SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@azen63 den bir şarkı

Albüm'ün Adı: BEĞEN ME BUTONU......:4:

isyanım var capulculara isyanım var SDN yeeee
artık yorum yazmıyacağımmm isyanım var yorumculara
isyanım var sizeeeee dostlar artık ben her yorummmmm

sadece BEĞEN butonaaaa Tıklayaacağımmmm isyanım var isyanım var isyanım var yeter ulen yeter.....:):dirol:
 
Karşılıklı saçmalamaya daha ne kadar devam edeceksiniz?


Hocam hep suc sende:) milleti bir birine düşürüyorsun şaka şaka bir günah kecisi laızmdı modumuzdan başkası olamaz dedim yazdım:):flowers:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Naparsın işte belgeler elr ayağa düşünce....

o belgeyi paylaştıran oda bir ATATÜRK düşmanıdır ATATÜRK düşmanında başka kim ATATÜRK'le bu kadar uğraşır o yüzden bana Gercek ATATÜRK'cü bir araştımacının belgeleriyle gel.
 
Kastettiğim birbirinin mesajını alıntılayıp laf çaktığını zannedenlere..

hocam sanırım hakaret ve küfür yasakdı demokrasi bir şekilde terbiyesizce olmadığı sürece nazik bir şekilde laf atılır hiç mi siyasetcilerimizi izlemiyorsun tv karşısında onlarda bir birilerin işlerini alıntıyıp laf sokuyorlar bir birilerine nazikce senin dediğini RTÜK bile yapmaz :)


yani forum kuralarını tekrar okudum böyle birşey gecmiyor

mesajını alıntılayıp laf çaktığını zannedenlere.
 
İroniler...

artvincenter eleştirdiğin konuda sen de hata yapmışsın.




2721.jpg


Başbakan Erdoğan, vali ve emniyet müdürlerinin istifasını ve açığa alınmasını talep eden platform üyelerine "önce haddini bileceksin" diye tepki gösterdi. Platforma yönelik eleştirilerini sürdüden Erdoğan, sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Sen kalkıp da yok bilmem ne platformuymuş, ne platformu olursan ol yahu. Ayaklar ne zamandan beri baş olmaya başladı. Milletimizin vermiş olduğu bu yetkiyi kullanamaz duruma gelirse, o zaman zaten bittik demektir."

Partisinin grup toplantısında milletvekilerine hitap Erdoğan, konuşmasının büyük bölümünü Gezi Parkı olaylarına ayırdı. Konuşması sık sık partililer tarafından tezahüratlarla kesildi.

AK PARTİ AMPÜLÜ TARSUS'TA YANACAK

Akdeniz oyunlarına değinen Erdoğan, organizasyonun hikayesini anlattı:
9 Haziran’da Mersin’e giderek Akdeniz Oyunları için yaptığımız yatırımlar noktasında 500 milyon liralık, toplamda 800 milyon liralık açılışı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü oyunların açılışını gerçekleştirdik. AK Parti’nin ampulünü inşallah Tarsus’ta da yakacaksınız. Buna inanıyorum. Aslında bu oyunlar Yunanistan’da yapılacaktı. Malum durumları sebebiyle bunu yapamayacağını açıklayınca, bizden rica ettiler. Değerlendirmelerimizi yaptık, Akdeniz Oyunları’yla ilgili süratle yatırıma girdik. 17 ayda hamd olsun gerçekleştirdik. Yani 17 ayda bütün buraların branşlarına ait yapılması, yetiştirilmesi gerçekten önemliydi.

17 ayda bütün alt yapıyı yapıp yetiştirmek önemliydi. 24 ülkede yaklaşık 6 bin sporcu Mersin'de. Mersinli bu işe çok büyük bir ilgi gösterdi. Her yerde her alanda izleniyor. Türkiye 17. Akdeniz oyunlarında 16 bronz 21 gümüş ve 19 adet altın madalya kazandı. İtalya'nın arkasında 2. sıradayız. Daha çok altın var gümüş var bronz var."

DADAŞLAR ENTERESAN KARNE HAZIRLAMIŞLAR


Sözü milli iradeye saygı mitinglerine getiren Erdoğan, halkın hissiyatını böyle açıkladı:
"Ben Kayserili kardeşlerimin, ve buna destek olan partili kardeşlerimi tebrik ediyorum. Coşku her geçen gün daha da artıyor. Cumartesi günü de Samsun'da bir miting gerçekleştirdik. Karadeniz'in nasıl çırpındığını gördük. Dadaşlar birilerine enterasan karneler hazırlamışlar. Sokakların insan seliyle meydana aktığını gördük. Bizden bir gün önce MHP'nin yaptığı mitingin hali ortada. Zaten dadaşlar gereken cevabı verdi."

ŞİDDET ZAFERİN MÜJDECİSİ DEĞİLDİR

AK Parti mitinglerinde halkın sağduyu ve itidal içinde hareket ettiğine dikkat çeken Erdoğan sözü, şiddeti tercih eden protestoculara seslendi:

"Bir şey mi söyleyeceksiniz gelin burada söyleyin. Yani şiddet hiçbir zaman zaferin müjdecisi değildir. Şiddet iter, ötekileştirir. Şiddete başvuranlar her daim kaybetmeye mahkumdur. Siz dürüstlükten yanaysanız demokrasinin şartları bellidir. Gelirsiniz yasal çerçevede anlatırsınız, seçim zamanında sandıktan neticeyi alırınız. AK Parti'nin yaptığı budur.

BU MİLLET BU KAMPANYALARI YUTMADI


Çok açık söylüyorum. Bu millet bu kampanyaları yutmadı. Millet neyin ne olduğunu, kimin nerede durduğunu, kimin ne yapmak istediğini gördü. Her zaman haklının yanında yer aldı. Gösterileri kışkırtanlar milleti etkileyemeceklerini biliyorlardı. Uluslararası çevreleri muhatap aldılar, Türkçe yerine İngilizce yazmayı tercih ettiler."

Gösterilere katılanlar farklı katmanlardan oluşuyorlardı. Bizim hiç bir kompleksimiz yok. Halkın taleplerine yüz çeviren hükümet olmadık. Her bir grubun taleplerini dinledik dikkate aldık. 10.5 yıl boyunca yüzde 100'ün hükümeti olmak için hassasiyet gösterdik.

Kabul ettiğimiz temsilcileri saatlerce dinledik, bizzat şahsım belediye başkanı ve vali samimi temsilcilerle görüştü. Adeta yeniceri isyancı grupları gibi şu vali görevden alacaksın gibi ültimatom sallayanlar vardı, sen hangi iktidarla konuşuyorsun.

Kalkacaksın sen şu emniyet müdürünü açğığa al, şunu görevden al. Önce haddini bileceksin. Ne platformu olursa ol Ayaklar ne zaman baş olmaya başladı. Milletin verdiği yetki var. Bu iktidarı kullanamaz duruma gelirse o zaman zaten bittik demektir. Millet bize tek başına iktidar yetkisi vermiş.

Saygı duyulan Türkiye'yi içeride ve dışarıda koordine adımlarla yıpratmak istediler. Fakat bu millet bize sahip çıktı. Brezilya'da oynanan oyunun aynı merkezden yapıldığına inanıyorum.ada rahatsız ediyor.

Brezilya da IMF'ye borçlarını ödemiş durumda. Birilerini hoplattı. niye rahatsız oluyorsunuz? Bazı çevreleri ciddi manada rahatsız etti. Müslaman sokulduğu bir yerden bir daha sokulmaz.

Meclis içinde muhalefet yapamaan sokak çatışmaları çağrısı yaparak kitleleri sokağa çıkmaya çağırdı. Alevilerin hisiyatini gayet iyi anlıyoruz. Alevi açılımı ile bir dizi toplantılar yaptık. Dersim katliamında CHP'nin herhangi bir tavrı oldu mu? O dönemde yapılmayan özür beyanını Tayip Erdoğan yaptı.

Ana muhalafetin genel müdürü Bir kere özür beyanında bulundu mu? Hadi bulunsaydın ya. Siz yaptınız.Sorunlar tamamen çözülmemiş olabilir. Ancak samimiyet içinde olmadığımız hiç kimse iddia edemez. Dersim olayları bile bizim için samimiyet göstergesidir.

Alevi çalıştayları ile sorunlar istişare edildi. Sürec elbette tamamlanmış değildir. Kardeşçe yaşamak bizim vazifemizdir. CHP Dersim katliamının mimarıdır. CHP tek başına iktidar olduğu dönemlerde alevi vatandaşlar için ne yapmıştır? Maraş olaylarında CHP iktidar ortağıydı. CHP bu olayları engelleyemediği gibi takipçisi olmamışır.

Gezi olaylarını kışkırtan alevi vatandaşlarını sokağa dökmek isteyen televizyon sahipleri CHP'lilerdir. Alevi vatandaşların bu oyuna karşı son derece dikkatli olmalarını istiyorum. Alevi kardeşlerimizin duyarlı uyanık olmalarını rica ediyorum.

Çözülmez engelleri çözdüğümüz gibi kardeşlik hukuku içinde hal yoluna koyarız. Sorunları konuşarak çözeceğiz, hukuk yoluyle meseleleri çözüm yoluna koyacağız.

Bu milletvekilinin ülkenin birliğine şahsıma yönelik ağır hakaretlerini yargıya taşıdık. Onun hemşehrisi olan CHP genel başkanı bozuk plak gibİ faşist diktatör diyor. Eğer faşist diktatör görmek istiyorlara aynaya baksınlar geçmişlerine baksınlar.

Bu kürsü o belgelerin şahididir, hepsini gösterdim. Emri altına girdikleri Suriye'yi milli şefine baksınlar.

Cuntaların, çetelerin karşısında asla boynumuzu bükmedik, bildiler karşısında medya operasyonları karşısında asla geri adım atmadık, boynumuzu bükmedik. Millet arkamızda durduğu sürece, nasıl gelirse gelsin, milletin emaneti namusumuz bilir şerefi bilir onu canımızla koruruz.

Bu süreçte yazılı ve görsel hangi kuruluşlar görev aldı hepsini biliyoruz. Milletim hiç bir zaman bunları diliyle konuşmadı. Siz de gerçek anlamda vandallıkların karşısındaysanız, gelin mitinglerini yürüyüşlerinizi yapın. Milletim bunlara gereken dersi verecek. En başta CHP'ye.

Bu nasıl parti teşkilatı. Polis parti teşkilatının içine girdi. O meydanda vandalizmi temsil ettikleri için polis oraya girdi. Divan otelinde aynı şey oldu. Meydanlarda polisle çatışanlar oraya sığındılar. Yasalarda yataklık etmek de suçtur. Orada yataklık edildi.


Meselenin hesap görme meselesi olduğunu itiraf ettiler. Başbakan sert diyorlar. Alttan alsın diyorlar. Onlar zaten başından beri senaryoyu bunun üzerine kuruyorlar. Ağacı gösteriyorlar ama yağmalamayı gizliyorlar. Paçavraları gizliyorlar, Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyorlar yakılan bayrağı, taksim meydanında paçavralarla yan yana asılan bayrağını görmüyorlar.

Ulusalcılar müdahale etmedi, baktım bunlar halen duruyor. kuzey Afrika'dan geldim, İçişleri Bakanıma 24 saat içinde burayı temizleyeceksin dedim. Ardından gezi parkını işgalcilerden temizleyeceksin dedim. Gezi parkı belli bir azınlığın değil tüm milletindir.

Hepsiyle görüştüm, niye duruyorsunuz orada, yargı kararı var ortada. Niye gençleri burada tutuyorsunuz dedim. halk oylamasına gidiyoruz dedim. Çoğunluğu çok güzel dediler. sonra bizim yetkimiz yok dediler. Bir taraftan platform diyorsan bir taraftan yetkim yok diyorsun. Anlamak mümkün değil. Bunların derdi başka dert ortalığı karıştırmak.

Biz de üniversite öğrencisi olduk biz bu imkanları yaşamadık. şimdi gençlik yaşamasın dedik. Gençlere sesleniyorum, bu oyuna gelmeyin kullanılmayın. Hukuk içinde buun yapın. 30 yaşında seçilme hakkına sahiptin ey genç kardeşim. 25 yaşına seçilme hakkını getiren biziz. Seçme yaşı 18. Seçme ve secilme yaşının 18 olması için çalışma yaptırıyorum. Gençlere hangi partinin sahip çıktığını bilin.

Kandil simidi gösteriyorlar, ama ayakkabıyla girilen içti içilen camiyi gizliyorlar. Dolmabahçe üç gün işgal altında. Oradan operasyonları yönettiler. Bu tahriklere kapılmış olsaydık Allah muhafaza çok tehlikeli şeyler olabilirdi. Namaz kılanları gösteriyorlar başörtülüre saldırıyı göstermiyorlar.

Yüzlerce taş atıyorlar, polis kalkanıyla duruyorlar. Onlar yıkacak biz görmeyeceğiz, biz görmeyeceğiz. Tencere tava dinlettiler millete. Çevrecilikte gürültü kirliliği yoktur, canım saksı çiçeklerini bile yerlere yıkıp barikat oluşturdular. Tencere tavayla saat dörde kadar sınava giren gençleri rahatsız ettiler.

Zahide nineye ahlaksızca para teklif edecekler biz bunu görmezden geleceğiz öyle mi müftünün karısıyım diyecek biz bunu görmezden gelecekler. 21 milyon oy veren kömürcü makarnacı olarak küçümsenecek, biz bunu sineye çekeceğiz öyle mi böle bir dünya yok. Yarın sandık kurulunca millet bu vandallara ne yaptın diye onlara soracak. Biz sessiz kalacak olursak hesabını soracak.

Uluslararası bir yayın kuruluşunun, Türkiye temsilcisi “Duran adam değil, durduran adam olalım. Ekonomiyi durduralım, tüketmeyin. Altı ay tüketmeyin, bizi dinleyecekler” diyor. Bu nasıl gözü dönmüşlüktür, buna basın özgürlüğü denir mi? Türkiye'nin düşmanları böyle bir tavrın içinde olabilir ama bu ülkenin vatandaşı kendi ülkesine karşı tehlikeli çağrı yapabilir mi? Mesele gezi parkı değil mesele işte bu.

Sokaktaki göstericiler türkiye ekonomisi aleyhine kirli bir oyunda kullanıldılar. Olaylar sistemli bir şekilde abartıldı. Sermaye grupları tertibin içinde yer aldılar. Yatırım yapmaya niyetli olanlar tedirginlik verildi. Ekonomiye kötüye bitsin biz kazanalım diye çırpınanlar oldu. Bu operasyon tutmadı, ekranları başında olanlar rahat olsun.

Çıkandan daha fazlası inşallah Türkiye'ye daha fazla gelecektir. Yatırımcılara elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz. Ülkemize yatırımları cezbetmek için her türlü gayreti göstereceğiz.

Gösterilerin bir hedefi de başarıyla ilerleyen çözüm süreci olmuştur 81 vilayetin tamamı çirkin oyuna karşı tek yürek olmuştur. Şırnak havaalanı bitti onun açılışını yapacağız. Tam tersine birliğimizi perçinlemiştir. Yarın akil insanlarla final toplantısını gerçekleştireceğiz.

İstişarelerin ardından yol haritasının ayrıntılarını açıklayacağız. Kardeşliğin anlam kazandığı süreçten geçiyoruz. Terör sorunlarını çözdüğümüzde diğer sorunlar inanın hızlı şekilde çözülecek. Türkiye prangalarından kurtulmuş şekilde şaha kalkacak.

Yüzde 50 ile geldik ama yüzde yüze hizmet verdik. Benim başörgütülü bacımla başı açık kadeşimle fark görmedik. Sorunların üzerine cesaretle giden bir Türkiye'de yaşayacağız. Biz acı hatıraların değil ortak paydaların güç kazandığı bir Türkiye'yi teslim edeceğiz. Türkiye üzerine hesabı olanlar hukuku içinde hesaplaşacağız.

Önümüzdeki hafta Meclis başkanını seçiyoruz. Salı günü tam kadro halinde Meclis başkanlığı için hazır olmanızı rica ediyorum.


Kaynak


 
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] rahat dur kıracan belini.... ayrıca gerçek belgeleri ortaya çıkarmak için atatürkçü olmak gerekmez... fazla kasma kendini kıracan belini bak ...:)
 
Hocam hep suc sende:) milleti bir birine düşürüyorsun şaka şaka bir günah kecisi laızmdı modumuzdan başkası olamaz dedim yazdım:):flowers:

- - - Mesaj Güncellendi - - -



o belgeyi paylaştıran oda bir ATATÜRK düşmanıdır ATATÜRK düşmanında başka kim ATATÜRK'le bu kadar uğraşır o yüzden bana Gercek ATATÜRK'cü bir araştımacının belgeleriyle gel.

Diyorsun ki krala kral diyen doğrudur, kral çıplak diyen değil... O da güzel..
 
Hocam hep suc sende:) milleti bir birine düşürüyorsun şaka şaka bir günah kecisi laızmdı modumuzdan başkası olamaz dedim yazdım:):flowers:

- - - Mesaj Güncellendi - - -



o belgeyi paylaştıran oda bir ATATÜRK düşmanıdır ATATÜRK düşmanında başka kim ATATÜRK'le bu kadar uğraşır o yüzden bana Gercek ATATÜRK'cü bir araştımacının belgeleriyle gel.

Ya belge gerçekse nolacak. O zamanda mı??? da Atatürk Düşmanı olacak
 
@IThelp rahat dur kıracan belini.... ayrıca gerçek belgeleri ortaya çıkarmak için atatürkçü olmak gerekmez... fazla kasma kendini kıracan belini bak ...:)


kıracan belini derken küfür yok saygısızlık yok hakaret yok bannlayacakmı. kaybedeceğim birşey olmaz ama
arkadaşın biri arapça yazmış ve durmadan yazan bizde arapça anladığı icin Türkçe si

Biraz saygı diye yazmışız alıntıyaparak bu laf sokma değil nice laflar söylendi it ler şerefsizler teroristler diye bunlar karşılıklı laf sokmalar değilmi biraz gercekci olalım başka konu tartışırken arkadaşın biri değer verdiğimiz birine burada konuyu sabtırak alaycı bicim de yazamaz nazikce biraz saygı dedik oda belgelerim var dedi bak gelirim ha dedi o belgeleri de burda bekliyoruz.
 
hocam sanırım hakaret ve küfür yasakdı demokrasi bir şekilde terbiyesizce olmadığı sürece nazik bir şekilde laf atılır hiç mi siyasetcilerimizi izlemiyorsun tv karşısında onlarda bir birilerin işlerini alıntıyıp laf sokuyorlar bir birilerine nazikce senin dediğini RTÜK bile yapmaz :)

Karşılıklı atışmalar tabi ki olur, olmalıda. Ama bu aşağılayıcı tabirlere kadar gidiyor.
Ayrıca benim yalancıların laflarına karnım tok. Gerektiği kadarını yazılı basından öğreniyorum.
 
kıracan belini derken küfür yok saygısızlık yok hakaret yok bannlayacakmı. kaybedeceğim birşey olmaz ama
arkadaşın biri arapça yazmış ve durmadan yazan bizde arapça anladığı icin Türkçe si

Biraz saygı diye yazmışız alıntıyaparak bu laf sokma değil nice laflar söylendi it ler şerefsizler teroristler diye bunlar karşılıklı laf sokmalar değilmi biraz gercekci olalım başka konu tartışırken arkadaşın biri değer verdiğimiz birine burada konuyu sabtırak alaycı bicim de yazamaz nazikce biraz saygı dedik oda belgelerim var dedi bak gelirim ha dedi o belgeleri de burda bekliyoruz.

küfür hakaret saygısızlık olarak mı algıoladın sen ?
 
Diyorsun ki krala kral diyen doğrudur, kral çıplak diyen değil... O da güzel..


Nedir bu sizin ATATÜRK düşmanlığınız kardeşim Hiç bari bak Benim Söylediğim gibi ben rte sevmiyorum
sizde deyin Biz ATATÜRK sevmiyoruz bu tartışma bitsin kimin AK kimin KARA olduğu ortaya cıksın hep altdan ATATÜRK mevzusunu getirmeyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst