Galaxy s4 kullanan arkadaslar yardım

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s4 u şarja taktigim zaman şarjın ortalarına dogru telefon ısınıyor acaba bu normalmi sizdede oluyormu

Yardımcı olursanız sevinirim

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Normal. 2A şarj aleti olduğu için daha çok ısınıyor Galaxy s3'e göre. Ama bazen bazı uygulamalar takılıp işlemciyi arka planda lüzumsuz yoruyor. Bu yüzden ekstra ısınma olabiliyor. Dolayısılıyla arada sırada telefonu yeniden başlatırsan temizlenmiş olacaktır.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
normal bi durum bendede oluyor tavsiyem telefon kapalı halde şarj et

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar telefonu açıp kapatmakda rami baya rahatlatiyor

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 zaten sarjı bırak internette dolaş yine ısınıyor. Ben oyun oynuyom yatarken sonra ayaklarıma koyuyorum ısıtıcı gibi :tt2:

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 zaten sarjı bırak internette dolaş yine ısınıyor. Ben oyun oynuyom yatarken sonra ayaklarıma koyuyorum ısıtıcı gibi :tt2:

Haklısın. Ben internette dolaşırken ısınmayı firefox ve dolphin browserle biraz da olsa cozdum.

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın. Ben internette dolaşırken ısınmayı firefox ve dolphin browserle biraz da olsa cozdum.

Ben daha çözemedim .Bir güncelleme getiricekler di ama bakmadım öyle dur aklıma gelmişken bir araştırayım ne olmuş ne bitmiş :thumbup:

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha çözemedim .Bir güncelleme getiricekler di ama bakmadım öyle dur aklıma gelmişken bir araştırayım ne olmuş ne bitmiş :thumbup:

Isinma güncellemesi telefon satisa çıktıktan 1 2 hafta sonra cikti ama pekde işe yaramadi. Benim sana tafsiyem
Birşeyler izlerken dolphin facebook forumlarda fln gezerken firefox bi 15,20dk ısınmiyor daha sonrada devamli hafif bir ısınmayla gidiyor

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gayet normal şarjda ısınması , bende kullanıyorum ama sizin abarttığınız kadar ooo telefon patlıcak neredeyse dıyenler var o kadarda değil her akıllı telefon ısınıyor şuanda piyasadaki .

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet normal şarjda ısınması , bende kullanıyorum ama sizin abarttığınız kadar ooo telefon patlıcak neredeyse dıyenler var o kadarda değil her akıllı telefon ısınıyor şuanda piyasadaki .

Haklısın.fazla bir ısınma söz konusu değil hafif oda arada sırada.yorumun için teşekkürler.

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isinma güncellemesi telefon satisa çıktıktan 1 2 hafta sonra cikti ama pekde işe yaramadi. Benim sana tafsiyem
Birşeyler izlerken dolphin facebook forumlarda fln gezerken firefox bi 15,20dk ısınmiyor daha sonrada devamli hafif bir ısınmayla gidiyor

Teşekkürler Bilgi İçin . ..:thumbup: