Hafiye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Bakmadığın için soru sordun bende cevabı verdim. Ayrıca herhangi bir sitenin de avukatı değilim onu neden verdi neden vermedi diye. Madem Suriye'de işin içine girdi acaba şu CNN ınternational ve benzeri uluslararası haber kanalları neden orada hiç canlı yayın yapmıyolar. Reyhanlı saldırısıda bu ülke de oldu neden canlı yayın yapmadılar.
Artık şunu bir ayırt edin.. Gezi parkı eylemcilerinin ilk 3 4 günlük eylemleri için birşey demem hatta hakta verdim. Ancak işin içine Mossad, CIA vs gibi elemanlar girince olayların ne boyutlara geldiğini gördük. Şunu da diyeyim eğer bu elemanlar müdahil olmasalardı bu ülkede olayları buralara getirecek ne insan ne grup ne de muhalefet var. Neden mi bkz: Cumhuriyet mitingleri.. Bilmem anlatabildim mi..
Sanırım suriyede ölen yabancı onlarca gazeteciden haberin yok. Ayrıca, bombalama olayının canlı yayını nasıl yapılabilir? Zaten olay sonrası tüm dünya bu olayı günlerce konuştu, hakkında sayısız haberler yapıldı ve halen de devam ediyor.
CIA'i bilmiyorum ama Mossad şu anda ankarada, hemde eleman da değil, bizzat başkanı gelmiş (gizli bir şekilde). Madem ki olayları bu raddeye getirecek vatandaş yok, o zaman bu şiddetin başlamasına start veren çok değerli devlet büyüklerimizin planı neydi? Neyi düşünüyorlardı?
bi dakika türban hassasiyetimin olması beni yandaşmı yapıyor??? o birilerinden kasıt bensem çok yanılıyorsun sayfalar öncesine bakarsan iktidarıda elştirdiğimi görürsün peki sizler eylemlerdeki yanlışları eleştirebiliyormusunuz? Tanımadığın birine karşı önyargılı olma ben türbana ne kadar destek verdiNİZ diye sordumda bireysel değildi o soru bu ülkede öyle bir kesim varki sadece demokrasiyi onlar hakediyor ama birileri gelip benimde hakkım var dediğinde işte böyle ortalığı yakıp yıkıyorlar. Ayrıca insanların aralarına fark sokamazsın birileri iktidara inanıyorsa güveniyorsa sen bunu sorgulayamazsın aramızda fark var diyerek küçümseyemezsin herkes istediğine inanır bunun sorgulamasını yapacak insan yok bu memlekette o yüzden kendinize rol biçmeyin sadece fikirlerinizi söyleyin kimsenin sizlerin tepkisine ihtiyacı yok herkesin bir aklı var istediği yerde kullanır. Artık farklı fikirleri olan insanlara saygı duymasını bilin hem demokrasiden bahsedip hemde farklı fikirleri bastırmak demokratlık değildir. HERKES EYLEMİ DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
cumhuriyet mitinlerinin de birileri tarafından finanse edildiği ortaya çıkmıştı
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2012/04/22/colasandan-cumhuriyet-mitingleri-itirafi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca bu ülkede hangi başbakan türbanlı kadınlarla oturup saatlerce onların dertlerini dinledi? Erdoğan dan haz etmem fakat 4 saattir eyemcileri dinliyor.
Bende doğrudan sana söylemiyorum zaten. Aynı şekilde yanıt verdim. Herkesi toptan aynı kefeye koyarsan ön yargıyı kendin yapmış oluyorsun. Daha önce de dediğim gibi, isteyen istediğini takip etsin ve inansın. Ben kendime göre aradaki uçurumu görüyor ve bu farkı söylüyorsam buna sende karışamazsın. Yıllardır ve son bir haftadır farklı fikirlerin polis postalı altında ezildiği bir ülkede zaten demokrasi var demiyorum.