SARKAT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 68
Ulan bu gezi eylemleri beni çok pis Tayyipçi yaptı lan. Açılımdan sonra oy vermeyi bile düşünmüyordum ama çok pis geri vitese taktım ha 
senin uydurduğunu istemezükkkkkkkk. kardeşim bir at gözlüklerini atsan hakikati göreceksinde herşeyi... ama inatçısınız atmazsınız.....Savcılık polisin ismini istemiş, Emniyet Müdürlüğü vermemiş. Bu durumda kanunsuzluk devam ediyor, halbuki çıksın alnının akıyla ben yaptım desin. Nitekim onu alnından öpebilir ve evliya/ermiş olarak tanıtabilirler. Çünkü bu yaşında mübarek, onlarca insanın arasından teröristi görmüş, tanımış ve cehenneme yollamış. Elhamdulillah.
Anayasa'da bir ara bir madde mi vardı neydi; "Türkiye Cumhuriyeti devletinin resmi dini İslam'dır" diye. "Çağ dışı" derlerdi ya hep hani; ben diyorum ki onu "Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini Selefiliktir" diye ekleyelim anayasamıza yeniden.
Hocam beni yanlış anladın galiba ya da yanlış alıntıladın ben o yorumu haqy nin yorumuna yaptım![]()
Sizin gözünüz dönmüş.
İktidardaki partinin düşmanlığı için teröristlerle birleşmeye razısınız.
Bu fotoğraftaki adamı tanısan ne olur tanımasan ne olur.
Bunu akıl bilir, göz görür ama kalp karanlıkta mühürlenince ne akıl ne göz işe yaramaz.
sende bu yazılanlara inandfın ha .. sana çakmalardan bir sürü örnek verebilirim sen bizim IT Ahmet' e dua et ..... seni gidi çakmacı....
Allah'tan Bir Cemevine Böyle ayakkabı ile girilmedi,içinde Bira içilmedi.Devlet çok sakin ve sükunet içerisinde;
- Sokakta başından silahla adam vur. Üç kişiyi öldür.
- Elinde sopayla geceleri insan avına çık.
- Sopalarla mahalle bas, evleri ve dolmuşları taşla.
- Gece 2'de başbakanı karşılamaya gitmeyen partililer hakkında işlem yapılacaktır diye mesaj çek.
- Gece insanların evlerinin camını kırabilmek için pencereye tırman ve içeri gaz bombası at.
- Sopa, cop ne bulursan öldüresiye adam döv, araya al tekmele.
- Din görevlilerinin ve AKP'li bakanların bizzat yerinde yaptığı incelemeleri hiçe sayarak kasten ve alenen yalanla halkı kışkırtmaya devam et.
Allah'ım bu devletin şerrini bize gösterme. Zira "sükunetli" hali buysa, kızdığı halini görmesek iyidir. "Anladığınız dilden konuşurum, yüzde elliyi üzerinize salarım" dediği bu olmalı.
Size göre Ethem sarısülük insanlığından şüphe etmenizi gerektirecek bir harekette bulunmadı o zaman?İnsanlığından şüphe etmemi gerektirecek bir harekette bulunmuş ise o anki davranışı ifade etmem de bir sakınca görmüyorum.
Eee Su Testisi Su Yolunda Kırılırmış.Ethem SArısülük facebook sayfası. Kimmiş bak. Profil fotolarunda keleş li poz veren devrimciniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kınaları geri al sen
ben türbanlı birisini göremedim. ki o profil resmiyle alakalı başka ss'ler de vardı. üstte birkaç tweet önce açık saçık iken sonra bir anda başı kapalı bişey vardı.
Ulan bu gezi eylemleri beni çok pis Tayyipçi yaptı lan. Açılımdan sonra oy vermeyi bile düşünmüyordum ama çok pis geri vitese taktım ha![]()
Hadi Bizi Tayyip Erdoğan oyuna getirdi.Tayyip sizi çok fena oyuna getirdiCami dedi bira içiolar dedi, başörtülü kızlarımız dedi, %50 dedi, lobiler dedi tavladı sizi her zmn ki gibi.
Tayyip sizi çok fena oyuna getirdiCami dedi bira içiolar dedi, başörtülü kızlarımız dedi, %50 dedi, lobiler dedi tavladı sizi her zmn ki gibi.
Hadi Bizi Tayyip Erdoğan oyuna getirdi.
Siz Kimlerin Maşası oldunuz?Olmayada devam ediyorsunuz.?
Sayenizde gerçekleri daha iyi gördük.
Oyuna gelen sen misin Bizmiyiz acaba?
İstemeden Reklamını yaptınız Tayyip Erdoğan'ın.
Teşekkürler....
Size göre Ethem sarısülük insanlığından şüphe etmenizi gerektirecek bir harekette bulunmadı o zaman?
Çorumlu işte kimin hemşerisiAbi deli oluyorum şu hiç bir partinin tarafı değilim oyumu boş kullanırım diyenlere ya :S Sınıfta da var iki tane gezicilerAdama diyorum hani oldu ya AKP düştü
He olur ya
Kime oy vericen Gtünü kime emanet edicen ? Eh kem küm hüh ? ? ? ? La başa geçireceğin adamı bilmiyorsun sen ? Halk geçer aramızdan filan saçmalamalar tabi
![]()
Tarafsız olmak iyi veya kötü bir tarafı tutmaktan 10 kat daha kötüdür..
![]()
Taksimde şu an sadece polise, taş, sopa, misket, molotof atan, kimi bayrağımıza sarılıp kisveye bürünmüş teröristler var.
Türk bayrağına sarılan adam, polisine direnmez. Bu budur, gayrısı provakatördür, şovmendir, teröristtir.
he kardaşınm doğru söylersin. şimdi bak polis tayyibin polisi mahkeme tayyibin mahkemesi hükümet tayyibin mahkemesi diyen sizler değilmiydiniz. ne oldu sen de m. ali alabora gibi polise mi sığınacan. hani polisler haindi bilmem neydi. şimdide ondan medet umuyorsun. bak bir görev verilmiş polise bir noktaya kadar canına kasıt geldiği an ne seni ne beni ne emniyeti nede4n devleti tanır .... bilmem analatabildimmmiii....Eğer terörist ve suçlu ise göz altına alınır, mahkemeye sevk edilir, hakkında karar verilir ve cezasını çekmeye gönderilir. Mermi ile değil. Eğer polis şuursuzca ateş ediyorsa ve orada biri vuruluyorsa o veya bu diye insanları ayırmaya gerek yok. O merminin nereye gideceğini kimse kestiremez.
Benimde Herhangi bir üyeliğim yok Partilere..Reklamın iyisi kötüsü olmaz unutmuşuz
Ben birisinin %50 si değilim, hiçbir siyasi parti ve örtüte üyeliğim de yok, tanışıklığımda yok. Ülkesinin iyiliğini düşünen, baskıdan ve otoriteden bunalmış, herkes için daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi isteyen, işinde gücünde sıradan bir çapulcuyum, halktan biriyim.
Başbakan sağolsun %50'sini halk, geri kalanı %50sini ise maşa, çapulcu, terörist, hain, marjinal, provokatör, ayyaş, alkolik ilan etti.
Din üzerinden, şehit üzerinden ülkenin her 2 %50 sini de provoke etti, birbirine kırdırdı, bütünleyici olacağına ayrıştırıcı bölücü ötekileştirici oldu.
Ülkeyi yönetmeyi ve yatıştırmak yerine, kendi seçmenini tutabilmek, birbirine kenetleyebilmek, kaçanları geri getirmek için ülkeyi gerip, bu gerilim ile beslendi, sorumluluklarını yerine getirmedi. Kendi siyasi çıkarlarını, ülkenin çıkarlarından önemli gördü, krizi büyüttü büyüttü bu hale geldi.
İşte sizin başbakanınız.