Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Do re mi fa ve solmaz![]()
b ise atarım kendimi abi"b" mi ?![]()
b ise bir daha konuya girmem"b" mi ?![]()
![]()
Bir bardak suya ve bir bardak ayrana buz parçaları atıyorsunuz. Buzlar tamamen eriyince bardaklardaki su ve ayran düzeyi için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a)İkisi de aynı kalır.
b)İkisi de artar.
c)Su aynı kalır, ayran artar.
d)Ayran aynı kalır, su artar.
valla abi biliyordum bu ssoruyu ben de unutmuşumCevabımı değiştiriyorum Ahbarinin baskısı yüzünden..
Ve "a" diyorum..![]()
O birileri bana çok yüklendi
b ise atarım kendimi abi
b ise bir daha konuya girmem![]()
Bu sorunun cevabı ne idi ?- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
Yukarıda ne anlatılmak isteniyor?
[empatik bu kolay bi ara soru, 'bu muydu zor soru' demiyesin diye yazıyorum}![]()
Su dolu bir kapta fizik kuralları gereğince buz eriyince suyun seviyesi değişmez ... Düzeltiyorum ayran sudan daha yoğundur dolayısıyla buz eriyince ayran seviyesi artar , su seviyesi değişmez
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Cevap c mi ?
Bu sorunun cevabı ne idi ?
la empatik, sen var ya, tam bir baş belasısın!
dur hele, sana öyle bir soru bulacam ki, kıvrım kıvrım kıvrandıracam!
![]()
Yukarıda ne anlatılmak isteniyor?
[empatik bu kolay bi ara soru, 'bu muydu zor soru' demiyesin diye yazıyorum}![]()
Çözemedim kaptan sarimsak olabilir mi ki![]()
a be bulmuşun bilem!
![]()
Dört harften oluşan bir sözcüğü bulmak için tablodaki tahminler yapılmıştır. Tahminlerin yanında yer alan her "+" işareti, doğru tahmin edilen ve doğru yerinde bulunan bir harf olduğunu, her "-" işareti ise doğru tahmin edilen ancak yanlış yerde bulunan bir harf olduğunu göstermektedir. Bu bilgileri kullanarak sözcüğü bulunuz.
Örnek:
(AĞRI +) (PİPO -) (SOYA + +) (UĞUR - -) --> SORU
Tank kaptan biraz uzun sürdü .s
Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezarda yatan kimdir...?
Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezarda yatan kimdir...?
Babasının babaannesi mi?
![]()
Bir basketbol turnuvasına katılan takımların her biri diğer takımların her biriyle üçer maç yapmıştır. Toplam 84 maç yapıldığına göre turnuvaya kaç takım katılmıştır?
![]()
Bir basketbol turnuvasına katılan takımların her biri diğer takımların her biriyle üçer maç yapmıştır. Toplam 84 maç yapıldığına göre turnuvaya kaç takım katılmıştır?
bu soruda hala cevaplanmadı, @HıZLıGoNZaLeS önce bir buna kafa yor biraz, kız için verdiğin cevabı sonra tartışırız!![]()