Telefon Tavsiyesi

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :) Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi başlıktan da anlayacağınız üzere yeni bir telefon alıyorum. Babamın bütçesini de çok zorlamadan 500-600 tl civarı bir cihaz istiyorum. Nokia Lumia 520 tercihim. Ama fikrimi değiştirebilecek önerileriniz varsa alabilirim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Samsung pek tercihim değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Desire C Cpu biraz düşük gibi geldi. Sıkıntı yaratmaz mı?
İşlemcisi 600 MHz normalde sıkıntı yaratmıyordu oyunlarda biraz yaratıyordu ama 850 MHz kernel yükledim telefon uçuyor. :)
GTA 3, FIFA 12, Shadowgun filan donmadan oynatıyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia 520 iyi bir tel degil tavsiye etmem android de cok düzgün bulamazsin o fiyata bulabilirsen bir htc evo 3d bak istersen lg optimus l7 de olabilir

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Android Windows'dan daha iyi. Uygulama çoğunluğu, özelleştirme filan hem Android'de sıkılmazsın rom filan yüklersin takılırsın öyle. :)

Cidden bu olaylardan çok anlamıyorum. Benim yapacağım müzik dinlemek oyun oynamak internette gezinmek. Çok kurcalamasak daha iyi belki de :D

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce ingiltereden ace 2 aldım , 350 liraya felan geldi akrabam ile .
telefonda jelly bean yüklü geldi , telefon çok iyi fakat oyun oynuyorsan önermiyorum ben ,ama şarjı - menü geçişleri felan harika . oyun performansı pek iyi değil
sana şöyle söyleyim andoid telefon alıcaksan ve samsung olacaksa en aşşağı s2 almalısın . 2. elini 500-600 liraya bulabilirsen kaçırma ,

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Cidden bu olaylardan çok anlamıyorum. Benim yapacağım müzik dinlemek oyun oynamak internette gezinmek. Çok kurcalamasak daha iyi belki de :D
Bende ilk başta senin gibi düşünüyordum ama bir kaç ay sonra sıkıldım rom filan yüklemeye başladım takılıyorum öyle. :D
Desire C alırsan burada anlattım. :)

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce ingiltereden ace 2 aldım , 350 liraya felan geldi akrabam ile .
telefonda jelly bean yüklü geldi , telefon çok iyi fakat oyun oynuyorsan önermiyorum ben ,ama şarjı - menü geçişleri felan harika . oyun performansı pek iyi değil
sana şöyle söyleyim andoid telefon alıcaksan ve samsung olacaksa en aşşağı s2 almalısın . 2. elini 500-600 liraya bulabilirsen kaçırma ,

Ben de Samsung'dan mümkü olduğunca uzak durmak istiyorum. Üst seviye olmadıkça diğer telefonlar oyuncak gibi duruyor.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de Samsung'dan mümkü olduğunca uzak durmak istiyorum. Üst seviye olmadıkça diğer telefonlar oyuncak gibi duruyor.
kardeş telefonların root - room işinden anlamış olsaydın sana samsung önerirdim ama , sen samsunga hiç bulaşma o bütçe ile .
Nokia 620-520 senin için iyi olacak gibi ama mağazasında sıkıntılar var . bi eline alıp incele hoşuna giderse alırsın

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dalgamı geçiyosunuz ya Android Windowstan daha iyi olamaz çünkü stabil bir işlemci değil 2 gb ramlık telefonlara android yüzünden yyaklaşık 600mb free ram kalıyo ama Windows telefonlarda 1 gb ram olmasına rağmen 800mb oranında free ram var bu yüzden kesinlikle hızda ve stabillikte Windows fark atar uygulamada androide söz yok ama bence şu anda alınabilecek en iyi ve ucuz android telefon galaxy s3 mini ama bence lumia 520 al kesinlikle pişman olmazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
500-600 a sıfır s3 mini bulman olanaksız bence 100 lira koy htc desire sv al teknosada bu hafta sonu 699 tl

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar babamı s3 miniye ikna ettim sanırım. Şıklar ikiye düştü. Nokia lumia 620 vs Samsung Galaxy S3 mini.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S3 mini ya da s2 de alabilirsin fiyatlari çok yakın lumia 620 yi boşver

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 miniyi bosver kalite düsük üst düzey bi telefon al biraz fazla ver zevkle ve uzun kullan
arkadasım 7 aydır kullanıyor ve yanları soyuldu(parlak yer) yere 1 kere düsürdü ekran cekicle vurulmus gibi
(galxy wonder kullanıordum o kac kere yere dustu bisey olmadı)(wonderı övmüyorum cunku berbat) s3 al daha iyi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Islemci kamera ekran bakimindan s3 mini daha iyi stabilite bakimindan sadece lumia 620 iyi ancak marketi de çok fakir o yüzden ele sen o telefonu ele

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Islemci kamera ekran bakimindan s3 mini daha iyi stabilite bakimindan sadece lumia 620 iyi ancak marketi de çok fakir o yüzden ele sen o telefonu ele

İkisi de 1ghz işlemci kullanıyor diye biliyorum. Ekran çözünürlükleri de aynı. Aslında birbirlerine çok yakın geliyorlar. Ayrıca ilk telefonum da nokia olduğu için bir sempati de duymuyor değilim. Siz nasıl bu kadar eminsiniz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kuzenim yan binada lumia 620 kullaniyor da bende incelemistim birkac gun ve ilk gunden sonra anladim ne olduğunu ama karar senin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Evet almayabilir ama 4.3 e kadar alır ama kesin almaz demiyorum olmadi romlarla falan 5.0 yaparsin ram yeterli sonuçta

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de rom atmayi tam bilmiyorum ama daha 4.3 e kadar alacaksin atarken de forumdan yardim alirsin sıkıntı olmaz :)

Spaceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi telefonu alırsan al ama Nokia Lumia kesinlikle alma. İlk çekici geliyor ancak daha sonra sıkılıyorsun Lumia'dan. Elinden çıkarmakta güçlük çekebilirsin. Ayrıca uygulama sıkıntısıda çekebilirsin.
Diyeceğim şu ki asla Lumia almak gibi bir hata yapma :)