- Konuyu başlatan
azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
yemeden bilemezsin.ben acı biberi yavan yerim yahu..insanı incitmeyen acı nasıl oluyor ya![]()
yemeden bilemezsin.ben acı biberi yavan yerim yahu..insanı incitmeyen acı nasıl oluyor ya![]()
Ah Abim Keşke Evde olsaydım şimdi.Valla alır yerdim,sizin yerinizede.Lakin İşteyiz işte.al bi porsiyon, ışınla bize diyecem ya, teknoloji henüz gelişmedi o kadar maalesef!ama gidip bizim yerimize yersin bir porsiyon be Mustafa'm, hesabını bize havale et ama olur mu?
![]()
Çğköfteci ömer usta adı.
Konuyu reklamdan kapatacaklar bana da kızacaklar![]()
Evet bu.ömer usta derken bumu değilmi ?
yemeden bilemezsin.ben acı biberi yavan yerim yahu..
yok ondan değil ya konuda isimler vs uçuşuyorreklam olmaz hocam bunları bilmeyen yoktur diye koydum silebiliyosan silebilirsin sorun değil
tamam sildim ben![]()
o senin dediğin cin biberidir. ondan yapılmaz bizim İsot biberibende yedim hocam hani şu küçük yeşil biberler varya adamın kulağından duman çıkartan diyorum ona ben![]()
abi onun dediği meşhur adıyaman. Seninkinin adı çiğköfteci ömer mi o muEvet bu.![]()
öyle ciğköfte kazanlarda yapılmaz.bir defada en fazla 10-15 kişiye yapabilirsin. bunun yoğrulması bile 40 daqkikayı bulabilir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
o senin dediğin cin biberidir. ondan yapılmaz bizim İsot biberi![]()
Google amcaya sor sana göstersin![]()
Valla İsota da yan sanayii diyorsan helal sana ne diyeyim peh yanihaa biliyorum şu kırmızı minik biberleri dyosun yok ondan almyim ben cin biberi yan sanayi![]()
Çiğköfteci Ömer Usta yazıyor Tabelalarında ama bu omudur bilmiyorum.?abi onun dediği meşhur adıyaman. Seninkinin adı çiğköfteci ömer mi o mubu arada en tatlı acıdan yiyen var mı
çiğköftecim . Dürümü 3.5 lira yav. Ucuzken yerdim artık almaz oldum.
Bu iş biraz muallakta kalmış bir mevzu abi.Antepli ve Adıyamanlı Arkadaşlarımın ikiside çig köfte bizimdir diyorlar yahu.sanırım urfa olması lazım.yav bi dur hele, google amcaya bi soralım hele!![]()
Sende yedin haBu iş biraz muallakta kalmış bir mevzu abi.Antepli ve Adıyamanlı Arkadaşlarımın ikiside çig köfte bizimdir diyorlar yahu.![]()
dj'in dediği dğil abi. Şu başak simgesi var seninkinde. Onun dediği meşhur adıyamanÇiğköfteci Ömer Usta yazıyor Tabelalarında ama bu omudur bilmiyorum.?
İlla bir farklılıkları vardır ama Abi değil mi?Çiğköftenin özüde sözüde UrfadırTabikide Adıyamanlıda Yapacaktır. bizden kopya çekerek. Helal Hoş Olsun yapmasını bilenlere
![]()
o meşhur bu meşhur gelin Urfa'YAda aslını yiyn bre cingözxlerdj'in dediği dğil abi. Şu başak simgesi var seninkinde. Onun dediği meşhur adıyaman![]()
Adres neresiydivalla ben hazır yedikten sonra çiğ köfteden soğudumüşenmeyip 3-5 arkadaş olunca yapıyorum ve etli yapıyorum 1kilo bulgura yarım kilo et (sırt bölgesinden 2 defa çekilmiş olacak sıfır yağ olacak
)yarım kilo da isot kullanıyorum
arkadaşlar parmaklarını yiyor valla
hazır yedikleri zaman abi bulgur köftesi ya da kısır yiyoz valla diyorlar
bunun bir de yumurtalısı oluyor kıyma yerine yumurta kullanılıyor
ama onu yapması zor zira kızgın yağ ile yoğruluyor
yediğim en berbar hazır çiğ köfte komega mıdır nedir o oldu
ömer usta eh işte çok canın çekerse belki
ha bir de unutmadan esmer bulgur olacak ve kesinlikle yoğrulurken su girmeyecek
yarım saat içinde hazır olması yoksa tadı bozuluyor
![]()
Çiğ Köftenin özelliği Dövülmüş etten yapılmasıdır. bulguru çiğköftelik bulgurdur. herşeyi ona özeldirİlla bir farklılıkları vardır ama Abi değil mi?