Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Eline sağlık hocam faydalı bir yazı olmuş. Detaylı okumadım daha kısaca göz gezdirdim ama o bile belli etti. Ellerine sağlık tekrardan.
android en çok htc'ye yaramıştır herhalde. android'den önce htc'nin windows tabanlı garip telefonlarını hatırlıyorum şu an ki satış rakamlarını hayal bile edemezlerdi.
Alıntı![]()
hadi 8800'ı açıkladık 3650s'i nasıl açıklıyacağız. nokia elindeki fırsatı çok cömertçe harcadı.HTC o "garip" telefonları yapıp satarken godomanlara, Nokia elit diye 8800'ı yamayıp yamayıp duruyordu. Sony, Ericsson'un alt yapısını yeme peşindeydi, Samsung da E250 üretiyordu. Ne kadar sattığınızdan çok ne sattığınız önemli.![]()
hadi 8800'ı açıkladık 3650s'i nasıl açıklıyacağız. nokia elindeki fırsatı çok cömertçe harcadı.
insanlar yıllarca java uygulamaları için yada symbian uygulamaları için web siteler aradılar.
hatta getjar.com çıktı ortalar çünkü "büyük" firmaların pek umurlarında değildi uygulamaları bir çatı altına toplamak.
kendi çaplarında marketleri vardı fakat içlerinde çok az sayıda genelde reklam amaçlı uygulamalar olurdu.
en garip olanı da nokia'nın olayları bu kadar ters okumasıdır. ortalık ipod ile yıkılırken nokianın çıkarıdğı N'serisi tam bir komedi.
Apple mp3 playerlara dokunmatik tekerleği, sesli tepki veren hızlı ve kullanıcı dostu arayüzü, hatta çok kaliteli grafiklere sahip kullanıcı arayüzünü sunarken nokia xMP kamera, x milyon renkli ekran diye telefon satmaya çalışıyordu.
zaten nokianın kamera ile ilgili bir takıntısı olduğu ortada. hala 41mp kameralı telefon çıkardım diye reklam yapabiliyorlar.