SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Başbakan halen şunu anlamadı diyorki bir sürü proje yaptık bitirdik bu projeler sizden önce killer tasarladı sen sadece yaptın tamam da kendi babanın parasıyla değilki sen bu halkın parasıyla yaptın o halk da sadece %50 dediğin değil bu ülkede senin görüşünce %50 senin ama halk bir bütündür %100 hemde. nedir bu kibir nedir bu inat bir siyasi adama yakışmayacak tavırların var sayın başbakan bu millet hep burda olur ama sen bugün varsın yarın yoksun ölümsüz değilsin insanları bir birinde ayırmaya kalkma bir birilerine kin besletme.bazı bakanların cıkıyor iyi niyet göstermek istiyorlar senin korkundan onlarda sesini cıkarmıyor eminim ki AKP icinde bu tavırlarını beğenmeyen bakanlar var ama ne kezaki onlar senden korkuyor

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başbakan yine din üzerinde provokasyon yapıyor, insanları ötekileştiriyor, ayrıştırıyor.

Başbakan dediğin bütünleştirici olur, kucaklayıcı olur.

Öyle bir provokatör düşünün ki, Türkiyeyi karpuz gibi ortadan 2 ye bölüp, kutuplaştırsın, kamplara ayırsın, birbirine kırdırsın.

Öyle bir provokatör düşünün ki, hem kendi seçmenini, hemde seçmeni olmayanları aynı anda provoke edebilsin ve bunlar arasına kıvılcımlar çakmaya devam etsin.

Hiçbir dış güç, hiçbir marjinal grup, hiçbir yasadışı örgüt başbakanın bu ülkeye verdiği zarar kadar zarar veremez, hatta hepsi bir olsalar, beraber çalışsalar bile.

Kendi hatalarını, yanlışlarını, antidemokratik, baskıcı, özgürlükleri kısıtlayan ve otoriter yaklaşımları DİN'i kendine kalkan yaparak savunmaya çalışıyor, savunmaya çalışmaya geçtim, hala 2 ağaç meselesi olarak görmekte ısrar edip duymamazlıktan görmemezlikten geliyor.

Başbakanınızla gurur duymalısınız!

Niye kendinizi bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bence siz kendinizi zorla dışlanmış gibi hissediyorsunuz. Buyur sen onu DİN kalkan olarak kullanıyor diyorsun ama zamanında bu ülkede ve de hala Atatürk'ü kalkan olarak gören ve kullananlar var. Onlarda ayrışıtırıyorlar insanları.

Hem öyle bir insan düşün ki hem demokrasi diyecek ama birileri kalkacak hakkında koruma kanunu çıkaracaklar. Bu nasıl bir mantık anlatırsan sevinirim..

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu nedir yahu 156 sayfa olmuş :mrgreen:yakında twitter gibi sdn'den tutuklamalar başlar demedi demeyin :D :mrgreen:asdadafasffghj

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Niye kendinizi bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bence siz kendinizi zorla dışlanmış gibi hissediyorsunuz. Buyur sen onu DİN kalkan olarak kullanıyor diyorsun ama zamanında bu ülkede ve de hala Atatürk'ü kalkan olarak gören ve kullananlar var. Onlarda ayrışıtırıyorlar insanları.

Hem öyle bir insan düşün ki hem demokrasi diyecek ama birileri kalkacak hakkında koruma kanunu çıkaracaklar. Bu nasıl bir mantık anlatırsan sevinirim..

Ben sadece başbakanın bu dışlayıcı, ayrıştırı, bölücü, baskıcı, otoriter tavırlarından, insanların özeline saygısızca müdahale ve hakaretler etmesinden rahatsızım. Sizde bu konuda rahatsız olmalısınız çünkü en az benim kadar sizde etkileniyorsunuz bu provokasyonlardan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu nedir yahu 156 sayfa olmuş :mrgreen:yakında twitter gibi sdn'den tutuklamalar başlar demedi demeyin :D :mrgreen:asdadafasffghj

Kimsenin şaşıracağını sanmıyorum :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Şu provaktörler temizlense de kurtulsak. Bu nedir arkadaş, iş yapamaz olduk.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Buraya kilit vurmayacağız ;)

Küfür, hakaret olmasın yeter. Özgürce tartışalım dostlar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

[MENTION=2]Troy[/MENTION] hocamız ayda yılda bir geliyor bir konu acıyor konu tüm gelmiş geçmiş en iyi hit yapan konusu oluyor sen kilit diyorsun iflazamı götürecen adamı yoksa koltuğunda gözünmü var :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

Bunun için dua ediyor musun? Öyle kuru kuruya söylemekle olmaz ama. :) Yer yüzünün mirası Allah'ındır. Bütün susturmak isteyenler, Allah'ın vaadi toplanma günü geldiğinde hep beraber susacaklar. Allah'ın dost edinmeyin dediği kişilerin selameti için Allah'a dua ediyor bir adam; ve yığınlar Allah'ı karşısına alan bu adama destek çıkıyorlar. "Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar".

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Provakatörlere ve yasa dışı örgüt üyelerinin hepsine çok ciddi maddi/manevi cezalar verilsin! Gerçek eylemciler ise artık son versin, kabak tadı vermeye başladı. Bazılarının ekmeğine yağ sürüyorlar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ya ben dedikçe millet azıyor vallahai:))) ama yinede diyeceğim....
TENCERE TAVA HEP AYNI KAFA HEP AYNI HAVA.
başka birşeyde yokkk

yahu ne istiyorsun Tencere tava kardeşliğinden kulanma ozaman ne tencereden pişen yemeği ye nede tava dan kızartılan yumurtayı :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Provakatörlere ve yasa dışı örgüt üyelerinin hepsine çok ciddi maddi/manevi cezalar verilsin! Gerçek eylemciler ise artık son versin, kabak tadı vermeye başladı. Bazılarının ekmeğine yağ sürüyorlar.

Kabak'ın sucu ne bundan hala hala sen hiç kabak tatlısı yedinmi şekerle yapıldımı cok güzel tatlı oluyor kabak'ı o kadarda kötüleme :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
vay Troy Da burada yazdı helal sana bitsede bu dertlerden provokatörlern kurtulsak.

sen ne anladın burdan cok siyasi bir yazı akılıca yazılmış bir yorum ama sen nasıl anladın bilmem :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bunun için dua ediyor musun? Öyle kuru kuruya söylemekle olmaz ama. :) Yer yüzünün mirası Allah'ındır. Bütün susturmak isteyenler, Allah'ın vaadi toplanma günü geldiğinde hep beraber susacaklar. Allah'ın dost edinmeyin dediği kişilerin selameti için Allah'a dua ediyor bir adam; ve yığınlar Allah'ı karşısına alan bu adama destek çıkıyorlar. "Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar".

Sizin gibi eylemleri savunanlar ve şiddeti mazur görenler nemalanmasın istiyorum o kadar :)

Tam size göre bir karikatür buldum. Yapılan hiçbir şeyi beğenmeyen, "istemezük" cüler karikatürize edilmiş :D

ce7ff10e-d20f-11e2-9a3f-22000aa5129e-large.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Teknoloji sektörü şu anda durmuş vaziyette. Kimse iş yapmak istemiyor. Toplantılar erteleniyor. Bunları zararı herkese olacak. Yakında iş yapamayan kurumlardan atılan arkadaşlarımız olunca da aynı tepkiyi gösterecekler mi bu provaktörler? Haklarımızı savunalım ama bu yakıp yıkmak, herkesi rahatsız etmek, etrafa zarar vermek nedir?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

sen ne anladın burdan cok siyasi bir yazı akılıca yazılmış bir yorum ama sen nasıl anladın bilmem :)

Tabii ki o "karşı taraf temizlense de kurtulsak" diye anladı. :) Halbuki ben şöyle görüyorum;

- Ellerinde sopayla geceleri insan avına çıkan "sivil" provokatörler bitse de kurtulsak.
- Gece vakti insanların evlerinin camını kırıp evin içine gaz bombası atan alçaklar bitse de kurtulsak.
- 10 kişi çelik yelekli, kasklı ve zırhlı olarak genç bir kızı ortaya alıp öldüresiye döven şerefsizler bitse de kurtulsak.
- 2 metre mesafeden vatandaşın başına ateş edip öldüren caniler bitse de kurtulsak.
- "Beni karşılamaya gelmeyin" deyip milletin cep telefonlarına "gelmeyenler hakkında işlem yapılacaktır" diye mesaj atan üç kağıtçılar bitse de kurtulsak. Kendim görmesem uydurma diyeceğim o derece.
- Karşılamaya gelmeyin deyip belediye otobüslerini gece 2'de seferber eden yalancılar bitse de kurtulsak.
- Evlerinde tutuyoruz; bırakırsak size saldırırlar yerler sizi tavrı gösteren baş provokatör bir dinse de kurtulsak.
- Anlayacağınız dilden konuşuruz diyerek "yuh daha ne yapacaksın zaten" diye düşündüren en büyük provokatörler bir sussa da artık kurtulsak.
- PKK ile anlaşma yapıp onları sokağa kahraman gibi saldıktan sonra "bunlar eylemde ne arıyor" diyen samimiyetsizler bitse de kurtulsak.
- Vatandaşı ve işverenleri tüm işlemlerde kanunla bankaya mecbur ettiği halde bankaları suçluyormuş gibi yapan dolandırıcılar bitse de kurtulsak.
- Faiz günümüzün gerçeğidir deyip sonra da "faiz lobisi"ne karşı savaşıyormuş gibi oyun oynayan yalancılar doğruları söylemeye başlasa da kurtulsak..
- Kendi istihbarat belgelerimiz ortaya çıktığı halde yüzü kızarmadan yalan söylemekte ısrarcı olanlar oyunu bitirse de kurtulsak.

Daha uzatalım mı? Eh, bunlara karşılık nemalanmak isteyen "karşı taraf" provokatörlerini de bu durum çok doğal bir süreçle doğuruverdi. Türkiye-İsrail ilişkisinden böyle çirkin doğumların olması çok ama çok normal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istenen belki isten cikarmalarin baslamasidir insanlarin karsi karsiya getirilmek istenmesidir nerden biliyoruz baslangictaki amac ile simdiki amacin ayni oldugunu/kaldigini

sevgiyle kalin

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24

senin anlamadığın belli oldu kardeş .. kendine iyi bakk...
bu sözden ne çıkar bekliyorum:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabii ki o "karşı taraf temizlense de kurtulsak" diye anladı. :) Halbuki ben şöyle görüyorum;

- Ellerinde sopayla geceleri insan avına çıkan "sivil" provokatörler bitse de kurtulsak.
- Gece vakti insanların evlerinin camını kırıp evin içine gaz bombası atan alçaklar bitse de kurtulsak.
- 10 kişi çelik yelekli, kasklı ve zırhlı olarak genç bir kızı ortaya alıp öldüresiye döven şerefsizler bitse de kurtulsak.
- 2 metre mesafeden vatandaşın başına ateş edip öldüren caniler bitse de kurtulsak.
- "Beni karşılamaya gelmeyin" deyip milletin cep telefonlarına "gelmeyenler hakkında işlem yapılacaktır" diye mesaj atan üç kağıtçılar bitse de kurtulsak. Kendim görmesem uydurma diyeceğim o derece.
- Karşılamaya gelmeyin deyip belediye otobüslerini gece 2'de seferber eden yalancılar bitse de kurtulsak.
- Evlerinde tutuyoruz; bırakırsak size saldırırlar yerler sizi tavrı gösteren baş provokatör bir dinse de kurtulsak.
- Anlayacağınız dilden konuşuruz diyerek "yuh daha ne yapacaksın zaten" diye düşündüren en büyük provokatörler bir sussa da artık kurtulsak.
- PKK ile anlaşma yapıp onları sokağa kahraman gibi saldıktan sonra "bunlar eylemde ne arıyor" diyen samimiyetsizler bitse de kurtulsak.
- Vatandaşı ve işverenleri tüm işlemlerde kanunla bankaya mecbur ettiği halde bankaları suçluyormuş gibi yapan dolandırıcılar bitse de kurtulsak.
- Faiz günümüzün gerçeğidir deyip sonra da "faiz lobisi"ne karşı savaşıyormuş gibi oyun oynayan yalancılar doğruları söylemeye başlasa da kurtulsak..
- Kendi istihbarat belgelerimiz ortaya çıktığı halde yüzü kızarmadan yalan söylemekte ısrarcı olanlar oyunu bitirse de kurtulsak.

Daha uzatalım mı? Eh, bunlara karşılık nemalanmak isteyen "karşı taraf" provokatörlerini de bu durum çok doğal bir süreçle doğuruverdi. Türkiye-İsrail ilişkisinden böyle çirkin doğumların olması çok ama çok normal.
bak ben herkesi her şeyi ima ettim ama sen onu anlamayacak kapasitede olmadığın için yanınada gülücük koymuşşsun. :) bak bende koydun ama yazdığımın anlamı değişmedi...

IThelp Troy Bana bırakmadan açıklamayı yapmış oku istersen...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şehir eşkıyasına destek verenler temizlense de kurtulsak.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
senin anlamadığın belli oldu kardeş .. kendine iyi bakk...
bu sözden ne çıkar bekliyorum:)

anlamayan sensin hey benim saf arkadaşım [MENTION=2]Troy[/MENTION] yazdıkları ve son yazdığı ile sana söylemek istediklerimi yazmış adam gercek manada barışcıl eylemlere destek veriyorum ama marjinal ve provaktörlere bitse diyor yani bir esnaf olarak kendini görüyor gercek manada insanlar olsun bir bahar şenliği havsında insanlar gelsin onlara katılan iyi niyet insanlar olsun sokaklar canlasın esnaflarımız iş yapsın demek istemiş ama sen [MENTION=2]Troy[/MENTION] kendin tarafına cekmişsin hemen saf arkadaşım

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teknoloji sektörü şu anda durmuş vaziyette. Kimse iş yapmak istemiyor. Toplantılar erteleniyor. Bunları zararı herkese olacak. Yakında iş yapamayan kurumlardan atılan arkadaşlarımız olunca da aynı tepkiyi gösterecekler mi bu provaktörler? Haklarımızı savunalım ama bu yakıp yıkmak, herkesi rahatsız etmek, etrafa zarar vermek nedir?

Eylemlerin demokratik yönü çok az idi. Yakılan sokaklar, binalar, araçlar da bu eylemlerin demokrasisini çoktan yok etmiş durumda.
* Akşamları Kızılay' dan geçemiyoruz.
* Her sabah yanmış sokaklardan geçip iş yerine geliyoruz.
* Duvarlarda sinkaflı küfürler okuyarak işe başlıyorsun.

Kimse de moral kalmaz ki, adam nasıl çalışsın.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Küçük Emrah ayaklarını bırakalım arkadaşlar hep aynı saz hep aynı hava...
ben hep diyorum demeyede devam edeceğim....
TENCERE TAVA HEP AYNI KAFA HEP AYNI HAVA.

kıskananlar çatlasın.:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
anlamayan sensin hey benim saf arkadaşım @Troy yazdıkları ve son yazdığı ile sana söylemek istediklerimi yazmış adam gercek manada barışcıl eylemlere destek veriyorum ama marjinal ve provaktörlere bitse diyor yani bir esnaf olarak kendini görüyor gercek manada insanlar olsun bir bahar şenliği havsında insanlar gelsin onlara katılan iyi niyet insanlar olsun sokaklar canlasın esnaflarımız iş yapsın demek istemiş ama sen @Troy kendin tarafına cekmişsin hemen saf arkadaşım

sen her siyasi yorumu sokak da ve meclis ve kürsüdemi sanıyorsun siyaset iş hayatında olur evde olur teknolojide olur her yerde olur sende hemen politikaya bağlamışsın bir kere daha oku yazılanların

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
anlamayan sensin hey benim saf arkadaşım @Troy yazdıkları ve son yazdığı ile sana söylemek istediklerimi yazmış adam gercek manada barışcıl eylemlere destek veriyorum ama marjinal ve provaktörlere bitse diyor yani bir esnaf olarak kendini görüyor gercek manada insanlar olsun bir bahar şenliği havsında insanlar gelsin onlara katılan iyi niyet insanlar olsun sokaklar canlasın esnaflarımız iş yapsın demek istemiş ama sen @Troy kendin tarafına cekmişsin hemen saf arkadaşım
bak işte hemen atladın ben troy acıkladı dedim demekki troyun dedikleri ile benim dediklerim örtüşüyor ama sen hala anlamıyorsun arkadaşım...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
vak işte hemen atladın ben troy acıkladı dedim demekki troyun dedikleri ile benim dediklerim çrtüşüyor ama sen hala anlamıyorsun arkadaşım...

[MENTION=74029]azen63[/MENTION] kardeş sen şimdi bırak [MENTION=2]Troy[/MENTION] hocanın kafasını yorma o yazacağını ayzdı mesajını verdi anlayan anladı ama sen siyaset girme sana göre değil siyaset ağır bir iş anlarsan gir anlamasan girme sen sadece tencere tava yı protesdo et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...