KoreDen Gelme S3

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Uzun zmandir akıllı telefon kullanmıyorum bayagi geri kalmisim Koreden Bir samsung s3 geldi arkadasim bana hediye etmeden önce acemice ime sini pasport yazdirmak istemis ama uyanık telefoncu ime degistirmiş ve yollamis simdi elimde ime numarasi 00000 nul yazan 25 gb hafizasi olan televizyonlu ama tv calismiyor :)

adroid Sürümü 4.1.1 Model Numarasi : SHV-E210L

Telefonum Replika mi cakmami yoksa Baska Birseymi bununlada ilgili pek bilgim yok

İme ve Tv nin calismasi icin yapmam gerekenleri bilen bir arkadas varsa ve yardimci olursa cok teseekkur ederim simdiden.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
televizyonlu çubuk antenli halini görünce s3ümden soğudum :)

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben buna kendim ime atabilirmiyim atabiliyorsak nasil :)

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefoncu 130 tl istiyor :) bu arkadasda pass kayit yaptircaz diyor bende durumu anlatiyorum bu saatten sonra pass kayit ettirmenin snlami yok her guncellemede bu sorun cikacak karsima o yuzden kendim yapabilirsem yada ogrenirsem daha iyi

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Uzun zmandir akıllı telefon kullanmıyorum bayagi geri kalmisim Koreden Bir samsung s3 geldi arkadasim bana hediye etmeden önce acemice ime sini pasport yazdirmak istemis ama uyanık telefoncu ime degistirmiş ve yollamis simdi elimde ime numarasi 00000 nul yazan 25 gb hafizasi olan televizyonlu ama tv calismiyor :)

adroid Sürümü 4.1.1 Model Numarasi : SHV-E210L

Telefonum Replika mi cakmami yoksa Baska Birseymi bununlada ilgili pek bilgim yok

İme ve Tv nin calismasi icin yapmam gerekenleri bilen bir arkadas varsa ve yardimci olursa cok teseekkur ederim simdiden.

Boşuna soğuma o anten kore dışında çalışmayacak zaten boşa kalabalık :)

Bu tv kullanamayacagim anlamina geliuor sanirsam :(

Reaksiyon puanı
2,148
Telefoncu 130 tl istiyor :) bu arkadasda pass kayit yaptircaz diyor bende durumu anlatiyorum bu saatten sonra pass kayit ettirmenin snlami yok her guncellemede bu sorun cikacak karsima o yuzden kendim yapabilirsem yada ogrenirsem daha iyi

130 mu oha telefoncu seni ayak üstü şey etmeye çalışmış. 5 bilemedin 10 lira yav.

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 tl ye yapacak telefoncu bulsam canim sikildikca guncellerim telefonu :) teknik bilgisi olan hic kimse yokmu sunu kendi basima nasil haklederim . Konu basligini ysnlis yazmisim keske duzenleme olaydi

Reaksiyon puanı
2,148
Her güncellemede sorun çıkıyor evet i9300 olsaydı programla çözülüyordu sorun ama seninkinde olmuyor.

Şu an seninkinin bi imeisi bile yok ilk imei atan dangalak nasıl attıysa artık telefonun içine etmiş.

Bence sen en son güncellemeyi Odin ile yükle. Sonra git uygun bi fiyata IMEI attır, ona kendi imeisini attırıp pasaporta kaydetmenin anlamı yok çünkü kendi imeisini bile attırsan sorun devam edecek, o yüzden kendi kullandığın eski bi telefonunun imeisini attır.

IMEI atıp en son sürümü kullanmaya başladıktan sonra güncelleme çıktığında içinde MODEM olmayan romlar kurman gerekecek, sanırım modem aynı kaldığı zaman imeiye birşey olmuyormuş. Şuradan baktığım bir bilgi.

yüklemeden sonra modem kısmınız değişmeyeceği için şebekenizde sorun olmayacak denmiş.

ExuLLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla gungorende saglam tekefoncu yok yarin ilk isim arkadaslara saglam yakin bir telefoncu sormak olacak