SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ulan bu gezi eylemleri beni çok pis Tayyipçi yaptı lan. Açılımdan sonra oy vermeyi bile düşünmüyordum ama çok pis geri vitese taktım ha :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
992964_10151630524498629_548102685_n.jpg

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Savcılık polisin ismini istemiş, Emniyet Müdürlüğü vermemiş. Bu durumda kanunsuzluk devam ediyor, halbuki çıksın alnının akıyla ben yaptım desin. Nitekim onu alnından öpebilir ve evliya/ermiş olarak tanıtabilirler. Çünkü bu yaşında mübarek, onlarca insanın arasından teröristi görmüş, tanımış ve cehenneme yollamış. Elhamdulillah.

Anayasa'da bir ara bir madde mi vardı neydi; "Türkiye Cumhuriyeti devletinin resmi dini İslam'dır" diye. "Çağ dışı" derlerdi ya hep hani; ben diyorum ki onu "Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini Selefiliktir" diye ekleyelim anayasamıza yeniden.
senin uydurduğunu istemezükkkkkkkk. kardeşim bir at gözlüklerini atsan hakikati göreceksinde herşeyi... ama inatçısınız atmazsınız.....

Reaksiyon puanı
0
58705_419847874743826_873479186_n.jpg

Sizin gözünüz dönmüş.
İktidardaki partinin düşmanlığı için teröristlerle birleşmeye razısınız.
Bu fotoğraftaki adamı tanısan ne olur tanımasan ne olur.
Bunu akıl bilir, göz görür ama kalp karanlıkta mühürlenince ne akıl ne göz işe yaramaz.
Hocam beni yanlış anladın galiba ya da yanlış alıntıladın ben o yorumu haqy nin yorumuna yaptım

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Devlet çok sakin ve sükunet içerisinde;

- Sokakta başından silahla adam vur. Üç kişiyi öldür.
- Elinde sopayla geceleri insan avına çık.
- Sopalarla mahalle bas, evleri ve dolmuşları taşla.
- Gece 2'de başbakanı karşılamaya gitmeyen partililer hakkında işlem yapılacaktır diye mesaj çek.
- Gece insanların evlerinin camını kırabilmek için pencereye tırman ve içeri gaz bombası at.
- Sopa, cop ne bulursan öldüresiye adam döv, araya al tekmele.
- Din görevlilerinin ve AKP'li bakanların bizzat yerinde yaptığı incelemeleri hiçe sayarak kasten ve alenen yalanla halkı kışkırtmaya devam et.

Allah'ım bu devletin şerrini bize gösterme. Zira "sükunetli" hali buysa, kızdığı halini görmesek iyidir. "Anladığınız dilden konuşurum, yüzde elliyi üzerinize salarım" dediği bu olmalı.
Allah'tan Bir Cemevine Böyle ayakkabı ile girilmedi,içinde Bira içilmedi.
O zaman senin ne düşüneceğini merak ederim.
Gerçi onuda Devlet yaptırmış olurdu sizin gibiler için.
Yav Nasıl Bir Zihniyet sizin ki anlamak zor.
Eylemci Polisi taşlar Polis suçlu,Polis sakin durur Akp nin Polisi diye eleştirirsiniz.
Allah'tan Korkun Şu Hükümet gelene kadar hangi iktidarda bu kadar rahat ettiniz,sesinizi duyurdunuz.
Oy verdikleriniz sizi sadece seçimde hatırladı ondan sonra tekmeyi yediniz.
Hep bir şeylere alet oldunuz,olmayada devam ediyorsunuz.
Bu Kafa ile gittiğiniz sürece sizden hiç bir şey olmaz.
Sadece ağlar sızlar,ajitasyon yaparsınız.
Yazık.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ethem SArısülük facebook sayfası. Kimmiş bak. Profil fotolarunda keleş li poz veren devrimciniz.

972307_521795704549042_750725281_n.jpg

58705_419847874743826_873479186_n.jpg

581384_411527602242520_1068476678_n.jpg

540958_327857243942890_2076002094_n.jpg

Kınaları geri al sen
Eee Su Testisi Su Yolunda Kırılırmış.
Benim Görevini yapan Polisime zarar veremeden gitmiş.
Layığını Bulmuş.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ben türbanlı birisini göremedim. ki o profil resmiyle alakalı başka ss'ler de vardı. üstte birkaç tweet önce açık saçık iken sonra bir anda başı kapalı bişey vardı. :) kendisine acaba aşağıda ne cevap vermişler merak ettim :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ulan bu gezi eylemleri beni çok pis Tayyipçi yaptı lan. Açılımdan sonra oy vermeyi bile düşünmüyordum ama çok pis geri vitese taktım ha :D

Tayyip sizi çok fena oyuna getirdi :) Cami dedi bira içiolar dedi, başörtülü kızlarımız dedi, %50 dedi, lobiler dedi tavladı sizi her zmn ki gibi.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tayyip sizi çok fena oyuna getirdi :) Cami dedi bira içiolar dedi, başörtülü kızlarımız dedi, %50 dedi, lobiler dedi tavladı sizi her zmn ki gibi.
Hadi Bizi Tayyip Erdoğan oyuna getirdi.
Siz Kimlerin Maşası oldunuz?Olmayada devam ediyorsunuz.?
Sayenizde gerçekleri daha iyi gördük.
Oyuna gelen sen misin Bizmiyiz acaba?
İstemeden Reklamını yaptınız Tayyip Erdoğan'ın.
Teşekkürler....

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Camiye bira ile girilmed imi ? Caminin kapısı kırılmadı mı girebilmek için ? ? ? Ayakkabı ile girilmedi mi ? Pisletilik gidilmedi mi ? LOBİLER yönetmeye çalışmadı mı ? Amerikayı silah lobisi yönetiyor. Bizi de başka lobiler yönetmeye çalışmadı mı ? ...

Saadet partisine oy verecek olamsam ilk önce Ampüle basardım :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hadi Bizi Tayyip Erdoğan oyuna getirdi.
Siz Kimlerin Maşası oldunuz?Olmayada devam ediyorsunuz.?
Sayenizde gerçekleri daha iyi gördük.
Oyuna gelen sen misin Bizmiyiz acaba?
İstemeden Reklamını yaptınız Tayyip Erdoğan'ın.
Teşekkürler....

Reklamın iyisi kötüsü olmaz unutmuşuz :)

Ben birisinin %50 si değilim, hiçbir siyasi parti ve örtüte üyeliğim de yok, tanışıklığımda yok. Ülkesinin iyiliğini düşünen, baskıdan ve otoriteden bunalmış, herkes için daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi isteyen, işinde gücünde sıradan bir çapulcuyum, halktan biriyim.

Başbakan sağolsun %50'sini halk, geri kalanı %50sini ise maşa, çapulcu, terörist, hain, marjinal, provokatör, ayyaş, alkolik ilan etti.

Din üzerinden, şehit üzerinden ülkenin her 2 %50 sini de provoke etti, birbirine kırdırdı, bütünleyici olacağına ayrıştırıcı bölücü ötekileştirici oldu.

Ülkeyi yönetmeyi ve yatıştırmak yerine, kendi seçmenini tutabilmek, birbirine kenetleyebilmek, kaçanları geri getirmek için ülkeyi gerip, bu gerilim ile beslendi, sorumluluklarını yerine getirmedi. Kendi siyasi çıkarlarını, ülkenin çıkarlarından önemli gördü, krizi büyüttü büyüttü bu hale geldi.

İşte sizin başbakanınız.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Doğan Haber Ajansı Tarafsız medya olmuş Gördünüzmü...?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi deli oluyorum şu hiç bir partinin tarafı değilim oyumu boş kullanırım diyenlere ya :S Sınıfta da var iki tane geziciler :D Adama diyorum hani oldu ya AKP düştü :D He olur ya :P Kime oy vericen Gtünü kime emanet edicen ? Eh kem küm hüh ? ? ? ? La başa geçireceğin adamı bilmiyorsun sen ? Halk geçer aramızdan filan saçmalamalar tabi :D :D Tarafsız olmak iyi veya kötü bir tarafı tutmaktan 10 kat daha kötüdür.. :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Size göre Ethem sarısülük insanlığından şüphe etmenizi gerektirecek bir harekette bulunmadı o zaman?

Eğer terörist ve suçlu ise göz altına alınır, mahkemeye sevk edilir, hakkında karar verilir ve cezasını çekmeye gönderilir. Mermi ile değil. Eğer polis şuursuzca ateş ediyorsa ve orada biri vuruluyorsa o veya bu diye insanları ayırmaya gerek yok. O merminin nereye gideceğini kimse kestiremez.

Reaksiyon puanı
0
Abi deli oluyorum şu hiç bir partinin tarafı değilim oyumu boş kullanırım diyenlere ya :S Sınıfta da var iki tane geziciler :D Adama diyorum hani oldu ya AKP düştü :D He olur ya :P Kime oy vericen Gtünü kime emanet edicen ? Eh kem küm hüh ? ? ? ? La başa geçireceğin adamı bilmiyorsun sen ? Halk geçer aramızdan filan saçmalamalar tabi :D :D Tarafsız olmak iyi veya kötü bir tarafı tutmaktan 10 kat daha kötüdür.. :)
Çorumlu işte kimin hemşerisi :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Taksimde şu an sadece polise, taş, sopa, misket, molotof atan, kimi bayrağımıza sarılıp kisveye bürünmüş teröristler var.

Türk bayrağına sarılan adam, polisine direnmez. Bu budur, gayrısı provakatördür, şovmendir, teröristtir.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Taksimde şu an sadece polise, taş, sopa, misket, molotof atan, kimi bayrağımıza sarılıp kisveye bürünmüş teröristler var.

Türk bayrağına sarılan adam, polisine direnmez. Bu budur, gayrısı provakatördür, şovmendir, teröristtir.

Daha ağır şeylere benzetilir de işte :D Forum burası :P

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eğer terörist ve suçlu ise göz altına alınır, mahkemeye sevk edilir, hakkında karar verilir ve cezasını çekmeye gönderilir. Mermi ile değil. Eğer polis şuursuzca ateş ediyorsa ve orada biri vuruluyorsa o veya bu diye insanları ayırmaya gerek yok. O merminin nereye gideceğini kimse kestiremez.
he kardaşınm doğru söylersin. şimdi bak polis tayyibin polisi mahkeme tayyibin mahkemesi hükümet tayyibin mahkemesi diyen sizler değilmiydiniz. ne oldu sen de m. ali alabora gibi polise mi sığınacan. hani polisler haindi bilmem neydi. şimdide ondan medet umuyorsun. bak bir görev verilmiş polise bir noktaya kadar canına kasıt geldiği an ne seni ne beni ne emniyeti nede4n devleti tanır .... bilmem analatabildimmmiii....
git provokatörlüğünü gezide yapmaya devam et..... hadi gülüm hadiiiii....

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Reklamın iyisi kötüsü olmaz unutmuşuz :)

Ben birisinin %50 si değilim, hiçbir siyasi parti ve örtüte üyeliğim de yok, tanışıklığımda yok. Ülkesinin iyiliğini düşünen, baskıdan ve otoriteden bunalmış, herkes için daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi isteyen, işinde gücünde sıradan bir çapulcuyum, halktan biriyim.

Başbakan sağolsun %50'sini halk, geri kalanı %50sini ise maşa, çapulcu, terörist, hain, marjinal, provokatör, ayyaş, alkolik ilan etti.

Din üzerinden, şehit üzerinden ülkenin her 2 %50 sini de provoke etti, birbirine kırdırdı, bütünleyici olacağına ayrıştırıcı bölücü ötekileştirici oldu.

Ülkeyi yönetmeyi ve yatıştırmak yerine, kendi seçmenini tutabilmek, birbirine kenetleyebilmek, kaçanları geri getirmek için ülkeyi gerip, bu gerilim ile beslendi, sorumluluklarını yerine getirmedi. Kendi siyasi çıkarlarını, ülkenin çıkarlarından önemli gördü, krizi büyüttü büyüttü bu hale geldi.

İşte sizin başbakanınız.
Benimde Herhangi bir üyeliğim yok Partilere..
Bir tane oyum var onuda gider Sandıkta verir gelirim.
Senin gibi Apolitik değilim,yada Apolitik olduğumu iddia edip takiyyede yapmıyorum.
Ne isem oyum.
Dediğim gibi Gözümüz açıldı sayenizde.
Kedi olalı Fare tuttu sizin tayfa.
Bu saatten sonrada Hoşgörüde bir yere kadar.
Ne gerekiyorsa onu yapmalı Başbakan.
Oraya Müzede yapılacak,Kanal İstanbulda yapılacak,3.Köprüde yapılacak,Nükleer Santralde yapılacak.
Gezi Parkında şu an itibari ile Sağduyulu insanda kalmadı.
Kendilerine çapulcu diyen sürü var artık orada.
Gerekeni yapmalılar,geç bile kaldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...