CPU kullanım % 100 oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:pc nın ıcını acın pc ısınmıstır ıı ce sogutun deneyın oluyo kasa nın kapagı acıkda olur acık kalsın
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google Chrome açıkken ve işlemciyi %100 kullanılıyorken, Google Chrome aktifken Shift+ESC bas. GC görev yöneticisi açılacak. Buradan hangi sayfa veya eklentinin işlemciyi ne kadar kullandığını görebilirsin. Bunun nedeni Flash eklentisi olabilir.


harikasın!
"Bunun nedeni Flash eklentisi olabilir" tam da oyle...
 

denemeci

Öğrenci
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
kardeşim ya java çakışıyor ya da format attığın cd den kaynaklanıyor kanımca
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende cromeyi açınca en fazla %40 oluyo ama oyun oynarken falan kasıyo bunun da bi cözümü var mı önceden hiç kasmıyodu tıkır tıkır çalışıyodu bilg.
 
Y

Yardımcı

SDN Okuru
Dostum firefox kullan ve memory fox eklentisini kur 80mb bellek yediğini görüceksin. Eklentisiz 150 aşağı inmez.
 

sefa-GS

Öğrenci
Katılım
28 Haziran 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bende direk bilgisayarı açar açmaz cpu %100 oluyor işlemci 2´66
 

muh.ik.ka

Öğrenci
Katılım
17 Mayıs 2012
Mesajlar
47
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
bir bilgisayar mühendisi olarak sana kısa tavsiyem herşeyi formatta arama hemen :) bazı illegal uygulamalar chromu ele geçirebilir windows içinde çalışan legal ajan bile yapabilir bu yüzden kasma durumu da olailbir ya da cache bellek şişmiştir bir crap cleaner işini görür chrome ile ilgili hepsini tikle silersin. chrome hızlı bir browserdır fakat gereksiz add on ( eklentilerden ) uzak durun fazla fonksiyonel olsun derken hantallaştırabilrisiniz ne zaman ihtiyacınız olsa bir add on a hemen menüyü açın => araçlar => uzantılara tıklayın hangi eklenti çalışsın çalışmasın seçin . hiç yüklemediğinizi düşündüğünüz şüpheli şeyleri kaldırın. chrome güncel olup olmadğunu hakkında kısmına girerek öğrenin.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu sorunu bende yaşadım ama benim sorunum kaspersky dan yapıyordu onu kaldırıp tekrar nyüklersenin sorunlarınız çözülür niye yaptığınıda söyliyim virüsü buluyor ve silemediği zaman osıkıntı çıkarıyor
 

giskur11

Profesör
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
3,605
Reaksiyon puanı
160
Puanları
243
Merhaba arkadaşlar windows 7 yükledim google chrome kullanıyorum . tarayıcımı açınca cpu %100-90 arasından inmiyor winamptanda müzik açtığımda sayfayı aşağı indirince yada bi sayfaya geçerken kasıyor müzik yavaşlıyorçözüm önerisi olan varmı ? ve sizdede google chrome çalışınca % kaç oluyor ?

Donanımım:
İntel Pentium 4 3,4 Ghz
Asus P5VD2-VM anakart.
Kingston 1gb DDR2 533 Mhz + 512 MB DDR2 533 Mhz Hi LeveL ram .
Palit Nvdia 7100gs 512 mb 64 bit.
SAMSUNG 80 GB 7200 rpm sata.

dosya falan klasörleri açarken hiç kasma yok ama tarayıcı açınca neden böyle onu hiç anlamıyorum.
ısınıyor olmasın ısısını kontrol ettin mi?
 

/xo/

Dekan
Katılım
3 Haziran 2013
Mesajlar
6,131
Reaksiyon puanı
226
Puanları
1,243
Arkadaşlar konu nedense hortlamış. Herkes onu kullan, bunu kullan diyor ama hepsi gereksiz. PC de %1500 virüs oluyor bu durumda. Benim de başıma gelmişti. Sağlam bir Anntivirüs 5 dakikada siler o virüsü. Kasmaya gerek yok o kadar :D
 

Fox.

Doçent
Katılım
27 Mayıs 2008
Mesajlar
729
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Değişik bi problem bi ara Photoshop kullanırken bendede vardı kapatıyodum hala devam ediyodu zaman sonra kendi kendine düzeldi sanırım Chrome fazla RAM yiyiyor Opera'yı kuruyorum bakalım performans nasıl olacak?
 
Üst