Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Pokemonun gerizekalı bir mangafa yüzünden yasaklandığı, One Piecenin bile Rtük tarafından fazla şiddet içerdiği için kaldırıldığı bir ülkede KARADAYI ve VADİ de dahil olmak üzere hemen her kanalda 5-10 tane oktan b.ktan dizinin olması çok manidar bi durum.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben en küçük bi harekette kaslarımla bağımı koparıyorum :D Hemen ağrımaya başlıyorlar :D Allah kolaylık versin diyebiliyorum en fazla, elimden gelen başka bişi yok :D İstersen avatarı değiştireyim mi ? Benim avatarda sana moral verir ? :D Gerçi bu halide moral vermeli bence ? :D
Moral vermezmi bea ayıpsın :D fenerbah'çem benim senin kollara noldu hayrola ? :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi. ya şu rejim aşkından bana da versene :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
abi anlatsana nasıl bir diyet bu? napıyorsun? bende bişeyler yapayım diyorum.

Uyguladığım sistem biraz riskli ama çözüm sağlıyor.
Daha çok benim gibi fazla spor yapanlar için uygulanabilitesi oluyor ancak.
En fazla 20 güne kadar uygulanabiliyor.
Ben 13-15 gün arası yapıcam inş.

Bitince yazayım sana özel mesaj ile :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@friendly abi kilo nasıl alınır :P

Dayak yiyerek :P

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Boylarımız hemen hemen aynı..
Bende senin kilona inmeye çalışıyorum tek farkımız bu. :) ( 82 küsürlerdeyim.)

:) Zor vallaha kila vermek ben 2 senedir aynı politikayı izliyordum öyle kilo vermiş gibi göründüm :D

2 3 sene önce 73 kiloydum o zaman boy bu kadar yok. Dedim zayıflamam lazım bana dediler ki boyun uzar kilo vermek için diyet filan yapma :D Bende dedim ki kilomu aynı civarda tutarsam zayıflarım :D Beni uzun zaman 3 ay filan görmeyen herkes aynı şeyi doyrdu bir aralar Okan çok zayıflamışsın :P Aynı kilodayım diyince şaşırmalar filan D::D ,,

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Boylarımız hemen hemen aynı..
Bende senin kilona inmeye çalışıyorum tek farkımız bu. :) ( 82 küsürlerdeyim.)
fatih abi. birbirimize benziyoruz :D boy da öyle de senden bir iki kilo fazlam var :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] hayrıdır bu aralar testere flan mı izliyorsun?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] o gif çok abartı değil mi bu forum için?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben sizi 30 yaşından sonra görücem.. :)

Ben 25 yaşıma kadar 70 lerdeydim..
Acayipte yemek yerdim hiç kilo almazdım.

Ama 30 u geçince metabolizmam yan çizmeye başladı...
Spor yaparak arayı kapatmaya çalışsam da en ufak bir ihmalde vücudum bana ihanet ediyor..

Bundan sonra daha dikkat edeceğim. Yoksa bu boğazla ben 100 ü çok rahat görürdüm. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
valla abi sen bu yaşlardayken nasıl yiyip kilo almıyordun? napıyordun gün içinde de ?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne bileyim ya, kas kemik kol bacak her yerim ağrıyor :D Haplarda işe yaramıyor artık. Acayip kilo verdim bu yıl sınav stresinden, direnç falan kalmadı bende :D
Nie kasıyon kendını bu kadar ya bunu ygs ye çalışmayan biri olarak söylüyorum dikkate alma beni :) hap felan zararlı kullanma bence :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
abi bu aralar spor yapmıyorum. belki ev içi ve koşu yaparım. var mı önereceğin bişeyler?

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nie kasıyon kendını bu kadar ya bunu ygs ye çalışmayan biri olarak söylüyorum dikkate alma beni :) hap felan zararlı kullanma bence :D

2 Hafta sonra rahatım, uzatıcam ayaklarımı, yatıcam bütün gün. Ders çalış diyende olmayacak :D Yeşil çaylar bitkiler işe yaramadı, bari son 2 hafta hap kullanayım dedim :D Galiba onlarda işe yaramayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...