Mystart.incredibar virüsü için yardım. :((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Chrome tarayıcımı her açışımda http://mystart.incredibar.com/mb203?a=6R8T65v9zh&i=26 barese gidiyor bir türlü kaldıramadım. Her yolu denedim. Chorum eklentilerine baktım program ekle kaldıra baktım bir ip ucu bulamadım. yani bu bar ile ilgili birşey yok. en sonunda regeditden arattırdım ve bu çıktı acaba silsem bir sorun çıkarır mı bilgisyarımda? Birde stpozilla prgramyla artık tartryporum şimdi :(

6sy.png

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Manuel tarama için Emsisoft Anti-Malware' i kullanın, başka programa gerek bırakmaz. İşin içinden bu programla da çıkamazsanız;

1- Chrome' u, Revo Uninstaller ile kaldırın
2- CCleaner ile kalıntıları sildirin
3- Restart atın ve Chrome' u tekrar kurun

Şayet bu yöntem işe yaramazsa,

- 1. ve 2. işlemi tekrar yapın
- ComboFix' i masaüstüne indirin, adını değiştirin (adfpk12 gibi gelişine bir isim verin)
- Restart atarak PC' yi güvenli modda başlatın
- ComboFix' i yönetici olarak çalıştırın ve işlemin tamamlandığına dair size bilgi verene kadar müdahale etmeyin
- İşlem bittiğinde cihazı yeniden başlatın ve Chrome' u kurun

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
http://www.mozilla.org/tr/download/?product=firefox-22.0&os=win&lang=tr
kesin çözüm ;)

http://forum.shiftdelete.net/mozill...-sekme-acinca-cikan-sitelerden-kurtulmak.html

Şöyle de bir çözümü var :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bir de bunu buldum :)
Google Chrome

1. Basın Alt + F . Araçlar – > uzantıları . Kaldır Delta araç , Mixi.DJ oyuncu veya herhangi bir istenmeyen diğer eklenti.
  2. Ayarları tarayıcı sol tarafında tıklayın. Üzerinde başlangıç bölümüne gidin ve Set sayfalarında ‘ı tıklatın.
  3. Delta-search.com ve search.conduit.com kaldırıp yeni bir URL yazın. Arama bölümüne aşağıya doğru ve Yönet arama motorlarında ‘ı tıklatın. Delta Search Kaldırmak ve yeni bir arama motoru ekleyin.

Delta search bu şekilde oluyorsa senin sorununu da çözecektir :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=103039]Zee[/MENTION]
BgLNGZO.jpg

Bu resimde gösterilen kısım böyle olucak sonrasında herhangi bir site ismi vs.. olmayacak varsa sil öyle bir dene

chrome://extensions/ sayfasından da bilmediğiniz uzantıları kaldırın :)

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@Zee
BgLNGZO.jpg

Bu resimde gösterilen kısım böyle olucak sonrasında herhangi bir site ismi vs.. olmayacak varsa sil öyle bir dene

chrome://extensions/ sayfasından da bilmediğiniz uzantıları kaldırın :)

dediğiniz ne varsa denedim hiç birşey kalmadı :D sadece görünen kısım sayfayı mystartın çıkması onun dışında bir iz yok :D gerçekten baktım her bir şeye... ama bir şey farkettim....
rk9k.png
eli

Burda işaretledğim kısımları google olark dğeiştiryorm fakat chormeyi kapatıp açtığımda. eski haline geliyor. sorun bunlarda sanırım. kaldırmam lazım.. siliyorum tekrar geliyor. ismini dğeiştiryorm yine aynısı oluyor... bu regeditten anlayan arkdaşlarımız varsa bir çözümü vardır elbet??

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
dediğiniz ne varsa denedim hiç birşey kalmadı :D sadece görünen kısım sayfayı mystartın çıkması onun dışında bir iz yok :D gerçekten baktım her bir şeye... ama bir şey farkettim....
rk9k.png
eli

Burda işaretledğim kısımları google olark dğeiştiryorm fakat chormeyi kapatıp açtığımda. eski haline geliyor. sorun bunlarda sanırım. kaldırmam lazım.. siliyorum tekrar geliyor. ismini dğeiştiryorm yine aynısı oluyor... bu regeditten anlayan arkdaşlarımız varsa bir çözümü vardır elbet??

o zmana onu oraya tekrar ekleyen bir gprogram var program ekel kaldırdan kaldırın veya kendiniz bulabilriseniz progrmı manuel olarak kaldırın

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o zmana onu oraya tekrar ekleyen bir gprogram var program ekel kaldırdan kaldırın veya kendiniz bulabilriseniz progrmı manuel olarak kaldırın
Tamam sorunu kökten çözdüm. Bütün araştırmalarıma rağmen ya program yada bir kod vs veriliyordu en temiz yöntemini ilk ben buldum heralde :D ne program nede bir tarayıcıya bir kod girilcek ... şimdi yeni bir konu olarak çözümü anlatacağım herkes kurtulsun illetten..

Bu konuya bakan arkadaşlarımız başı bu virüste dertenolan arkdaşlarımız bu konuya gitsin. Çözülmüştür.

http://forum.shiftdelete.net/internet-tarayicilari-web-browser/328015-mystart-incredibar-virusu-icin-kesin-ve-temiz-bir-cozum-ilk-sdn%27de-d.html