Video Çekme Programı Konusunda Yardım İstiyorum

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Selamunaleyküm Kardeşlerim,
Size en iyi video çekme programını soracaktım. Şu anda Ashampoo kullanıyorum. Resimleri mükemmel çekiyor, Ama video çekerken çok donuyor sorun çıkarıyor. Çektiğim videolarında boyutu acîb yüksek oluyor. Bana önerebileceğiniz kaliteli bir program var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Çok Teşekkürler.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Fraps video çekiyor diye biliyorum.

Bilgisayarı fotoğraf makinesi gibi mi kullanıyorsunuz resim çekmek falan hemde ashampoo ile :D

benarsimet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben web cam'da bir kayıt yaptım.. Çözünürlük[video]<object width="560" height="350" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/112140912263435" /><embed src="http://www.facebook.com/v/112140912263435" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="350"></embed></object>[/video] ve ses kötü geliyor ama şarkı fena değil gibi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa Kardesim Bu Verrdiğiniz Siteleri İndirdiğimizde Kamerasız Video Çekebilirmiyiz Onu Merak Ettim .:confused1::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadslar bişi sorcam Ben Fraps kullanıyorm fakat her 30 saniyede bir video cekme bitio ve tekrar F9 tusuna basmak zorunda kalıyorum cektğim videoda müzik fln yarım yamalk oluo bu kez kesintisiz video ceken bir program warmı ayrıca müzik eşliğinde ceken bir program bliyorsanz söylermsnz şimdiden tşk

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadslar bişi sorcam Ben Fraps kullanıyorm fakat her 30 saniyede bir video cekme bitio ve tekrar F9 tusuna basmak zorunda kalıyorum cektğim videoda müzik fln yarım yamalk oluo bu kez kesintisiz video ceken bir program warmı ayrıca müzik eşliğinde ceken bir program bliyorsanz söylermsnz şimdiden tşk

Bandicam öneririm ama ücretsiz 10dk çekiyo haberin olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar camstudio proğramını kullanıyorum fakat boyutu küçük oluyor da nasıl düzeltebilirim bir yardım edermisiniz??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamunaleyküm Kardeşlerim,
Size en iyi video çekme programını soracaktım. Şu anda Ashampoo kullanıyorum. Resimleri mükemmel çekiyor, Ama video çekerken çok donuyor sorun çıkarıyor. Çektiğimvideolarında boyutu acîb yüksek oluyor. Bana önerebileceğiniz kaliteli bir program var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Çok Teşekkürler.

Action diye bir program var çok güzel bn kullanıyorm öneririm video çekim kalitesi de güzl bnce denemeni tavsiye ederim.

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nerdeyse tüm ekran görüntüsü alma programlarını denedim,bunu mutlaka indir bana dua et sonra,hem ücretsiz hem program boyutu sadece 6 mb :) çekilen video boyutlarıda gayet güzel bazı programlar gibi 1 dakikalık videoya 50 mb yer kaplamıyo,süperde ekran görüntüsü alıyo

İşte program bu :Apowersoft Free Screen Recorder
Buda download linki : http://s3.dosya.tc/server9/JdCd0x/ApowersoftFreeScreenRecorder1.2.4.0.exe.html

programı kurarken apersoft ses denetleyicisini kur falan diye uyarı gelecek gelen uyarıya "yükle" de ....

programı aç ve

1-tools
2-recording'e tıkla

output video format bölümünde bitrate "2000" frame rate "30" yap
output audio format bölümünde ise "256 kbps,48 khz,2 channel 32 bit cbr" ayarını seç

record mouse cursor un yanındaki more mouse cursor settings'den mouse imleç ayarlarını yapabilirsin,bunuda yaptıktan sora ok de ...

program videoları belgelerde kendi klasörüne kaydediyo,ben videoları masaüstüne kaydetmek istiyorum diyosan,program ana menüde open folder'ın solundaki ... noktaya tıkla listeden masaüstünü seç bu kadar ......

resim olarak ekran görüntüsü aldığında mouse imlecininde gözükmesini istiyosan,screenshot'ın yanındaki küçük oka tıkla ve capture mouse cursor'u seç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Action denedim donma monma yok amam boyut çok yüksek oluyor. Free screen' indirdim onda boyut yüksek deil ama vide çekerken donuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyisi Bandicam internetten yaz bandicam full indir die full yap keyff

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş senin ki demo sürümdür bende de öyle oluyo ben araştırdım.
D:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bandicamda video çekerken müzik açtım sesi gelmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bandicam Video Çekerken Yarım Ekran Halinde Çekiyor Bir Çözümü Varmı?

trkevin39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bandicam la nasıl mobil videolar çekiliyo bilen varsa yorumlara yazsın ya

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
OBS var ücretsiz ve canlı yayında da kullanabilirsin. Sadece bir kaç ayar yapman gerek. Orada ayarlarda video bölümünden Stream yerine yerel bilgisayar a kaydet deyip kullanabilirsin. Ayrıca ekrana bazı özellikler eklemenide sağlıyor. Bence bir kaç videosuna bak. Açılımı: Open Broadcast Software. (Yanlış hatırlıyorda olabilirim açılımı)

kolay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu iş için Active Presenter kullanıyorum. Mükemmel ötesi bir program. Kaydettiğiniz ekran görüntüsünün üzerinde yazı yazma, işaretleme yapma, zoom yapma vb bir sürü özelliği var. Üstelik ücretsiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink: arkadaşlar farenin olduğu çeken bir video programı var mı varsa adı ne