tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
"İnsanın özgürleşmesinin başlangıcı, otoriteye gülme ve onunla alay etme yeteneğidir..."
Christopher Hitchens
Christopher Hitchens
Hasan gidebileceğin yere kadar git. Komünistlere karşı değilim fakat provakatöre ve ne dediğini bilmeyene karşıyım.
Birşeyi biliyorsan söylenir Hasan, bilmiyorsan susulur.
Komünizm devletçi yönetimdir. Halkını önemsemez. Komünizm için önemli olan yuvanın yönetilir kalmasıdır. Bunu da sonuna kadar baskı ile götürür. Devletçi bir ekonomiden, Halkçı yönetim çıkmaz Hasan.
Komunizmde halkın ne dediği önemli değildir, komunite ne derse o olur. Halk sadece yuvanın kaynaklarını devam ettirebilmesi için bir araçtır.
Hasan gidebileceğin yere kadar git. Komünistlere karşı değilim fakat provakatöre ve ne dediğini bilmeyene karşıyım.
Birşeyi biliyorsan söylenir Hasan, bilmiyorsan susulur.
Komünizm devletçi yönetimdir. Halkını önemsemez. Komünizm için önemli olan yuvanın yönetilir kalmasıdır. Bunu da sonuna kadar baskı ile götürür. Devletçi bir ekonomiden, Halkçı yönetim çıkmaz Hasan.
Komunizmde halkın ne dediği önemli değildir, komunite ne derse o olur. Halk sadece yuvanın kaynaklarını devam ettirebilmesi için bir araçtır.
"İnsanın özgürleşmesinin başlangıcı, otoriteye gülme ve onunla alay etme yeteneğidir..."
Christopher Hitchens
Adamın elinde kutu duruyor müezzinin görmemesi bişey ifade etmez.
en kısa tarihe bakalım bulgaristan koministlikde 10 kişiye 1 ekmek 4 kişiye bir elma tarlayı sür ek sana kalan bir avuc buğday ev al devlete kira ver en kısa yazdıklarım koministlilde demokrasinin adı bile yasak kominist olan ülkelerde cin ve küba dan haric biri ayakta kalmadı.
Çin komünist değildir. Çin dünyadaki en kapitalist ülkedir.
Çirkinleşmeyelim, lütfen.
hocam o an can havliyle girmişlerdir belkide icin yok sadece kutu var bu tür ufak şeyler takılmamak lazım onun eğer icmişlersede onun hesabını Allah verirler elbeteki sorar bunun hesabını yüce rabbim ama kasten olduğunu sanmıyorum başbakan her platformda bunun peşine düşmemesi iyi değil birazcık yumuşak davransa belki iyi adımlar gelir
Hadi girmekte zorunlu kaldılar, hadi elindeki ile girmek zorunda kaldı, hadi arkadaşlarına da yardım ettiler. Peki arkalarında bi sürü pisliği nasıl bırakıp gittiler. İmam sopayla kovalamadı ya
Bunu izah edebilen var mı ?
Budur Be....!
Belalarını buluyorlar işte ne diyelim. ?
bela okumak iyi değil bazen insanlara bela okumak Allah tarafında kabul edilmiyor geri tepiyor. sen bu işlere girmek saat 21:30 yarın okul var![]()
Abi yanlış olmasın da. Biz çabulcular gibi uydurma haberler paylaşmayalı mburalarda yanlışımızı bilelim... Onlar yalancılardır..
"Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"
bunu mu diyorsun acıklam
Evet abi ne dedim ben ? Aynı şeyi paylaştık neden uzatıyorsun ki ? Farklı olan ne yazıyor ? Allah Allah![]()
Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hehhaa .yaşın kaçtı usta senin gerçekten merak ettim sadece merak ?