SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bakmadığın için soru sordun bende cevabı verdim. Ayrıca herhangi bir sitenin de avukatı değilim onu neden verdi neden vermedi diye. Madem Suriye'de işin içine girdi acaba şu CNN ınternational ve benzeri uluslararası haber kanalları neden orada hiç canlı yayın yapmıyolar. Reyhanlı saldırısıda bu ülke de oldu neden canlı yayın yapmadılar.

Artık şunu bir ayırt edin.. Gezi parkı eylemcilerinin ilk 3 4 günlük eylemleri için birşey demem hatta hakta verdim. Ancak işin içine Mossad, CIA vs gibi elemanlar girince olayların ne boyutlara geldiğini gördük. Şunu da diyeyim eğer bu elemanlar müdahil olmasalardı bu ülkede olayları buralara getirecek ne insan ne grup ne de muhalefet var. Neden mi bkz: Cumhuriyet mitingleri.. Bilmem anlatabildim mi..

Sanırım suriyede ölen yabancı onlarca gazeteciden haberin yok. Ayrıca, bombalama olayının canlı yayını nasıl yapılabilir? Zaten olay sonrası tüm dünya bu olayı günlerce konuştu, hakkında sayısız haberler yapıldı ve halen de devam ediyor.

CIA'i bilmiyorum ama Mossad şu anda ankarada, hemde eleman da değil, bizzat başkanı gelmiş (gizli bir şekilde). Madem ki olayları bu raddeye getirecek vatandaş yok, o zaman bu şiddetin başlamasına start veren çok değerli devlet büyüklerimizin planı neydi? Neyi düşünüyorlardı?

bi dakika türban hassasiyetimin olması beni yandaşmı yapıyor??? o birilerinden kasıt bensem çok yanılıyorsun sayfalar öncesine bakarsan iktidarıda elştirdiğimi görürsün peki sizler eylemlerdeki yanlışları eleştirebiliyormusunuz? Tanımadığın birine karşı önyargılı olma ben türbana ne kadar destek verdiNİZ diye sordumda bireysel değildi o soru bu ülkede öyle bir kesim varki sadece demokrasiyi onlar hakediyor ama birileri gelip benimde hakkım var dediğinde işte böyle ortalığı yakıp yıkıyorlar. Ayrıca insanların aralarına fark sokamazsın birileri iktidara inanıyorsa güveniyorsa sen bunu sorgulayamazsın aramızda fark var diyerek küçümseyemezsin herkes istediğine inanır bunun sorgulamasını yapacak insan yok bu memlekette o yüzden kendinize rol biçmeyin sadece fikirlerinizi söyleyin kimsenin sizlerin tepkisine ihtiyacı yok herkesin bir aklı var istediği yerde kullanır. Artık farklı fikirleri olan insanlara saygı duymasını bilin hem demokrasiden bahsedip hemde farklı fikirleri bastırmak demokratlık değildir. HERKES EYLEMİ DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cumhuriyet mitinlerinin de birileri tarafından finanse edildiği ortaya çıkmıştı

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2012/04/22/colasandan-cumhuriyet-mitingleri-itirafi

ayrıca bu ülkede hangi başbakan türbanlı kadınlarla oturup saatlerce onların dertlerini dinledi? Erdoğan dan haz etmem fakat 4 saattir eyemcileri dinliyor.

Bende doğrudan sana söylemiyorum zaten. Aynı şekilde yanıt verdim. Herkesi toptan aynı kefeye koyarsan ön yargıyı kendin yapmış oluyorsun. Daha önce de dediğim gibi, isteyen istediğini takip etsin ve inansın. Ben kendime göre aradaki uçurumu görüyor ve bu farkı söylüyorsam buna sende karışamazsın. Yıllardır ve son bir haftadır farklı fikirlerin polis postalı altında ezildiği bir ülkede zaten demokrasi var demiyorum.

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu lobileri bir çatı altında Cehennem lobisi olarak toplayalım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
işbankasının hacklendiği falan yok dbyi sanal sunuculara geçirirken bir şeyler olmuş, redhack de açıkladı bizle alakası yok diye. kim ne derse desin Atatürk'ün talimatıyla kurulmuş bir bankadır iş bankası ferit şahenkin bankasıyla bir tutmayalım lütfen.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
işbankasının hacklendiği falan yok dbyi sanal sunuculara geçirirken bir şeyler olmuş, redhack de açıkladı bizle alakası yok diye. kim ne derse desin Atatürk'ün talimatıyla kurulmuş bir bankadır iş bankası ferit şahenkin bankasıyla bir tutmayalım lütfen.

Redhack ile alakası yok. Zaten onlarında ne olduğu belli değil. Bir öyle derken başka bir gün farklı havalardan çalıyorlar. İş bankasını diğer ayyıldız denen hasta grup hacklemiş. Hacklense bile tabii ki banka bizi hacklediler diyemez.

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende doğrudan sana söylemiyorum zaten. Aynı şekilde yanıt verdim. Herkesi toptan aynı kefeye koyarsan ön yargıyı kendin yapmış oluyorsun. Daha önce de dediğim gibi, isteyen istediğini takip etsin ve inansın. Ben kendime göre aradaki uçurumu görüyor ve bu farkı söylüyorsam buna sende karışamazsın. Yıllardır ve son bir haftadır farklı fikirlerin polis postalı altında ezildiği bir ülkede zaten demokrasi var demiyorum.[/QUOTE]

senin fikirlerine veya bakasının fikirlerine hiçbir şekilde karışmam karışmadımda bütün yazılarımı okuyabilirsin sana göre uçurumdur bana göre değildir bi başkasına göre bambaşka birşeydir. cunta tarafından darbeyle seçilmiş hükümetlerin indirilip bir başbakanın asıldığı ülkede yaşıyoruz maalesef bu sebeple ülkemizi demokratikleştireceksekte bu halkla olur tabiki kimseyi yobaz şucu bucu diye gruplandırmadan herkese saygı duyarak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[h=1]Erdoğan ve Gezi Parkı heyeti görüşmesi sona erdi[/h]
fero_4007.jpg

Bir süre sınırlaması olmaksızın gözlemlerini aktardılar. Gezi Parkı'ndaki eylemcilerin önemli bir kısmının çevre duyarlılığıyla hareket eden ard niyeti olmayan insanlar olmadığını ifade ettiler. İllegal örgütlerle birlikte olmadıklarını ifade ettiler.
Türkiye'nin gündeminden bu tatsız gündemin kaldırılması için çaba sarfediliyor. Bugün yaklaşık 4-5 saatlik bir görüşme yapıldı. İçinde mimar şehir plancısı olan arkadaşlarımızın olduğu bir heyete durum aktarılmıştır. Bugün Başbakan heyeti ile bakanları ile beraber 5 saatlik bir görüşme yaptı. Makul taleplere açık olacağız. Yeterki işin içerisine yakma, kırma, dökme girmesin. Ülkemizin imajına zarar veriyoruz.
Başbakan, "İnsana değer katmayan hiçbir şeyin içinde olmayacağız" dedi ve ortantısız güç kullanan memurlar gerekli cezayı alacağını ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı heyeti ile yaptığı görüşmede,"Gezi Parkı'na yönelik projenin İstanbul halkına sorulabileceği, konuya ilişkin olarak İstanbul'da referandum yapılabileceği" teklifini sundu.
Gezi Parkı'nda bu eylemin kıyamete kadar sürdürülmesi hükümet tarafından kabul edilmeyecektir. Hele hele böyle bir görüşme olduktan sonra ben Gezi Parkı'ndaki gençlerin orayı boşaltacaklarını düşünüyorum
Referandum olacaksa, Gezi Parkı ve Topçu Kışlası için olacaktır. Yargı kararı leyhtede aleyte de olsa referandum olacaktı.
AKM binası referandum konusu değildir. Zaten AKM çökme riski olan bir binadır.
Bir insan siyasi rant peşindeyse onu tatmin edemezsiniz. Türkiye'de bir diktatörlük olmadığı için bu eylemler yapılabiliyor.

KAYNAK

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Referandumdan istediklerini alamayınca gene çapulculuk yapar bunlar, oyları değiştirdiniz fesat karıştırdınız adil referandum istiyoruz derler,
Derler mi, derleeeeeeer.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CIA'i bilmiyorum ama Mossad şu anda ankarada, hemde eleman da değil, bizzat başkanı gelmiş (gizli bir şekilde). Madem ki olayları bu raddeye getirecek vatandaş yok, o zaman bu şiddetin başlamasına start veren çok değerli devlet büyüklerimizin planı neydi? Neyi düşünüyorlardı?

Gezi parkı üzerine yapılacak olan projeye karşı çıkan bir grup çevrecinin ağaçların sökülmesi olayı üzerine başlattığı emniyet güçlerinin de gereksiz yere sert müdahalesi üzerine bunu fırsat bilen bazıları tarafından olay bu noktaya gelmiştir. Eğer polis orada daha sakin bir şekilde müdahale etseydi veya hiç etmeseydi 2 3 gün içinde herşey normale dönerdi. Hem ben eleman derken olaya müdahil olan istihbarat kurumlarını kasttettim.. Olay büyüdüyse bu noktalara geldiyse uluslararası haber kanalları canlı yayın yapacak dereceye geldiyse bunda bu "elemanların" rolü vardır. Yok diyemezsiniz çünkü işin başlangıcı masumane bir çevre eylemdir ki dünya üzerinde bilinen en ünlü greenpeace adlı grubun yaptığı hiçbir eylem dahi bu şekilde olmamıştır.

Az önce Hüseyin Çelik'in açıklamalarından sonra artık herşeyi bekleyebiliriz. ALLAH sonumuzu HAYR etsin.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Referandum hikaye artık bu saatten sonra.
Hitler'in faşist ve diktatör olduğunu kabul edenler.
Hitler'in kaç kez referanduma gittiğini araştırın bakalım.

Stalin; " Oyları kimin verdiği değil,kimin saydığı önemlidir. "

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2hafta geçti sonuç barış olcak sanırım ama [MENTION=139621]BERVA[/MENTION] nin dediği doğru kimin saydıgı önemli önceki secımlerde ankarada hiç. saymadılar oy çaldılar muhalefet partısı oyları boş arsalardan cıktı biride cıkıp bahsetmedi boş hikaye bunlar.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hüseyin Çelik'in açıklamalarını dinlemedin sanırım. Eğer dediğin gibi olsaydı ne sen bunları yazabilirdin ne de o gezi parkında eylem olurdu kaldı ki şimdiye kadar da o topçu kışlasının temeli atılıp duvarları bile örülmüş olurdu.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Referandum Seçeneğinede karşı çıkılırsa,karşı çıkanlar niyetlerini açıkça belirtmiş olacaklardır.
Amacın 'Üzüm Yemek' olmadığı, alen beyan ortaya çıkacaktır.
Bizler bunun başından beri farkında idik,lakin bu işi Halis duygularla destekleyen kişilerin bu işe Hayır diyeceğinide zannetmiyorum.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Referandum Seçeneğinede karşı çıkılırsa,karşı çıkanlar niyetlerini açıkça belirtmiş olacaklardır.
Bizler bunun başından beri farkında idik,lakin bu işi Halis duygularla destekleyen kişilerin bu işe Hayır diyeceğinide zannetmiyorum.

kendileriin yaglı maasları, kıyak emeklilikleri, dokunulmazlıkları icin de referandum istiyorum.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kendileriin yaglı maasları, kıyak emeklilikleri, dokunulmazlıkları icin de referandum istiyorum.

Korkarım o isteğin olmaz. Çünkü memleket yararına olacak işlerde birbirleri ile anlaşamazlarken bu dediklerin için saniyesinde "OYBİRLİĞİ" ile kararlar zaten alınıyor. Referandum akıllarına bile gelmiyordur.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Korkarım o isteğin olmaz. Çünkü memleket yararına olacak işlerde birbirleri ile anlaşamazlarken bu dediklerin için saniyesinde "OYBİRLİĞİ" ile kararlar zaten alınıyor. Referandum akıllarına bile gelmiyordur.

maaşlarına yapılcak zammı hemen bir araya gelip hallediyorlar ama.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hüseyin Çelik'in açıklamalarını dinlemedin sanırım. Eğer dediğin gibi olsaydı ne sen bunları yazabilirdin ne de o gezi parkında eylem olurdu kaldı ki şimdiye kadar da o topçu kışlasının temeli atılıp duvarları bile örülmüş olurdu.

Halk her zaman en güçlü, kuvvetli olandır.Tarihin başlangıcından beri hem de.
Sovyetler Birliğinin nasıl dağıldığı en yakın ve en başarılı örneklerden biri.

Osmanlı Devleti kendi içimizden örnek. Ama hala yok dış güçler yaptırdı gibi tezlerle konuşuyor çoğu.
Halk,millet istemeden nasıl yapılır savaşlar,devrimler.
Başlangıcını söyleyeceksiniz yine her zamanki gibi.
Halk istemese eline ne tüfek alır ne de taş.Ne ayağa kalkar ne de oturur.
Ne sürdürür ne de bitirir. Devletleri ülkeleri yönetenler sözde kararlar veriyorlar.

Hitler halkının desteğini almasaydı savaşabilir miydi dünyayla ?
Yada Mustafa Kemal,Fatih,Kanuni ?

Yada halk istemeseydi,öğrenciler ayaklanmasaydı 3.Selim'i ,Abdülaziz'i kim indirebilirdi tahttan ?

Burada her görüş rahat konuşur.Gel seninle eylemcilerin arasına gidelim konuş istediklerini,gerçek düşüncelerini.
Gel beraber gidelim AKP'lilerin yanına ben nasıl konuşuyorum,konuşabiliyorum gör.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gezi parkı üzerine yapılacak olan projeye karşı çıkan bir grup çevrecinin ağaçların sökülmesi olayı üzerine başlattığı emniyet güçlerinin de gereksiz yere sert müdahalesi üzerine bunu fırsat bilen bazıları tarafından olay bu noktaya gelmiştir. Eğer polis orada daha sakin bir şekilde müdahale etseydi veya hiç etmeseydi 2 3 gün içinde herşey normale dönerdi. Hem ben eleman derken olaya müdahil olan istihbarat kurumlarını kasttettim.. Olay büyüdüyse bu noktalara geldiyse uluslararası haber kanalları canlı yayın yapacak dereceye geldiyse bunda bu "elemanların" rolü vardır. Yok diyemezsiniz çünkü işin başlangıcı masumane bir çevre eylemdir ki dünya üzerinde bilinen en ünlü greenpeace adlı grubun yaptığı hiçbir eylem dahi bu şekilde olmamıştır.

Az önce Hüseyin Çelik'in açıklamalarından sonra artık herşeyi bekleyebiliriz. ALLAH sonumuzu HAYR etsin.

İşte bir tarafa rol biçerken diğer tarafı görmezden gelmemek gerekiyor. Polisin şiddeti, o şiddetin başbakan tarafından günlerce körüklenmesi, bugün 5 saat dinlediği adamları çapulcu diyerek görmezden gelmesi bitti de, geriye dış mihraklar kaldı. Özellikle istanbulun ajan çiftliği olduğunu herkes tarafından biliniyor. E sayelerinde pkk'da her yerde artık. En ufak bir kıvılcımda anında müdahil olabiliyorlar. Ayrıca zaten işin başlangıcından beri greenpeace olayın içinde. Referandum kararı gayet yerinde bir karar ama bu eylemlerin tüm nedenlerini kapsamalı. Referanduma polisin şiddeti, temel özgürlükler, yasaklar, hükümetin tek tip halk zihniyeti ve yaşam tarzı üzerindeki eli, gösteri hakkı, medya ve internet sansürleri, ülkenin her yerinde süren doğa cinayetleri, rant kardeşiliği, adam kayırma, dinin siyasete alet edilmesi, gdo vs. gibi halkın Türkiye'nin her yerinde sokağa dökülmesinin altındaki tüm nedenleri kapsamalı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[h=1]Önce RTÜK hack'lendi sonra emniyet şimdi ise...[/h]
20461002.jpg

Küresel hacker grubu Anonymous, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun internet sitesini hack'lediğini duyurdu. Akşam saatlerinde bir hack haberi de polisten geldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesi hacklendi.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/23491184.asp

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Önce RTÜK hack'lendi sonra emniyet şimdi ise...

20461002.jpg

Küresel hacker grubu Anonymous, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun internet sitesini hack'lediğini duyurdu. Akşam saatlerinde bir hack haberi de polisten geldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesi hacklendi.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/23491184.asp

Hackleme bu değildir ki. Yoğun talep sonrası site çökmüş,erişim yapılamıyor sadece.
Gerçekten hackleseler anasayfaya bir bildiri vs. koymaları gerekir.

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım hocam.

Her şeye %51 mi karar verecek ? Yada %50. Azınlık ezilmeye,talepleri karşılanmamaya,yok sayılmaya mı mahkum.

Türban yasak diye karşı çıkılıyor millete laf söyleniyor.Demek ki çoğunluk türbanın kamuda olmasını istemiyor.
O zaman türbanı desteklemeyelim mi ? Türbanlı,başörtülü kardeşlerimiz,arkadaşlarımız çalışmasın,evlerinde mi otursunlar.

Zamanında Evren'de referandum yaptı.Sonucu da malum.8-9 yaşlarınızda olmalısınız o zamanlar,tam olmasa da hatırlarsınız herhalde.

Biz nasıl propaganda yapacağız ? Medya doğru düzgün haber yapmazken olaylar hakkında.
Bizi nasıl dinleyecek halk ? Nerede dinleyecek ?

Nihat Doğan'ı sevmem,samimi bulmam ama malum Melih Gökçek'le olan tartışmasındaki gibi kanalların sözümüzü kesip,anlatmak istediklerimizi engellemeyeceği ne malum ?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] Kardeşim.Ne yapılsın o zaman? Azınlığa göremi hareket edelim?Bumudur çözüm.

emekli56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazıları sandık referandum seçim laflarını duyunca boğa görmüş gibi kaçıyor.Allerjileri mi var ne?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Türban işi farklı bir şey azınlık istemedi diye yasaklanmadı.Statükonun dayatması o.Halada aşılamadı.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9

iide sen gezi parkı yıkılmasın diyorsun bede yıkılsın diyorum,yıkılmasın diyen 10 kişi yıkılsın diye 20 kişi ne olacak şimdi yada tam tersi bir tablada çıkabilir belki yıkılmasın çıkacak sen daha ii propaganda yap millete daha iyi anlat yıkılmasın o zaman seçimlerde de yakıp yıksın millet ortalığı az oy alan yakıp yıkanlar iktidar olsun ?

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tencere tava eylemlerini Ti'ye aldılar - Tencere tava kuşkana :)

[video=youtube;ql9Saqp9ye0]http://www.youtube.com/watch?v=ql9Saqp9ye0[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
@BERVA kardeş, azınlık hakkına kimsenin sözü yok. ne ki, bu ülkede bir asırdır %20 azınlığın arzuları, istekleri, hakları %80'in hakları çiğnenmek pahasına yerine getirildi. adeta tersi bir durum oldu yani. bu yüzde seksenlik çoğunluk hakları çiğnenen azınlık gibi muamele gördü. ve bu durum hala devam ediyor diyebiliriz.

bana söyler misiniz, azınlıklar neyi istedi, nasıl bir hak talep etti de o hak onlara verilmedi, yerine getirilmedi. zaten kurulu düzen onların haklarının, istek ve arzularının üzerine inşa edilmiş değil midir?

çoğunluk sadece seçimlerde oy kullandı, seçtikleri iktidar oldu, ama asla muktedir olamadılar. bu durumun hala devam ettiğini bu milletin seçtiklerinin hala bile bir park düzenlemesini yapmasına müsaade edilmediğinden, kıyametler koparıldığından anlamak zor olmasa gerek.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@BERVA Kardeşim.Ne yapılsın o zaman? Azınlığa göremi hareket edelim?Bumudur çözüm.

Azınlığı ezmeyelim,saygı duyalım.
Özgürlük isterken sadece kendimiz için istemeyelim.

Benim istediklerimin yapılıyor oh ne güzel yönetim demeyelim artık.
Referandum yapılmayacaktır zaten.Bakın istemiyorlar demek için ortaya atılmış bir iddia olduğunu düşünüyorum.
Hem neyin referandumunu yapacağız ki ? Mahkeme zaten yürütmeyi durdurmuş.
Neyi referanduma taşıyacaklar ?

Bizim tepkimiz sadece kışlaya,avmye mi ? Eğer öyle düşünüyorsanız,düşünüyorlarsa hatalılar,hatalısınız.

Seçim barajları kalksın.Olmadı %1'e çekilsin.
Halkın yaşam tarzına doğrudan baskı ve müdahale olmasın.
Sana ne ben adabımla alkol içiyorsam,küpe takıyorsam.Sana ne benim başımdaki türbandan,başörtüsünden sana ne saçımdan,eteğimden.Halkın ne giyeceğine,düşüneceğine nasıl yaşayacağına karışılmasın.
Dokunulmazlıklar kalsın,haklarında adi suçlardan dava bulunanlar yargılansın.
Gelir dağılımı adaletli bir şekilde yapılsın.
Ekonomide gerçek şeffaflık olsun.

Bunları da götürelim referanduma o zaman.

Bu saydıklarımdan birine bile karşıysan konuşmamın manası yok.Çünkü sadece kendin için özgürlük istemiş oluyorsun.
-----
Propaganda yapmak hakkında bir yorum yapmıştım zaten onu okumanı da öneririm.
@watchers

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Necati Şaşmaz n'apmış öyle ya :D :D

BMl1kOsCUAIwHcd.jpg:large

Serdar Ortaç'ın şarkı sözleri bile anlamlı gelmeye başladı :P

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@BERVA kardeş, azınlık hakkına kimsenin sözü yok. ne ki, bu ülkede bir asırdır %20 azınlığın arzuları, istekleri, hakları %80'in hakları çiğnenmek pahasına yerine getirildi. adeta tersi bir durum oldu yani. bu yüzde seksenlik çoğunluk hakları çiğnenen azınlık gibi muamele gördü. ve bu durum hala devam ediyor diyebiliriz.

bana söyler misiniz, azınlıklar neyi istedi, nasıl bir hak talep etti de o hak onlara verilmedi, yerine getirilmedi. zaten kurulu düzen onların haklarının, istek ve arzularının üzerine inşa edilmiş değil midir?

çoğunluk sadece seçimlerde oy kullandı, seçtikleri iktidar oldu, ama asla muktedir olamadılar. bu durumun hala devam ettiğini bu milletin seçtiklerinin hala bile bir park düzenlemesini yapmasına müsaade edilmediğinden, kıyametler koparıldığından anlamak zor olmasa gerek.

Hocam yanlış anlamayın muhatabımız hükümet.

Siz azınlığı hor görmüyor,ezmiyor olabilirsiniz.Ama çok duyduk Alevi arkadaşların mahallelerde dayaklar yediğini,evlerinin taşlandığını yakıldığını.
Ben çok gördüm Ermeni diye küfür yiyenleri.Hristiyan,ateist diye hakaretlere,saldırılara maruz kalanları.

Yıllar önce dinine daha bağlı arkadaşlarımız,büyüklerimizin gördükleri baskıları inanmayanlar da mı görsünler şimdi ?
Biz yıllar önce çektik şimdi siz çekin mi demek isteniyor ?

Detaya girmeyeceğim yarın işe gitmem gerekiyor sadece bir örnek vereceğim.

Alevi arkadaşlarımızın,kardeşlerimizin istedikleri gibi ibadet etme hakları yok.
Başbakanın açıklamaları mevcut.Onları hatırladıktan sonra hak verirsiniz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu söylediklerinin çogunu bende isterim.Ama zaten seçime girilirken her parti yapacaklarını vaadlerini sıralar.İsteklerini hangi parti karşılıyorsa ona verirsin oyunu.İsteyen verir oyunu isteyen vermez.Seçim Barajı düşürülsün demek kulağa hoş geliyor.Lakin Bunun sonucu koalisyon olursa o hiç iyi olmuyor.Bu Ülke koalisyonlardan az çekmedi biliyorsunuz.Ama bu Gezi olayı Referanduma götürülecektir.Böylede olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...