azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Ayrıca Ben siyaseti sevmem... Ama Devletimi severim....
Ayrıca Ben siyaseti sevmem... Ama Devletimi severim....
senin geçtiğin yollardan seneler önce biz emekli olduk ... onun için sen kafanı yorma.....
devlet derken herşeyi barındırıyor pis şeyler hariççç..ben ülkemi ve güzel insanını severim neyse
senin geçtiğin yollardan seneler önce biz emekli olduk ... onun için sen kafanı yorma.....![]()
off tencere tava hep aynı hava sizdede![]()
off tencere tava hep aynı hava sizdede![]()
senin geçtiğin yollardan seneler önce biz emekli olduk ... onun için sen kafanı yorma.....
- - - Mesaj Güncellendi - - -
devlet derken herşeyi barındırıyor pis şeyler hariççç..
eylemci arkadaşlar iyice paranoyak olmuş molotof atarken kendini yakanlara bile sivil polis diyorlar![]()
eylemci arkadaşlar iyice paranoyak olmuş molotof atarken kendini yakanlara bile sivil polis diyorlar![]()
Eyleme karşı olanlar,provakatörler,öcalan posteri asanlar hep sivil polis çıkmışPaylaştıkları fotoya bakın bide!!!!...
Sonra at gözlüğü takıyosun diyorlar. Bunu paylaşanlar ne takıyor acaba?
Kendilerini resmetmişler.
Aga, bunlardan daha yalancı, hırsız, soyguncusunu arasan bulamazsın. Rabbim tuzak hazırlayanların en hayırlısıdır. Yavaş, yavaş göreceğiz bu yeni nesil terörizm taktiğinin kalıbı ne kadarmış.
Akşamları tencere tava çalanlar düşünsün hacii
hocam sende ya [MENTION=74029]azen63[/MENTION] de hiç espiri öğrenmemişsin karışma azen63 tenceresine![]()
Kendilerini resmetmişler. Katır gözlüğü takıyor onlar, katır
Aga, bunlardan daha yalancı, hırsız, soyguncusunu arasan bulamazsın. Rabbim tuzak hazırlayanların en hayırlısıdır. Yavaş, yavaş göreceğiz bu yeni nesil terörizm taktiğinin kalıbı ne kadarmış.
Hergeçen gün çirkinleştiğinin, seviyesizleştiğinin, hakaretlerine yenilerini eklediğinin, kontrolden çıktığının farkındasındır umarım. Bu baskıyı, stresi kaldıramayıp gerçek yüzünü hergeçen gün gösteriyorsun, hadi 18-19 yaşında çocuk olsan anlarım, 31 yaşına gelmişsin, demek ki olmayınca olmuyor.
[MENTION=54792]kosasker[/MENTION] kardeşim yazdıklarının ne kadarının doğru ne kadarının dezenformasyon amaçlı asparagas olduğunu bilecek kapasitede olduğunu hissediyorum o yüzden bu kadar kasmaYarış içinde değilim, sözlerimde yalan da yok. Arabalar soyuldu, yalanlarla masum insanlar sokağa döküldü, köprüden aşağı kağıt toplayan çocuğu bile attı eylemciler..
Sen üstüne alınıyorsan ne ala, yarası olan gocunsun
Bu zamana kadar baskı ve stresi kaldırdık da, şimdi mi olmuyorSen rahat ol
Evet yaş 31 de, heyecanım 18 arkadaşım.
Gözünüzle mi bakıyorsunuz yok sa başka bi yerinizle mi? adam resmen havaya sıkmış.Silahın o açısından o adamın vurulması mümkün değil.Adamı zıvanadan çıkartıyorsunuz yahu.Göz göre görede yalan söylenmez ki. Muhtemelen arkadan atılan taşı kafasına yedi bu kadar basit.Ethem Sarısülük'ün polis tarafından vurulma anı;
[video=youtube;l5psGJDU2xQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l5psGJDU2xQ[/video]
Gözünüzle mi bakıyorsunuz yok sa başka bi yerinizle mi? adam resmen havaya sıkmış.Silahın o açısından o adamın vurulması mümkün değil.Adamı zıvanadan çıkartıyorsunuz yahu.Göz göre görede yalan söylenmez ki. Muhtemelen arkadan atılan taşı kafasına yedi bu kadar basit.
Öncelikle sakin ol. Bu birçok kişi tarafından onaylanmış bir şey. Bir daha bak sen olmazsaGözünüzle mi bakıyorsunuz yok sa başka bi yerinizle mi? adam resmen havaya sıkmış.Silahın o açısından o adamın vurulması mümkün değil.Adamı zıvanadan çıkartıyorsunuz yahu.Göz göre görede yalan söylenmez ki. Muhtemelen arkadan atılan taşı kafasına yedi bu kadar basit.
Arkasından atılan taşı yiyen adam geriye doğru mu yatar sence? Bu mümkün müdür? Arkadan gelen şiddet öne savurmaz mı?
Kim tarafında onaylanmış kardeşim?.Bilirkişi ne demiş?.Balistik ne demiş?.Tutanak ne demiş.?Savcı ne demiş? Sokaktaki adamın demesiyle olmuyo bu işler.Öncelikle sakin ol. Bu birçok kişi tarafından onaylanmış bir şey. Bir daha bak sen olmazsa![]()
Ethem Sarısülük'ün polis tarafından vurulma anı;
...
Ben kaza gözü ile bakıyorum. Kurşun ağaçdan da sekmiş olabilir.