SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer bu bilgiyi internetten öğrendiysen kusura bakma hemen unut o bilgiyi. Büyük ihtimal iftiradır o bilgi. Delilsiz, belgesiz tarihe şüphe ile bakacaksın. :angry:
Abi milyon tane kaynak geliyor hani şu masum televizyonlarda'da çıkıyor :D ne bileyim inandırıcı geldi heh :D :P

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İzlemezseniz küserim :))))))

[video=youtube;CqxX40RibwE]http://www.youtube.com/watch?v=CqxX40RibwE[/video]

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
nytfs.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[video=youtube;lfuY03bHZSY]http://www.youtube.com/watch?v=lfuY03bHZSY[/video]

Büyük Çarşı yürüşü

Reaksiyon puanı
10,315
dhkp-c, pkk, israil, amerika, iran, ingiltere, fransa...

alayının gölgesi taksim'de.

görülen ve görülmeyen zararıyla milyarlarca dolar kayıp ve zarar.

amaç belli, dünyanın tepe liginde oynamaya başlayan bir Türkiyeyi frenlemek, yerin dibine batırmak.

devam edin arkadaşlar, devam edin ey gaafiller.

Bu memleket Tayyip ERDOĞAN'ın babasının mülkü değil, onun hanesine de yazılmıyor zarar.

size, bize, ve milyonlarca fakire, fukaraya, yetime, öksüze yazılıyor.

bu saatten sonra bu oynanan oyunu farketmeyip hala tantanaya, curcunaya devam edenlere bir sözüm var.

artık sizlerin iyi niyetinize falan inanmıyorum, bundan sonrası bu ülkeye ihanettir.

devam edin bakalım, ermeniye, yahudiye maşalık edenlere elbet Allah Tealanın da söyleyeceği bir söz olacaktır.

ama bu nasıl olur bilemem, olunca anlayacaksınız elbet, ama iş işten geçmiş olarak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben FENERBAHÇELİYİM.ama Bizim Taraftar guruplarımız Bu Olaylarda Taraf olarak yanlış yapmışlardır.
Bunun İçin ULTRA ASLAN'I Kutluyorum.
Spor ile ilgili Bir Grup yada Derneğin Oralarda ne işi var?
Ha Şimdi Diyecekler ki,Eee oradakilerin Hepsi Apolitik,Siyasi görüşleri yok.
Bunu benim Külahıma anlatın.
Apolitik İnsanlar Kaç gündür Ülkeyi gerdikçe gerdiler.Bundan Sonra olacaklardan Oraya Destek olan Herkes sorumludur.
Benim Oralara Üyeliğim Vardı,Şu Saatten sonra Benim için Ne 12 Numara,Nede Genç FB var.
Benim İçin Asl Olan FENERBAHÇEDİR...!

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[video=youtube;9BqluZqgzaw]http://www.youtube.com/watch?v=9BqluZqgzaw[/video]

Erzumlu Teyzeyi bir dinleyin

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[video=youtube;9BqluZqgzaw]http://www.youtube.com/watch?v=9BqluZqgzaw[/video]

Erzumlu Teyzeyi bir dinleyin
Yav [MENTION=136676]IThelp[/MENTION] Tarafsızım diyorsun,ama paylaştığın videolara bak.
Neye Kime Hizmet ediyorsun anlamadım Birader.
Biraz Tutarlı davran.
Yada Ben Şunu Destekliyorum dede,bilelim Rengini.
Ona göre Davranalım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

'Eyleme katılmayan sanatçılar tehdit ediliyor!'

eyleme_katilmayan_sanatcilar_tehdit_ediliyor13707835100_h1036665.jpg

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, bu hafta Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'i ağırladı. Çelik, Gezi Parkı eylemleri için çarpıcı iddialarda bulundu..

HÜSEYİN ÇELİK: SANATÇILARI TEHDİT EDİYORLAR

Eyleme destek vermeyen sanatçılara karşı bile mahalle baskısı yapıldığını ifada eden Hüseyin Çelik, “Twiter üzerinden resmen linç girişiminde bulunuldu ben bazılarıyla telefonla konuştum. Bu insanlar siz niye eyleme katılmıyorsunuz, niye destek vermiyorsunuz diye tehdit ediliyorlar bu mu demokrasi dediğiniz şey. Demokrasi birilerini zorla tehdit ederek eyleme katmak mıdır” Dedi.

İKİ DEV MİTİNG YAPACAĞIZ

Ak partinin yapacağı iki dev mitinge de değinen Çelik; “15 16 Haziran Ankara ve İstanbul'da iki miting yapacağız ancak en son kararı Salı günü MKYK toplantısında vereceğiz. Mitingin kapsamı, teması ve diğer detaylarla ilgili görüşmeleri yapacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

ÇAPULCU KİMDİR

Başbakan'ın kullandığı 3 5 çapulcu sözüne de açıklık getiren Hüseyin Çelik; “Başbakan yeşile duyarlı olan, çevreye duyarlı olan, öyle veya böyle kırmadan dökmeden slogan atarak tepki gösteren kendi halkına çapulcu der mi? Başbakan otobüsleri yağmalayan, 19 belediye otobüsünü yakan, kaldırımları söküp polislere atan, başka insanların canına malına kast eden, esnafı çalışamaz hale getirenlere çapulcu demiştir. O kişilere başka ne denir ki beyefendi mi demek gerekir” dedi.
HABER 7

[h=1]Erdoğan: Küfür edecek kadar alçaktırlar[/h]
erdogan_kufur_edecek_kadar_alcaktirlar13707768260_h1036630.jpg

[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin yolunda uğradığı Adana'da konuştu. 'Dik dur eğilme Adana seninle' sloganlarıyla karşılanan başbakan Erdoğan coşkulu bir kalabalığa seslendi. Erdoğan Adanalılar'dan ilk dersi seçimde vermelerini istedi.[/h]Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve heyetiyle birlikte Adana havaalanına indi. Erdoğan kendisini karşılayan binlerce kişiyi selamladıktan sonra bir konuşma yaptı.
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...
Erdoğan'ın konuşmasını sık sık 'dik dur eğilme Adana seninle' sloganları kesti.
BU CAN BU TENDE OLDUĞU MÜDDETÇE...
Tüm Türkiye'yi kucakladıklarını ve 76 milyonun partisi olduklarını söyleyen Erdoğan, "Siz bizimle yürüdüğünüz müddetçe milletin rotasında dimdik bir AK Parti iktidarı vardır. Bu can bu tende olduğu sürece Allah'ın izniyle hiçbirşeyden yılmaz. Bizim bu dünyada sadece Rabbimize bir can borcumuz var kimseye değil. Biz bu milletin hizmetkarıyız dedik ve hizmetlerimizi 76 milyona verdik. Hiçbir zaman yüzde 50'nin partisi değil 76 milyonun partisi olduk. Siz bize hangi rotayı çizdiyseniz biz o rotada yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.
KÜFÜR EDECEK KADAR ALÇAKTIRLAR
Erdoğan, "Siz dimdik durun. Dik durun dikleşmeyin. Biz o birkaç çapulcunun yaptıklarını yapmayız. Onlar yakarlar, onlar yıkarlar çapulcunun tanımı budur zaten. Onlar kamunun mallarını yakıp yıkarlar. Sivil vatandaşın, esnafın dükkanlarını tarumar ederler. Onlar sivil vatandaşın araçlarını da yakarlar, yıkarlar. Onlar bu ülkenin başbakanına küfredecek kadar alçaktırlar. Eğer inancınıza güveniyorsanız inanç özgürlüğünden korkmayın. Bu olayların çevrecilikle alakası yok. Bu ülkede 10 yıl içinde 2 milyon 800 bin fidan diken iktidara kimse çevrecilik dersi veremez. Bunların yüzde 95'i bu olaylar çıkana kadar gezi parkı nerede diye sorun yerini bilmezler. Ben orada doğdum büyüdüm. Birlik ve beraberliğinize teşekkür ediyorum" dedi.
BU ÜLKEDE ÇEVRECİ BİR BAŞBAKAN VAR
Erdoğan, "Eğer fikrinize güveniyorsanız fikir özgürlüğünden korkmayın. Söyleyeceğiniz bir şey varsa eğer çevreciyseniz bu ülkede çevreci bir başbakan var gelirsiniz başbakanla bunu görüşürsünüz" dedi.
İLK DERSİ SANDIKTA VERİN
Sandıkta ders verileceğini ifade eden Erdoğan, "Sizden bir ricam var. İlk dersi demokratik yollarla 7 ay sonra sandıkta vermenizi istiyorum. Bu ülkede çok eşyler saptırıldı. 2014 mart'ı çok şeyler değişecek. Bu çevreci geçinenler Türkiye'de hiçbir yatırım yapılmasını istemezler. Bunlara sorun mensubu olduğunuz parti bu ülkede kaç ağaç dikti hangi yatırı mı yaptı? Ayrılık tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyin. Sizden şunu istiyorum kapı kapı dolaşıp anlatacağız. Gençlerden özel destek, ana kademeden özel destek istiyorum" diye konuştu.
POLİSİMİZİ BUNLARA YEDİRTMEYİZ
'Polis, meydanları anarşistlere mi bıracaktı' diyen Erdoğan, "Bu ülkede hedefler saptırıldı. Anamuhalefetin haddini bilmez başbakanı çıkıyor benim polisime saldırıyor. Benim polisime hakaret ediyor. Bu polis kimin polisi. Bu polis bu milletin polisi... Bir başkomiserimizi şehit ettiler. Ahlaki değerlerden nasibini alamayanlar tirit atıyorlar. Hatay'da ölen genç için intikamın alındı diyorlar. Bunlar haddini aşmış siyasi parti. Biz bunlara aldırmayız, polisimizi de bunlara yedirtmeyiz! Polis, meydanları anarşistlere mi bırakacaktı" ifadelerini kullandı.
ADANA'YA DEV MİTİNG İÇİN GELECEĞİM
Yeniden Adana'ya geleceğini söyleyen Erdoğan, "Sizlere daha sonra tekrar geleceğim. Adana'da dev Adana mitingimizi yapmak üzere geleceğim. Bu yoldan geçerken bir selamlamaydı. Birliğiniz ve beraberliğiniz daim olsun" dedi.
Başbakan Erdoğan yaptığı önemli konuşma sonrası Mersin'e hareket etti.

HABER7

i.am.kira

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yav @IThelp Tarafsızım diyorsun,ama paylaştığın videolara bak.
Biraz Tutarlı davran.
Ona göre Davranalım...

'Eyleme katılmayan sanatçılar tehdit ediliyor!'

eyleme_katilmayan_sanatcilar_tehdit_ediliyor13707835100_h1036665.jpg

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, bu hafta Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'i ağırladı. Çelik, Gezi Parkı eylemleri için çarpıcı iddialarda bulundu..

HÜSEYİN ÇELİK: SANATÇILARI TEHDİT EDİYORLAR

Eyleme destek vermeyen sanatçılara karşı bile mahalle baskısı yapıldığını ifada eden Hüseyin Çelik, “Twiter üzerinden resmen linç girişiminde bulunuldu ben bazılarıyla telefonla konuştum. Bu insanlar siz niye eyleme katılmıyorsunuz, niye destek vermiyorsunuz diye tehdit ediliyorlar bu mu demokrasi dediğiniz şey. Demokrasi birilerini zorla tehdit ederek eyleme katmak mıdır” Dedi.

İKİ DEV MİTİNG YAPACAĞIZ

Ak partinin yapacağı iki dev mitinge de değinen Çelik; “15 16 Haziran Ankara ve İstanbul'da iki miting yapacağız ancak en son kararı Salı günü MKYK toplantısında vereceğiz. Mitingin kapsamı, teması ve diğer detaylarla ilgili görüşmeleri yapacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

ÇAPULCU KİMDİR

Başbakan'ın kullandığı 3 5 çapulcu sözüne de açıklık getiren Hüseyin Çelik; “Başbakan yeşile duyarlı olan, çevreye duyarlı olan, öyle veya böyle kırmadan dökmeden slogan atarak tepki gösteren kendi halkına çapulcu der mi? Başbakan otobüsleri yağmalayan, 19 belediye otobüsünü yakan, kaldırımları söküp polislere atan, başka insanların canına malına kast eden, esnafı çalışamaz hale getirenlere çapulcu demiştir. O kişilere başka ne denir ki beyefendi mi demek gerekir” dedi.
HABER 7

Yanlız bu miting olayı nasıl olacak LYS yokmu haftaya? sıkıntı olur, sınava gireceklere de eziyet olur.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
10 günde Taksim 'de iktidar oldular. Taksim 'in yarısını Ermeni 'lere yarısını PKK 'ya verdiler. Varın Türkiye 'ye sahip olduklarında olacakları siz düşünün.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
dhkp-c, pkk, israil, amerika, iran, ingiltere, fransa...

alayının gölgesi taksim'de.

görülen ve görülmeyen zararıyla milyarlarca dolar kayıp ve zarar.

amaç belli, dünyanın tepe liginde oynamaya başlayan bir Türkiyeyi frenlemek, yerin dibine batırmak.

devam edin arkadaşlar, devam edin ey gaafiller.

Bu memleket Tayyip ERDOĞAN'ın babasının mülkü değil, onun hanesine de yazılmıyor zarar.

size, bize, ve milyonlarca fakire, fukaraya, yetime, öksüze yazılıyor.

bu saatten sonra bu oynanan oyunu farketmeyip hala tantanaya, curcunaya devam edenlere bir sözüm var.

artık sizlerin iyi niyetinize falan inanmıyorum, bundan sonrası bu ülkeye ihanettir.

devam edin bakalım, ermeniye, yahudiye maşalık edenlere elbet Allah Tealanın da söyleyeceği bir söz olacaktır.

ama bu nasıl olur bilemem, olunca anlayacaksınız elbet, ama iş işten geçmiş olarak.

Hala aynı paranoya, bunların fanatik akp seçmeni dışında muhabbetini eden bile yok. Düne kadar eleştidiğiniz şeriat geliyo paranoyasının bir benzerine kapılmışsınız.

Asıl bu hükümet kimin gölgesinde bakmak lazım. Amerika, israil gölgesi altında ordadoğuyu değiştirirken bir yadandan da pkk ve elkaide yi gölgesi altına almış durumdadır.

Babasının malı değilse, babasının malı gibi davranmayacak, bizim vergilerimizle yaptığı icraatları kendi cebinden yapmış gibi anlatmayacak, her yaptığını kendi hanesine yazmayacak, herkesi benim bakanım, benim milletim, benim polisim, benim valim diye babasının malıymış gibi sahiplenmeyecek.

Hocam iyi niyetimize hiçbir zaman inanmadın, inanmak da istemedin, vicdanını da dinlemedin, elin suriyelisinin gördüğe zulme vicdanın dayanmazken kendi halkına bunu reva gördün, sessiz kaldın bugune kadar.

Emeniye yahudi diye modası geçmiş ayıplı dili sende benimsemişsin, hayırlısı olsun diyelim. Zulmedilirken görmezden gelenler için Allah elbette bikaç söz söyleyecektir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yav @IThelp Tarafsızım diyorsun,ama paylaştığın videolara bak.
Biraz Tutarlı davran.
Ona göre Davranalım...

yahu ilaki taraflı olmam icin video paylaşmalıyım teyze doğru ne işimiz var suriyede bak teyze bile bunu anlamış

Aslında teyze doğru söylüyor bize ne suriyeden şimdi diyeceksiniz zulüm var ne bekliyorsunuz

[h=3]Patani De Her Gün Müslümanlar Öldürülüyor myanmar da öyle peki oralara neden müdahale edilmedi bir sürü günahsız müslüman öldürüldü[/h]
yahu birazda doğruları görelim şirin gözükmek icin asla taraflı olmam ben neysem oyum

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu saatten sonra Başbakanımız Geri adım atarsa,Ben ve Benim gibi Düşünen Bir Çok Vatandaşına Kötülük yapmış olacaktır.
Söylediklerinde En Ufak Taviz vermemeli.
Oradaki sürünün amacı belli.
Sonuna kadar gitmeli,Bundan sonra olacaklar için Bizden Günah Gitmiştir...

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşlı Teyze ölene kadar diyor ya ölmene ne kalmış saten surada yakında geberim gidersin.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu saatten sonra Başbakanımız Geri adım atarsa,Ben ve Benim gibi Düşünen Bir Çok Vatandaşına Kötülük yapmış olacaktır.
Söylediklerinde En Ufak Taviz vermemeli.
Oradaki sürünün amacı belli.
Sonuna kadar gitmeli,Bundan sonra olacaklar için Bizden Günah Gitmiştir...

1) Ordaki sürü ne biçim bir üsluptur yahu. Azcık dikkatli olun be. Biz sözüm ona AKP'ye oy verenlere(şuana kadar demedim.) Koyun dediğimiz an ayaklanan insanlarsınız. Şimdi yaptığınız yakışık alıyor mu? Lütfen 39 yaşınınız, daha olgunca tartışmalar dilerim.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@yemekteyizhasan, valla ben de duygulandım, bu sevimli annemizin asil tavrına...

ne ki, ben bu sevimli annemizin taksim eylemcilerine destek verdiğine dair tek bir kelime duymadım.

öyle ballandıra ballandıra takdim edildiği gibi eyleme destek verdiğine dair en ufak bir karine bile yok.

bu güzel asil anne meyvelerinden bahsediyor, kaldığı evden bahsediyor, yalnızlığından falan bahsediyor... da, şu eylem işine bir türlü gelmiyor. Valla benim anam da oralarda talebe falan görseydi mutlaka elindeki meyvelerinden illa ki ikram ederdi. bu onların merhamet ve şefkat duygularındandır, insanlığındandır, gördükleri, içinde büyüdükleri medeni terbiyenin, kültürün bir icabı olarak normal karşılanmalı değil midir?

annemizin bu asil davranışını getirip yontarak kendi amaçlarına, propagandasına alet edilmesi ahlaki midir peki?!

Dikkat etmeni isterim. Halkçılara pay çıkaracak bir söz yazdım mı? Şehrimi seviyorum, böyle duyarlı insanlar olduğu için dedim.

Dikkat edin teyzeciğim dinci değil dindar.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başbakan hala şu camiyi ayakkabıyla girdiler, bu camide alkol içtiler şeklinde din üzeinden insanlaın hassasiyetini kullanarak provokasyon yapıyor.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
nyvdj.jpg

Hah hadi bakalım. İnönü yıkılsın oraya yeşil alan yapılsın. Göreyi bakalım çarşı grubunun sağ duyusunu.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
1) Ordaki sürü ne biçim bir üsluptur yahu. Azcık dikkatli olun be. Biz sözüm ona AKP'ye oy verenlere(şuana kadar demedim.) Koyun dediğimiz an ayaklanan insanlarsınız. Şimdi yaptığınız yakışık alıyor mu? Lütfen 39 yaşınınız, daha olgunca tartışmalar dilerim.
Üstüne Basa basa söylüyorum Oradakiler sürüdür...
Kaç Gündür Bu Ülkede neler yaptıklarını nelere neden olduklarını bilmediklerinden sürüdür onlar...
Kimlere Hizmet ettiklerini bilmediklerinden sürünün önde gidenidir onlar...
Kendilerine çapulcu denmesinden hoşlananlara sürü demek pek ağır bir kelime değildir...
Bak ne güzel söylemişsin 39 yaşındaki bir insanın söylediklerini dikkate al o zaman çanak tutma o sürüye...
O sürüye Hizmet etme...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
He evet öyle Tayyipciyim Sonuna Kadar

Tayyip ci ol kardeşim sana olma diyen yok ama insanlıkda cıkmanmı lazım annen yaşında belkide ninen Allahın kulu olan bir insana sadece ne zaman vefat edeceği Allah tarafından bilinen bir teyzeye ondan önce bir bayana sen nasıl diyersin yakında geberib gidersin dersin insanlıkdan kendini kayıp etmiş insan.

memin_1461

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gezi parkı protestoları iki ağaç için yapılıyor ? İnsanlar hükümeti protesto ediyorlar.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

[h=1]Başbakan konuşurken Günay'dan dikkat çeken tweet[/h][h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki konuşmasında Taksim Gezi parkı eylemcilerini eleştirirken, "Dolmabahçe Camii'ne maalesef bira şişeleriyle girmek suretiyle, ayakkabıyla onu da yaptılar" diye konuştu.[/h]
Aynı anlarda Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın twitter hesabından paylaştığı mesaj dikkat çekti. Günay, "Süleyman Gündüz Dolmabahçe Camii yalanlarına cevap vermiş" başlığıyla Yenişafak gazetesi köşe yazarı Süleyman Gündüz'ün yazısını paylaştı.

Gündüz'ün Dolmabahçe Camii'yle ilgili o yazısında şu ifadeleri yer alıyordu:
"Salı günü haberleri okuyunca camiye uğrayıp gerçeği öğrenmek istedim. Bunun üzerine Çarşamba günü Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camii'ne gittim. Camiye vardığımda dışarıda korumalar vardı. İçeriye girdim, Caminin içinde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağışyetkililerden bilgi alıyordu. Ben de yanlarına yaklaştım ve dinlemeye başladım. Cami müezzini Fuat Yıldırım olayları yeniden yaşar gibi anlattı. Ayrıca tümünün görsel kayıtlarını yapmış. Cumartesi ve Pazar akşamı Dolmabahçe'de biriken göstericilere polis müdahale edince bir grupcamiye sığınmak zorunda kalmış. İlk gün yeterli bir zaman bulunduğu için ayakkabıları çıkartarak camiye girmişler. İkinci gün müdahalenin şiddet dozu arttığı için göstericiler can havliyle ayakkabılarını çıkartmadan cami kapısının anahtarını kırarak içeri girmişler. Müezzin Fuat Bey göstericileri sakinleştirmiş, yaralananlara camide tedavi imkânı tanımış. Ne alkol alan ve ne de içen bir kişi görmemiş. Polislerle konuşmuş ve ortalık sakinleşince göstericileri camiden sükûnetle çıkartmış. Son cemaat mahfilindeki pencerede ezik bir bira kutusu kalmış. Oraya nasıl bırakıldığını görmemiş"

http://siyaset.milliyet.com.tr/basbakan-konusurken-gunay-dan/siyaset/detay/1720678/default.htm

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üstüne Basa basa söylüyorum Oradakiler sürüdür...
Kaç Gündür Bu Ülkede neler yaptıklarını nelere neden olduklarını bilmediklerinden sürüdür onlar...
Kimlere Hizmet ettiklerini bilmediklerinden sürünün önde gidenidir onlar...
Kendilerine çapulcu denmesinden hoşlananlara sürü demek pek ağır bir kelime değildir...
Bak ne güzel söylemişsin 39 yaşındaki bir insanın söylediklerini dikkate al o zaman çanak tutma o sürüye...
O sürüye Hizmet etme...

Tam tersine taksimde gezi parkındaki insanlar ne yaptıklarını çok iyi bilen insanlar!

Kendisine çapulcu denmesinden hoşlanmaları gibi bir durum yok biraz kinayeli-tezat yaklaşım var burda.

Yaş ile akıl orantılı mı ki? Görünüşe saygım vardır orası ayrı.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tayyip ci ol kardeşim sana olma diyen yok ama insanlıkda cıkmanmı lazım annen yaşında belkide ninen Allahın kulu olan bir insana sadece ne zaman vefat edeceği Allah tarafından bilinen bir teyzeye ondan önce bir bayana sen nasıl diyersin yakında geberib gidersin dersin insanlıkdan kendini kayıp etmiş insan.

Evet Teşekkür Ederim İltifatın için. Erdoğana Laf atmasın teyze bu yaşa gelmiş adama ülkeyi yakıyor diyiyor.
Sen Bu yaşta git evinde takıl gelip videolar çekme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...