- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
usta bize ayarlayın bizde alalım sürümden kazanın![]()

usta bize ayarlayın bizde alalım sürümden kazanın![]()
Ayrıca 5110 modeli var 999 tl teknosada
Evet teknosanın sitesinden bir bak istersen2si de note 8.0 mi?
Yok beanokia 5110 mu![]()
Evet teknosanın sitesinden bir bak istersen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yok beaN5110
Yok hocam yaa
Ben seni korurum ustaşimdi ayvayı yedik![]()
Yok hocam yaa
Ben seni korurum ustada beni kim korur onu bilemedim
![]()
Başlatmadan gitmeyiz inşallahsen merak etme bi ayaklanma çıkartırızzaten modları seven yok
![]()
şimdi ayvayı yedik![]()
Yok hocam yaa
Ben seni korurum ustada beni kim korur onu bilemedim
![]()
sen merak etme bi ayaklanma çıkartırızzaten modları seven yok
![]()
Başlatmadan gitmeyiz inşallah![]()
Donanım farkı olması gerek... ama tam bakmadımdonanımda bir fark yok değil mi?birde onun gsmi açılıyor mu
Pepeden insan sevdiğini hiç üzer mi adlı şarkıyı sevenlerimize ve sana armağan ediyoruz hocamBirinizin adaylığı, diğerinizin moderatörlüğü iptal. Dağılın şimdi![]()
Kendi dükkanımızdan...
Note 2den güçlü ve güzel bir cihaz ama tercih meselesi. GSM özelliği kapalı olan modelin fiyatı bu açık olan daha pahalı
Birşey sormak istiyorum o zaman bu tablet imeiye sahip galiba o zaman tablete iletişim vergiside bindirilmişmidir?
Evet aynen öyle görüşme yapılabiliyor...tamamen bilmediğimden soruyorum bunun gsm özelliğini açtıktan sonra sim kart ile görüşme yapma imkanı oluyor mu:confused1:
Vergi vermemek için gsm özelliği kitlenmiş olarak geliyor Türkiye'ye bu yüzden iletişim vergisi binmemiş oluyor bunun bir diğer amacıda Ipad mini ile kapışmasını sağlamak...Birşey sormak istiyorum o zaman bu tablet imeiye sahip galiba o zaman tablete iletişim vergiside bindirilmişmidir?
Vergi ve Ipadle kapışma meselesi...fiyatı yüksek tutarlarsa Ipad mini varken note8 fazla rağbet görmez diye düşünülüyor...Türkiyede herşeye de vergi alındığı için fiyatı ve vergiyi düşürmek için özellik kitlenmiş durumdaVergi yüzünden gsm kapalı herhalde
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] hacı elemanları topla isyan çıkartıcaz :mrgreen:Birinizin adaylığı, diğerinizin moderatörlüğü iptal. Dağılın şimdi![]()
söylememŞu an gerçekten bilmiyorum ... uğraşırken uçacak gibi olmuştu da geri dönmüştük
tekrar bulursam mesaj atarım
@25 PARS 1907 hacı elemanları topla isyan çıkartıcaz :mrgreen:
bu arada bu tablet GSM özelliği kapalı geliyor. IMEI kaydı yapılmadan geliyorsa bu özelliği açınca imei kaydı yaptırmak gerekiyor mu?![]()
yeni çeriler camooonnn
imei kaydı yaptırmadan nereden geliyor?tabletin GSM özelliği kapalı fakat mesaj alıp atabiliyorsunuz bu nedenle cihazın zaten bir imeisi bulunmak zorunda...
mesaj atıyor ama arama yapmıyor muhmm..
:cursing: aynen bende onu düşünmüştüm ilk gördüğümdesonrasını biliyorsun işte aşık oldum
![]()
geçen birinde 7 inç samsung tablet vardı direk konuşabiliyordu o adamda teknolojiden anlmaz eminim o tablette kilit yoktu o zaman o modeli biliyor musun?
Bildiğim kadarı ile LTE yazılımsal değil yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar... yalnız şu anki durumda sizin de dediğiniz gibi önemli değil fakat ilerleyen zamanlarda çıkcak romları rahatlıkla kurabiliriz... cihazın base bandını, kernelini değiştirmeyip GSM özelliğini taşıyan bir rom olduktan sonra sorun olmayacakEllerine sağlık Dostum.
Kurdum ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Sadece bir sorum olacak:
N5100 romu kurduk anladığım kadarı ile ve bu cihazda LTE özelliği yok,bu anlamda cihazın (şu an lazım değil ama )LTE özlelliğini iptal mi etmiş olduk?
N5120 diye bir model daha var,ve gördüğüm kadarı ile telefon +LTE özelliği var.
Eğer önceki sorumun cevabı "evet" ise bu romu baz almamız ileride münkün mü?
Tekrar teşekkürler..
Bildiğim kadarı ile LTE yazılımsal değil yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar... yalnız şu anki durumda sizin de dediğiniz gibi önemli değil fakat ilerleyen zamanlarda çıkcak romları rahatlıkla kurabiliriz... cihazın base bandını, kernelini değiştirmeyip GSM özelliğini taşıyan bir rom olduktan sonra sorun olmayacak