FLASHTOOL programı

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sony xperia s telefonum var şuana kadar birçok sefer root ve rom yaptım ama flashtool ile değil uzun yoldan telefonumun takoz olmasından korktum anlıcanız bootloader kilidini açtım ama flashtool programının iyi bi şekilde çalışması için saat bölgeyi ingilizce (amerikan) a çevirmek gerekiyomuş herkes farklı biş yazmış

lafı uzat mıyım birisi bana bu programı nereden indirmem gerektiğini ve nasıl bu programla root ve rom yapmam gerektiğini söylerse çok mutlu olurum cidden telefonumu bi bilgisayar teknisyeni arkadaşımla rom yükledik telefon takoz oldu bildiğin çocuk çok zor eski haline döndürebildi...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar sony xperia s telefonum var şuana kadar birçok sefer root ve rom yaptım ama flashtool ile değil uzun yoldan telefonumun takoz olmasından korktum anlıcanız bootloader kilidini açtım ama flashtool programının iyi bi şekilde çalışması için saat bölgeyi ingilizce (amerikan) a çevirmek gerekiyomuş herkes farklı biş yazmış

lafı uzat mıyım birisi bana bu programı nereden indirmem gerektiğini ve nasıl bu programla root ve rom yapmam gerektiğini söylerse çok mutlu olurum cidden telefonumu bi bilgisayar teknisyeni arkadaşımla rom yükledik telefon takoz oldu bildiğin çocuk çok zor eski haline döndürebildi...

bu bahsettiğin dil ayarları filan programın eski versiyonundaydı :)

Buradan son sürümü indirebilirsin.
http://androxyde.github.io/

Ayrıca bu program ile 4.0 ve üzeri android sürümler Root yapılamıyor artık. rom için ise sadece stock rom yükleme yapabilirsin (ftf)

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu bahsettiğin dil ayarları filan programın eski versiyonundaydı :)

Buradan son sürümü indirebilirsin.
http://androxyde.github.io/

Ayrıca bu program ile 4.0 ve üzeri android sürümler Root yapılamıyor artık. rom için ise sadece stock rom yükleme yapabilirsin (ftf)

çok teşekkür ederim dev.host dosyasıyla rom yüklemiştim zaten flashtoolu indirp hemen denicem sağol

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim pc windows 8le çalışıyo flashtoolu kurdum açılmıyo sebebi nedir ?

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende win 8 pro 64 bit var ama sorunsuz çalışıyor flashtool :)

Oyyyy oyyyy :) bu sony çok uğraştırıyo beni yah adam akıllı root rom yüklüyorum meğer bozukmuş dierini yükledim oda bozukmuş yüklememe gerek kalmadı bu yeni sürümdede hata varmış stock rom yapcam kurtulcam falashtool çalıştı bu arada ama yeni romu yüklücem gelince :)

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende flashtoolda root yapmak için kilit resmi işlevsiz anlamadım onu pro sürü olmadığı içinmi yoksa 4.0 üstü telefon olduğu içinmi :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yok yah olmuyo cidden olmuyo bu mal program canımı sıkıyo benim herşey tamam romu istenilen yere yapıştırdım telefonu tanıttım tanıyoda son sürüm yükledim driver ı kurdum başarılı diyo herşey yolunda eksik tek birşey yok ama telefonu yazılım için hazır konuma getirdikten sonra mavi ışık yanık saatlerce beklese bile hiçbişey olmuyo anlam veremedim flashtoolda hata vermiyo bende telefona root çekip rom manager yüklücem ordan daha kolay oluyo hemde bu pc den uğraşmıcam daha fazla can sıkmaktan başka bişeye yramaıyo bu mal bilgisayar sen yinede sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia arc s telefonum var eski 2.3.4 sürümüne nasıl döne bilirim