Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
roman okuErken diyorsun yaniSınav psikolojisinden biraz biraz kurtulmak için ne yapacağımı şaşırdım
![]()
roman okuErken diyorsun yaniSınav psikolojisinden biraz biraz kurtulmak için ne yapacağımı şaşırdım
![]()
roman oku![]()
@desperado64 Kapanan konuları açmayalım lütfen, bu forumda kalıcı olmak istiyorum![]()
@android3 Bu arada doğum günün kutlu olsun, umarım mutlu mesut bir ömür geçirirsin![]()
teşekkür ederim:flowers:
Yarım saat önceki doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere..teşekkür ederim:flowers:
geçmiş doğum günün kutlu olsun![]()
Yarım saat önceki doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere..
az daha bekleyip bi sonrakini kutlasaydınız
teşekkür ederim![]()
Bir sonraki doğum günün kutlu olsun![]()
Sınavı atlatmadan öyle şeyler yapınca da içim rahat etmiyor2 haftam var daha.
Sınavdan sonra bilgisayar oynamanın ne kadar boş bişey olduğunu farkedeceksin :devil:
Sınavdan sonra bilgisayar oynamanın ne kadar boş bişey olduğunu farkedeceksin :devil:
Çay demleniyor fokur fokur..
Bekle beni Game Of Thrones Sezon finali...![]()
[MENTION=342677]pilger[/MENTION] bak spoileri aldım..bi s03e09 değil![]()
spoiler değil yahu.. bu bölüm de gayet güzeldi ama 9. bölüm harikaydı![]()
neyse abi izle sen öyle konuşalım![]()
Bir günlük gecikmelide olsa bu hafta gececiyim.Biraz kafamı dinlerim.Geril geril nereye kadar.
Abi ses var ara ara gecenin ilerleyen saatlerinde..
Forumda çok yalnız kalıyorum, irkiliyorum.![]()
Tabii ne demek Kardeşim.Fırsat buldukça online kalırım.Abi ses var ara ara gecenin ilerleyen saatlerinde..Forumda çok yalnız kalıyorum, irkiliyorum.![]()
Aha Enver Abimizde burada [MENTION=63117]friendly[/MENTION].Korkmana gerek yok bak.Filmin sonunda benimde ihtiyacım olur sizlere bir yere gitmeyin aman diyim.ecinniler geliyor, kaaaaç!![]()
Aha Enver Abimizde burada @friendly.Korkmana gerek yok bak.Filmin sonunda benimde ihtiyacım olur sizlere bir yere gitmeyin aman diyim.![]()