SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"İnsanın özgürleşmesinin başlangıcı, otoriteye gülme ve onunla alay etme yeteneğidir..."

Christopher Hitchens

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hasan gidebileceğin yere kadar git. Komünistlere karşı değilim fakat provakatöre ve ne dediğini bilmeyene karşıyım.

Birşeyi biliyorsan söylenir Hasan, bilmiyorsan susulur.

Komünizm devletçi yönetimdir. Halkını önemsemez. Komünizm için önemli olan yuvanın yönetilir kalmasıdır. Bunu da sonuna kadar baskı ile götürür. Devletçi bir ekonomiden, Halkçı yönetim çıkmaz Hasan.

Komunizmde halkın ne dediği önemli değildir, komunite ne derse o olur. Halk sadece yuvanın kaynaklarını devam ettirebilmesi için bir araçtır.

Doğru diyorsun komünist sistemin tanımını yapıyorsun. Doğru diyorsun ben kendimi anlatamadım. Devletçi dedğin sistem ile halkçı dediğin sistem cumhuriyetin ilk yıllarında birleşti bunu kastediyorum.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hasan gidebileceğin yere kadar git. Komünistlere karşı değilim fakat provakatöre ve ne dediğini bilmeyene karşıyım.

Birşeyi biliyorsan söylenir Hasan, bilmiyorsan susulur.

Komünizm devletçi yönetimdir. Halkını önemsemez. Komünizm için önemli olan yuvanın yönetilir kalmasıdır. Bunu da sonuna kadar baskı ile götürür. Devletçi bir ekonomiden, Halkçı yönetim çıkmaz Hasan.

Komunizmde halkın ne dediği önemli değildir, komunite ne derse o olur. Halk sadece yuvanın kaynaklarını devam ettirebilmesi için bir araçtır.

Şuanki faşist diktatörlüklerin ve ülkemizdeki yeşil sermayenin, halkı sömürmekten başka yaptığı ne var?

Sınıf ayrımının olmadığı, tam bağımsız bir ülke herkesin isteyeceği şeydir. Çok afedersiniz ama şu söylemleriniz tamamiyle oligarşinin ağzından çıkma, içi boş söylemlerdir.

Şimdi diyeceksiniz ki Stalin şöyle yaptı, Mao böyle halkına zulmetti. Onlar zaten Marksist teoriye değişik şeyler monte ederek yozlaştıran kişilerdi. Buna revizyonizm veya oportünizm de denir.

Liberal ekonomi yapısı gereği emperyalizme yarı bağımlıdır. Gerçek manada sosyalizmin uygulandığı ülkelerde (bkz. Venezula) refah üst seviyelerdedir. Bunun nedeni ise iş bölümü gibi bi' saçmalığın olmayışı ve ihtiyaç fazlası üretim olmadığından dolayı emek zahiyatının da olmayışıdır. Bireylerde kendi doğasına yabancılaşma diye bir şey söz konusu değildir. Devlet ise sadece üretim ilişkilerini denetlemekle yükümlüdür.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Adamın elinde kutu duruyor müezzinin görmemesi bişey ifade etmez.

hocam o an can havliyle girmişlerdir belkide icin yok sadece kutu var bu tür ufak şeyler takılmamak lazım onun eğer icmişlersede onun hesabını Allah verirler elbeteki sorar bunun hesabını yüce rabbim ama kasten olduğunu sanmıyorum başbakan her platformda bunun peşine düşmemesi iyi değil birazcık yumuşak davransa belki iyi adımlar gelir

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
en kısa tarihe bakalım bulgaristan koministlikde 10 kişiye 1 ekmek 4 kişiye bir elma tarlayı sür ek sana kalan bir avuc buğday ev al devlete kira ver en kısa yazdıklarım koministlilde demokrasinin adı bile yasak kominist olan ülkelerde cin ve küba dan haric biri ayakta kalmadı.

Çin komünist değildir. Çin dünyadaki en kapitalist ülkedir.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Her işini ABD'den icazetle yapan, "şehitler"i icin Israil ile para pazarlığı eden, ABD ile aramız hic olmadığı kadar iyidir diyen, ABD ve Israilin otaklastigi BOPa destek verdiğini açıklayan, sırf ABD ve Israil istiyor diye Suriyede muslumanlari öldürüp kafa kesen teroristlere bizim odedigimiz vergilerle destek gönderen, Irakta muslumanlari öldürüp tecavüz eden ABD askeri icin sağ salim eve dönmeleri icin dua eden, ulkesini Nato ve ABD üslerine usak eden.. Sonra da çıkıp;

Bu olaylar ABD ve Israilin işidir diyen alcak bir yalancidan başkası değildir.

Surekli "iki ağaç icin kamu malina zarar verilirken niye susuyorsunuz" diyen saf kardeslerim kamu malini o kadar düşünüyorlarsa gercekten, kamu malina zarar verme amacıyla toplanmamis bir kalabalık yerine, El Kaide terorune gonderilen milyonlarca liramiz ve silahımız hakkinda bu yalana ortak oldukları icin bir sey demezler. Odedigimiz vergiler ve milli servetimiz müslüman oldurmek icin seferber edilmis, kamu mali talan edilmis.. Üstelik bu haberlerdeki gibi hikaye degil, bizzat hükümetin açıklamaları.

Elbette bu safliginizdan dolayi meydanı kullanmak isteyen, bu yaşananları fırsat bilen hakiki capulculari da desteklemiş oluyorsunuz.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
998879_391245104313332_1704140831_n.jpg

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
hocam o an can havliyle girmişlerdir belkide icin yok sadece kutu var bu tür ufak şeyler takılmamak lazım onun eğer icmişlersede onun hesabını Allah verirler elbeteki sorar bunun hesabını yüce rabbim ama kasten olduğunu sanmıyorum başbakan her platformda bunun peşine düşmemesi iyi değil birazcık yumuşak davransa belki iyi adımlar gelir

Hadi girmekte zorunlu kaldılar, hadi elindeki ile girmek zorunda kaldı, hadi arkadaşlarına da yardım ettiler. Peki arkalarında bi sürü pisliği nasıl bırakıp gittiler. İmam sopayla kovalamadı ya :D

Bunu izah edebilen var mı ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bülent Arınç

"BİRİLERİNİN BİZİ UYARMASI, SİLKELEMESİ LAZIM"

Arınç, “Bu kadar günlük meşgaleler içerisinde, bu kadar başka başka şeyleri ciddiye alarak onların peşinde koşmak herhalde bir tarafa biz bugün kulluk vazifelerimizi hatırlayabilirsek hepimiz için dünya ve ahret saadetine vesile olacak. Olayları anlamak için buna ihtiyacımız var. Birilerinin bizi uyarması, silkelemesi lazım. Ne yapıyoruz, nasıl yapıyoruz? Her yaptığımız işin veya yapamadıklarımızın hesabını vermek çok önemli" diye konuştu.

haberin devamı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23468541.asp

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hadi girmekte zorunlu kaldılar, hadi elindeki ile girmek zorunda kaldı, hadi arkadaşlarına da yardım ettiler. Peki arkalarında bi sürü pisliği nasıl bırakıp gittiler. İmam sopayla kovalamadı ya :D

Bunu izah edebilen var mı ?

hocayı da nerdese yalancı cıkaracanya özür ama nerdeyse capulcu diyecen takılma ufak şeylere dua et de ülkemize huzur gelsin

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Abi yanlış olmasın da. Biz çabulcular gibi uydurma haberler paylaşmayalı mburalarda yanlışımızı bilelim... Onlar yalancılardır..

"Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bela okumak iyi değil bazen insanlara bela okumak Allah tarafında kabul edilmiyor geri tepiyor. sen bu işlere girmek saat 21:30 yarın okul var :)

Bela okumadan usta zamanında okunmuş bir çok bela sanırım yerini buluyor.. Beter olsunlar daha ne diyelim ? (Tabi eylemcilerin %80 lik olan Şerref yoksunu kişilere diyorum.. )

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Abi yanlış olmasın da. Biz çabulcular gibi uydurma haberler paylaşmayalı mburalarda yanlışımızı bilelim... Onlar yalancılardır..

"Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"

bunu mu diyorsun acıklam

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bunu mu diyorsun acıklam

Evet abi ne dedim ben ? Aynı şeyi paylaştık neden uzatıyorsun ki ? Farklı olan ne yazıyor ? Allah Allah :D

Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"

hehhaa .:D yaşın kaçtı usta senin gerçekten merak ettim sadece merak ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evet abi ne dedim ben ? Aynı şeyi paylaştık neden uzatıyorsun ki ? Farklı olan ne yazıyor ? Allah Allah :D

Etimesgut Ülkü Ocakları 4 saat önce, Ankara yakınlarında Sosyal Medyada bazı sayfalarda Etimesgutlu Bozkurtlar vs. isimlerle yapılmış ve Ülkücülerin Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğu gibi akıl ve mantık dışı ve bir o kadar da iğrenç ibarelerin bulunduğu pankart, afiş vb. materyaller paylaşılmaktadır. Bunların Etimesgutlu Ülkücülerle ve Ocağımızla ile uzaktan yakından alakası yoktur. Ülkücülük Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in deyiminde olduğu gibi yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları saflarında yapılır. Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ'dir. Bu yanlıştan dönülmemesi halinde gerekli cevabı her platformda en sert bir şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. ETİMESGUT ÜLKÜ OCAKLARI"

hehhaa .:D yaşın kaçtı usta senin gerçekten merak ettim sadece merak ?

ordaki site önemli ondan paylaştım seninle aynı şuan da 17 geceleri saymasak :) pardon bana yaş sormamışsın troycuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...