Samsun Galaxy S4 Şarj Süresi

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S.A.

Arkadaşlar bugün Samsung Galaxy S4 aldım fakat bir sorum olacak size.
İlk aldığım zaman 10 saat şarj da kalsın dediler, 4 saat şarj da tutsak ilk alındığında birşey olur mu?

oOnuryavuzZz45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya dolduktan sonra şarjı kesiyo. eskiden kalmış bi muabbet bence o :)

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alkalin pillerle bu problem çoktan tarih oldu, pil tamamen şarj olduktan sonra hiçbir problem olmaz

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
usta neden adam öyle dedi o zaman ?

Hocam o sadece eskiden kalma bir adetti... eski batarya türleri ilk şarjını uzun tutunca ivme kazanıp daha fazla süre kullanım sağlıyordu fakat şimdi kullanılan teknoloji tasarruf üzerine olduğu için yeni cihazların çoğusunda bulunan bataryalar tamamen dolduktan sonra enerji alımını kesiyor ... cihaza uzun süre yükleme ve fazladan enerji kullanımı engellenmiş oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 Şarj'ı kaç saat gidiyor acaba dolduktan sonra benim telefonumun şarj'ı çok az gidiyor 14 bilemedin 15 saat.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gereksiz yere beklersin dolunca şarj etmeyi kesiyor zaten telefonun pili doldu diyince şarj soketine bak soğumaya başlar:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim amcam telefoncu ve sıfır telefonun şarjı var ise o sarj bitene kadar bekle bitince gece yatrken sarja tak ve sabah al git hepsi bu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu yeni aldım ve sarj telefonu kullansam da kullanmasam da 1 gün bile dayanmıyor
bu sorunu nasıl halledebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de maalesef öyle kardeş güya bu S4'ü piyasada şarjı rakiplerine göre en iyi dayanan diye tel. diye aldık hikaye valla ne anladım bu işten hemen bitiyo bırak bi günü geçmeyi benim de aynen 17 saat dayandı mı aa iyi gitti lan diyorum....:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ilk bataryalarda sorun var. Teknik serviste değişimini sağlayiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslar telı aldım durduk yere sarzı bıtıyor 10 saat dayanıyor ınternete bıle grmıyom alalı bır hafta oldu telı hem oyun yukledım oynayım dedım telde ısınma oldu bılgısı olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım tel ınternet her zaman acık oyun oynuyorum bunları aralıksız yapınca 4-5 saat dayanıyor onları yapmasam 1 gunden fazla gıder

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu yeni aldım ve sarj telefonu kullansam da kullanmasam da 1 gün bile dayanmıyor
bu sorunu nasıl halledebilirim?

Bende S4 vardı ve senin gibi şarjı çabuk bitiyordu. Wi-fi ye iyi bağlanmıyordu. BENCE O TELEFEON SAHTE. YA KENDİNE YENİ TEL AL YADA BATARYAYI DEĞİŞTİR. BEN BATARYA DEĞİŞTİM. AMA BENİM Kİ SAHTE OLDUĞU İÇİN Wİ-Fİ KÖTÜYDÜ DONUYORDU. DAYANAMADIM VE KENDİME ORİJİNAL S4 ALDIM.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sahte olduğunu nasıl anladın? Bir yöntemi var mı tespit etmek için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sahte olduğunu nasıl anladın? Bir yöntemi var mı tespit etmek için.

Kardes aramaya *#0*# yaz sensoru seç elini sensore yaklastır rengi yesile donup titreşirse bilki orjinaldir sadece samsunga has bir koddur