HTC One Ekrandaki Cizgiler

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba herkese htc one telefonunuzda kilitliyken,kapali modundayken weya acik sekilde siyah arka plandayken gunese tuttugunuzda ustten asagi dogru yatay seklinde 1 cm aralaginda cizgiler olusuyor mu deneyen weya dikkatinizi ceken oldu mu?Ayni sekilde aydinlik bi ortamda ekranda renklerde hafif bi sasarma gordunuz mu?

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dikkatinizi ceken hic olmadi mi ya takinti olustu kafamda?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ekran panel panel ayrıymış gibi gözüküyor, kapalıyken güneş ışığı altında yanlara doğru (Kimi cihazlarda dik lduğunu da gördüm.) Anormal bir durum olarak bilmiyorum.

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bebde htc musteri hizmetlerine sordum ekraniniz polerize ekran oldugu icin onlar gozukebilir diyor ama cok dikkatimi cekiyor rahatsiz edici bi durum

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu tek HTC de yokki. Sony dede var. Samsung veya NOKİA ada varmı bilmiyorum. Bunu çok dert etmemeye çalış. HTC ONE sahibisin değerini bil :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çoğu telefonda var benim telefon da dahil, dokumatikle alakalı normal bir durum.

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu yuzden kvk ya verdim degisim yaptilar yeni gelende aynisi olunca kendi kendime dedim bende hata warmis:) genede bi soriim sizlere dedim sagolun

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
O ekran degil ki dardesim dokunmatik panelin cizgileti onlar

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onceden kullandıgım one x plus da bu kadar bellı olmuyodu ama o yuzden rahatsız oldum

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vay be sırf bu yüzden telefonun sıfırını göndermişler. :) Şans işi bu işler.

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc bu konularda gercekten cok hassas bide 30 gun icinde degisim istediginizde sorunsuz doa kapsamima giriyor ilk aldigim htc one geri tusu tutukluk yapiodu kvk da degistirdim sonra gelende bu cizgiler yuzunden verdim onuda degistirdiler buda 3 cu bunuda vermeyi dusunuyorum cunku guneste degisik bi sararma yapiyor iyice sogudum telden

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ekranı kırda htc hassas mı değil mi görürsün:)

EfeegemeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mat film cektim parlak film mi kullansam acaba?

mrtcnsnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1 hafta once aldım htc one yı bu çizgiler 3 gun sonra dikkatımı çektı ve çok canımı sıktı bi kac yere gösterdım bunda bı sorun yok dedi ekranda göruntude herhangi bir sıkıntı yok fakat rahatsız oldum bu durumdan telefona viruslu bi program indirmıstım ondan sonra fabrıka ayarlarına gerı yukledım acaba ondan olmus olabilirmi yardımcı olursanız çok merak ediyorum yada bu htc one nın genel bir sorunu muu ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba htc one mi alalı 19 gün oldu ekranda 1 cm aralığında siyah çizgiler benimde dikkatimi çekti hepsinde mi var bilmiyorum. birde whatsapp da yazarken klavye bazen donuyor ısındığında donuyordu şimdi soğukken bile donuyor sizde de oluyor mu bu sorun? kvk dan aldım göndersem mi göndermesem mi kararsız kaldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one min rekleri karmakarışık cizglerle dolu ne yapmam lazım

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Işığın telefona vurduğu ortamda ve ekran kapalıyken çok belli oluyor veya parlaklık düşükken. Yatay birbirine paralel doğrular ;)