[APK] Asistan B - Türkçe

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Daha önce alışık olmadığınız türden bir akıllı telefon deneyimine hazır olun!
Size telefonunuzu yeniden sevdirecek olan Asistan B, bambaşka bir Android deneyimi vadediyor.

Uygulama sayesinde, sadece telefonunuzla konuşarak, cihazınızı kontrol edebileceksiniz. Bir anlamda akıllı telefonunuzda sizin için her şeyi yapan bir asistanınız olacak.

Asistan B’nin temel özellikleri şimdilik şöyle sıralanıyor:
- Alarm kurma
- Tarih ve saat sorgulama
- Yakındaki mekanlar hakkında bilgi verme (yakındaki eczaneler, sağlık kurumları, kafeler, restoranlar, camiler, bankalar, yakıt istasyonları, müzeler, gece kulüpler, barlar, taksi durakları gibi)
- İle göre veya konumunuza göre otomatik olarak hava durum bilgisi
- Harita gösterme
- Ayarlara erişim, müdahale ve bilgilendirme (kablosuz ağ, bluetooth, telefon sesi gibi)
- Farklı kategorilerde sıralanmış 1000'lerce konu hakkında bilgi (Wikipedia destekli)
- YouTube'da video arama
- Google'da herhangi bir konu hakkında arama yapabilme
- Acil ve önemli telefon numaraları için otomatik arama
- Telefonda yüklü tüm uygulamaların çalıştırılabilmesi
- Rehberde kayıtlı kişileri arayabilme
- Ses hızının ve ses kalitesinin (düşük hızlı bağlantılarda daha iyi peformans) ayarlanabilmesi
- Asistan B'nin isim ile hitap edebilmesi

İlerleyen güncellemelere uygulamaya aşağıdaki temel özellikleri de eklemeyi planlıyoruz:
- Daha önce hiçbir yerde benzeri dahi olmayan çok çok özel bir yenilik!
- Daha fazla ayara erişim sağlama ve müdahale edebilme
- Foursquare check-in yapma, Twitter için tweet gönderme, Facebook'ta paylaşım yapma gibi sosyal ağ işlevleri
- Çeviri özelliği
- Futbol bilgi işlevleri ve futbolcu veritabanı entegrasyonu
- Günün önemli haberlerini görüntüleyebilme
- Matematiksel işlemler yapabilme

Benzeri ve daha önce rastlamadığınız türden sizleri çok heyecanlandıracak yüzlerce yeni özellik uygulamanın düzenli olarak yayınlanacak sonraki sürümlerinde yerini almış olacak.

LmoL7S1.png
lY5XSiR.png

Bd1XNHn.png
VR6oxNf.png

H3WKp2t.png
lQIRQiN.png

SQuilce.png
WB5mIVj.png

İndirmek için: Google Play

Şu ana kadar yapılmış en iyi Türkçe Asistan uygulaması bu sanırım :) Henüz beta aşamasında olmasına rağmen yapabildikleri gerçekten etkileyici :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bilgilerde facebook durum güncelleme falan var ... facebook hesabımı ekleyip bakıcam :) canım sıkılınca çok iyi oluyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bilgilerde facebook durum güncelleme falan var ... facebook hesabımı ekleyip bakıcam :) canım sıkılınca çok iyi oluyor

Tüm konuyu alıntılamışsın bir cevap vermek için. Sadece cevap versen sayfa boş yere dolmamış olurdu. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
mesaj göndermek çok zevkli oluyor :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İnternet gereksinimi var mı bunu kullanırken?

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende konu açıcam ama url istiyor resim atamıyorum resimler bilgisayarda yardım edermisiniz

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Denedim uygulamayı gayet iyi çalışıyor güncellemeler ilede yeni şeyler gelirse süper olur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende konu açıcam ama url istiyor resim atamıyorum resimler bilgisayarda yardım edermisiniz
Resimleri hızlıresim gibi sitelere yükleyip orda verilen linki buraya koyucaksınız :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=130683]android3[/MENTION] yine farkı koyuyor. :D

Biraz inceledim gerçekten iyi işler çıkar ilerleyen zamanda bu uygulamadan. :)

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Denedim uygulamayı gayet iyi çalışıyor güncellemeler ilede yeni şeyler gelirse süper olur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resimleri hızlıresim gibi sitelere yükleyip orda verilen linki buraya koyucaksınız :)

teşşekür ederim :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İndirim hemen dedimde internet paketim bitmiş :P

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha once markette idris vardi onla takiliyordum ama bu bana daha kaliteli geldi :thumbup:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ilk önce @freewill in mesajında gördüm ben :P

dedim kulaklarım çınlıyor halbuki pars hakkımda konuşuyormuş :D neyse uygulamaya gelecek oılursak her hafta güncelliyorlar ve ek fonksiyonlar kazandırıyorlar en son borsa altın döviz bilgiler matematik işlemi yaptırmak gibi özellikler kazandı :) her geçen gün daha eylenceli ve faydalı hale geliyor :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
dedim kulaklarım çınlıyor halbuki pars hakkımda konuşuyormuş :D neyse uygulamaya gelecek oılursak her hafta güncelliyorlar ve ek fonksiyonlar kazandırıyorlar en son borsa altın döviz bilgiler matematik işlemi yaptırmak gibi özellikler kazandı :) her geçen gün daha eylenceli ve faydalı hale geliyor :D
Allah'tan kötü konuşmadık adam forumla senkronize kurmuş :D

burakgz61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sürüm 1.4 tam değişiklik listesi şöyle;
● Matematiksel işlemler yapabilme (dört işlem, trigonometrik fonksiyonlar, karekök, üslü ifadeler ve faktöriyel)
● Söylenen herhangi bir tarihin hangi güne denk geldiğini söyleme
● Konuşma kayıtlarının sayısının seçilebilir olması
● Tam ekran özelliğinin ayarlar içinden seçilebilmesi
● Gönderilen sms’lerin mesaj kutusuna kaydolması sağlandı ve mesaj ulaştığında iletildi bilgisi eklendi
● Bilgi sayfasının uygulama içine gömülmesi ve Android 4.XX odaklı yeni kullanıcı arabirimi (destekli tüm sürümler için aynı görsel arabirim çalışmaktadır)
● Komutlarda iyileştirmeler (Twitter, Facebook için farklı algılama modları eklendi, rehberde kişi arama yenilendi)
● Numaraya mesaj gönderme özelliği
● Ayarlar içersine Google Play Store bağlantısı eklendi
● Çeşitli performans iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri
● Bilgi sayfası güncellendi

Alıntıdır

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni guncellemeyle iki uc ozellik gelmis keske her seferin yazdigimiz isimle hitap etse bize merhaba ozakin70 harita aciliyor ozakin70 gibi iyi olmaz miydi