Motion Control ile Akıllı TV Kullanımı

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Abi bence çok gereksiz ya..
Şimdi elini havaya kaldırıyorsun önce televizyonun algılamasını bekliyorsun.
Sonra gerçekleştirmek istediğin işlev için elini denk getirmeye çalışıyorsun.
Yani kısacası kumandayla 2 dakkada yapabileceğin işleri elinle iki saatte yapmaya çalışıyorsun..
Bu özellik sadece evine gelen misafirlere "Bak bizim televizyonumuz neler yapıyor" diyebileceğin birşey.
Bir de sesli yönetim olayı var.O olay da yine aynı nedenlerden dolayı gereksiz..
Kısacası diyorum ki neye ihtiyacınız varsa onu alın, gereksiz teferruatlara para bayılmayın..
Tabiki bunlar benim şahsi fikrim, saldırıya geçmeyin sonra :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
kolum ağırır bunu kullanırken.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bence de gereksiz, zaten inceleme sırasında kolay dediği yerde eli hemen algılamadığı bir kaç kez denedikten sonra başardığını görüyoruz.
Biraz araştırdım ve motion Control'ün kullanımının zorluğundan çoğu kullanıcının şikayetçi olduğunu gördüm...

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kanal ayarı yapmak için şekilden şekile gireceğime kumandanın tuşuna basarım daha iyi.
LG nin sihirli kumandası çok daha pratik bu konuda.

buraq084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kanal ayarı yapmak için şekilden şekile gireceğime kumandanın tuşuna basarım daha iyi.
LG nin sihirli kumandası çok daha pratik bu konuda.

Evet LG Sihirli kumanda ile samsung'u fena rencide etti :) bu sene gelen modellerde ise samsung, bahsettiğiniz LG'nin sihirli kumanda teknolojisini kopyaladı..
son senelerde LG Kalitesi ile oldukça ön plana çıktı samsung karşısında.. ve hiç reklam yapmadan başardılar bunu..