk çocuğun takıldığı forumla uğraşmam. SDN en aktif olduğum forumdur. Bunun sebebi de burada kazandığım arkadaşlıklar, dostluklardır. Eğer SDN eski günlerine dönmezse ve hâlâ da kalan arkadaşlarımı kaybetmeye devam edersem o zaman giderim bu forumdan. Kalanlarda kendi aralarında takılmaya devam eder. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Frmtr'de zamanında neler yazdım ben banlamadılar beni hiç :D
Amacın belli olsun, niyetin kötü olmasın..
Her platformda seviyeyi yakalarsın.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
İşte o sebepten o foruma üye olmama rağmen takılmıyorum. Ben çoluk çocuğun takıldığı forumla uğraşmam. SDN en aktif olduğum forumdur. Bunun sebebi de burada kazandığım arkadaşlıklar, dostluklardır. Eğer SDN eski günlerine dönmezse ve hâlâ da kalan arkadaşlarımı kaybetmeye devam edersem o zaman giderim bu forumdan. Kalanlarda kendi aralarında takılmaya devam eder. :)

Peki 1-2 arkadaşın için, bu forumda sana hakaret ettiğinden dolayı ceza alan kişi/kişilerin tekrar foruma dönmesine değer mi ?
Benimde banlanan bazı arkadaşlarım var. Ancak kalkıpta arkadaşlarımın banı açılsın tüm cezaların kalkmasına değmez. Bunu istemek sadece bencilliktir.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Peki 1-2 arkadaşın için, bu forumda sana hakaret ettiğinden dolayı ceza alan kişi/kişilerin tekrar foruma dönmesine değer mi ?
Benimde banlanan bazı arkadaşlarım var. Ancak kalkıpta arkadaşlarımın banı açılsın tüm cezaların kalkmasına değmez. Bunu istemek sadece bencilliktir.

Hocam konuyu çok arabeske çekiyorsun. :)
Küfür dediğin nedir yahu ?
Adam öldürmenin bile cezası süreli bu hayatta...
Sen şimdiye kadar kimseye küfür etmedin mi ?

Bence senin dönmesini istemediğin kişiler var bu forumda ;)

Biraz empati lütfen... :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

Ben kimsenin süresiz banlanmasını istemedim. Benim şikayetimden dolayı ceza almıştır ama kimse süresiz banlanmadı. (Reklam yapanlar hariç)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Hocam konuyu çok arabeske çekiyorsun. :)
Küfür dediğin nedir yahu ?
Adam öldürmenin bile cezası süreli bu hayatta...
Sen şimdiye kadar kimseye küfür etmedin mi ?

Bence senin dönmesini istemediğin kişiler var bu forumda ;)

Biraz empati lütfen... :)

Forumda ne yönetimle nede üyeler ile alıp veremediğim kimse olmadı. O yüzden dönmesini istemediğim şahsi olarak kimse yok. Ben genel olarak yukarda yeterince net anlattığımı düşünüyorum :)
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] bende senin yüzünden millet süresiz banlandı demedim. Yukarki yazımdan o sonucu nasıl çıkardın ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim dönemesini istemedigim şahıslar var hiç sevmem kendilerini.

Ama genede kurunun yanında yaşda yanmasın.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Oylama neredeyse başa baş gidiyor.. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben evet diyorum ama şartlı bir evet olacak bu. Toplu bir af için asla olumlu bakmıyorum sadece foruma daha önce katkıda bulunmuş isimlere (1000 mesaj ve üstü) yeni bir şans verilebileceğini düşünüyorum çünkü her insan ikinci bir şansı hak eder :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Daha önce denendi sonuçları ortada kesinlikle Hayır.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
aynen banlanan çok takıyru başka bi yerde devam eder

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayır kesinlikle örnek veriyorum adam basmış küfürü gitmiş şimdi buyrun tekrar gelin yine canı sıkılınca bas küfürü hoş olmaz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
reklam yapan, küfür eden, forumun huzurunu bozanlar.. bunların banı açılmasın.. sadece yönetimle tartışmaya giripte banlanan üyelerin cezası sonlandırılsın. böylelikle sevdiğimiz tüm üyeler geri gelmiş olur

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
forumun huzurunu bozanlar..

Yönetimle tartışmaya girenleri banlarlarken uyuz oldum bundan banladım demiyorlarki..
"Forumun huzurunu bozma" kılıfı bunun için biçilmiş kaftan...
Ama sor bakalım foruma huzur bozulmuş mu.. ? :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yönetimle tartışmaya girenleri banlarlarken uyuz oldum bundan banladım demiyorlarki..

sen/siz sadece bu tarafı görüyorsunuz.. hiç tahmin etmediğiniz insanlar bile o huzuru bozan insanların mesajlarını raporlayıp "forumun huzurunu bozuyor" demiş olabilir. bunu hiç düşündün mü?

bu forumda hiçbir yönetici beğenmediği için kimseyi banlamaz, banlayamaz.. bilmeni isterim ki yönetimde çoğu insan bu duruma karşı çıkar..

kısacası burada banlananlar; ya kendi isteğiyle gitmiştir ya da cezadan gitmiştir.. kendi isteğiyle gidenlerin de geri dönmesi taraftarı değilim.. bunu herkes bilir.. cezadan gidenler zaten hiç geri gelmesinler..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
sen/siz sadece bu tarafı görüyorsunuz.. hiç tahmin etmediğiniz insanlar bile o huzuru bozan insanların mesajlarını raporlayıp "forumun huzurunu bozuyor" demiş olabilir. bunu hiç düşündün mü?

bu forumda hiçbir yönetici beğenmediği için kimseyi banlamaz, banlayamaz.. bilmeni isterim ki yönetimde çoğu insan bu duruma karşı çıkar..

kısacası burada banlananlar; ya kendi isteğiyle gitmiştir ya da cezadan gitmiştir.. kendi isteğiyle gidenlerin de geri dönmesi taraftarı değilim.. bunu herkes bilir.. cezadan gidenler zaten hiç geri gelmesinler..

:) Ben bu söylemlerinize şiddetle karşıyım...
Ceza olacak elbet..
Ama neden süresiz ceza ?
Neyin kinidir, neyin suçudur ki bu affedilmeyedursun ?

Önceki mesajlarımda da vurguladığım gibi hayatta her suçun cezası sürelidir..
Bu vesile ile insan yaptığı hatanın farkına varma ve bir daha yapmama ehliyetine sahip olacaktır..
Kaldı ki kurala uymayan kişi tekrar cezalandırılabilir bu çok mu zor ?

Bu mantık normal hayatta da , Manevi hayatta da böyledir..

Affetmekten neden bu kadar korkuyoruz.. ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
:) Ben bu söylemlerinize şiddetle karşıyım...
Ceza olacak elbet..
Ama neden süresiz ceza ?
Neyin kinidir, neyin suçudur ki bu affedilmeyedursun ?

Önceki mesajlarımda da vurguladığım gibi hayatta her suçun cezası sürelidir..
Bu vesile ile insan yaptığı hatanın farkına varma ve bir daha yapmama ehliyetine sahip olacaktır..
Kaldı ki kurala uymayan kişi tekrar cezalandırılabilir bu çok mu zor ?

Bu mantık normal hayatta da , Manevi hayatta da böyledir..

Affetmekten neden bu kadar korkuyoruz.. ?

Affetmek sadece Allah' a mahsustur arkadaşım.. Müslümanlıkta da kin yoktur..

bu forumun bazı kuralları var.. sen üye olurken o kuralları kabul edip kaydoluyorsun.. kurallara uymazsan cezanı da çekeceksin..

ayrıca insan yaptığı hatayı farkına varır falan deme bana.. Bazı insanlar vardır aynı hatayı tekrar tekrar yaparlar.. insanlar bunu defalarca yapıyorsa kusura bakma da iyi niyet aramam ben.. sonuçta hepimiz aklı başında insanlarız..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yaptıklarını bilerek ve isteyerek yapanlar nasıl olacak onları neden af edecekmişiz ? O yaptıklarını bilerek yapanları affederek senelerce forumda adam gibi takılan insanların hakkını yemiş olmayacak mıyız ?

Not: Ayrıca bazı üyeler vardı banlanmayı 3, 5 sefer hak etmişti.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15

bu forumun bazı kuralları var.. sen üye olurken o kuralları kabul edip kaydoluyorsun.. kurallara uymazsan cezanı da çekeceksin..

ayrıca insan yaptığı hatayı farkına varır falan deme bana.. Bazı insanlar vardır aynı hatayı tekrar tekrar yaparlar.. insanlar bunu defalarca yapıyorsa kusura bakma da iyi niyet aramam ben.. sonuçta hepimiz aklı başında insanlarız..

Nick inle çok uyumsuzsun.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de şartlı evet taraftarıyım %100 herkeze gelmesin, nasıl belirlenir bilmiyorum ama daha güzel olur bence,art niyetli mesajlarla uçanlar var onun için herkeze gelmesin.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

"Affetmek sadece Allaha Mahsustur"

Bu lafıda oldum olası saçma bulurum ben.. :)
Cenabı hak elbet affedicidir..
Yüce yaradan affedici olabiliyorsa biz onun yarattığı aciz kullar neden affedemiyoruz ?

Netice itibari ile ben her zaman dostluktan ve hoşgörüden yanayım...
Bana birisi bir yanlış yaparsa kesinlikle affederim..
Affetmek hiç bir zaman kaybettirmez...

Ayrıca ; ben bu forumdan giden değerli gördüğüm bütün herkesle zaten irtibat halindeyim...
Tekrar affedilerek dönmelerini istememdeki sebep kişisel değil, değer verdiğim SDN camiasının dahada güçlenmesi ve sinerjiye sahip olmasını istememden ibarettir..

Neticede anket devam ediyor ve son söz yönetimin olacak..
Gerisi boş...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Son söz yönetimin değil Troy'un olsun. :mrgreen:
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] adminimiz oyunu kullanarak fikrini bir şekilde ifade etti..
Lakin Sevgili [MENTION=2]Troy[/MENTION] un hala bir görüş bildirmemesi beni şaşırtıyor açıkçası...

Muhtemelen yoğundur ve kayıtsız kalmayıp bir görüş belirtecektir diye umudumu koruyorum.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...