iPhone'un Pili Çabuk Bitmesin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Son günlerin en popüler telefonlarından biri olan iPhone'u daha uzun süre kullanmak ister misiniz? Bilmeniz gerekenleri bu yazıda bir araya getirdik.

iPhone'un sunduğu geniş ve dokunmatik ekran, cep telefonlarında çığır açmış olsa da beraberinde enerji sorununu da yeniden gündeme getiriyor. Bu kadar büyük ekranın harcadığı enerji, telefonun pilini de daha kısa zamanda bitiriyor. iPhone'un pili çıkartılamadığından dolayı yedek pili çantanızda taşımak gibi bir seçeneğiniz de bulunmuyor. Oysa alacağınız bazı önlemlerle, pili çok daha uzun süreler kullanmak elinizde. Bu yazıda, yeni yazılım ile Türkçe dil desteği de gelmiş olan iPhone'da yapacağınız basit ipuçlarını anlatacağız.

Yapmanız Gerekenler

pil1228052708.PNG

Yazının tamamını okumak için buraya tıklayın.http://shiftdelete.net/iphoneun-pil-omru-nasil-uzatilir-7179.html

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler....:)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şahsen Ipodda parlaklığı komple kapadığım zaman 2-3 gün şarj gidiyor.

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
bilgi için saol gerçekten çok farkediyo

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
parlaklıgını kısacaksak ne işe yarıcak o cihaz isterse 4k çözünürlük olsun :) PİL en önemli şeydir IOS işletim sistemını bu yuzden sevmıyorum 1 milyon uygulama var ama uygulamalar arasında geçirecek batarya yok 4000 mah anca yeter ıphone 5 e

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
parlaklıgını kısacaksak ne işe yarıcak o cihaz isterse 4k çözünürlük olsun :) PİL en önemli şeydir IOS işletim sistemını bu yuzden sevmıyorum 1 milyon uygulama var ama uygulamalar arasında geçirecek batarya yok 4000 mah anca yeter ıphone 5 e
S4 alacaksın diye iPhone'a çamur atma :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Sanırsın android pil harcamıyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hortingen Şıtrayze...:P
SDN Hort Ödülünün en Büyük Adayısın.:laugh:
Maşşallah..:dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DumDumaq s3 ile iphone 5 in aynı kullanım sartlarında 1400 mılıamper pılı olan iphone 5 2100 mılıamper pili olan s3 ü geciyor söyleyeyim dedim iOs sarj yemiyo canını yedigim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yok s4 alıcagımdan değil :) öyle bir insan değilim mesela galaxy s3 vs ıphone 5 yapsak yine s3 derim çünkü yine bataryada önde anlatabiliyormuyum :) ben çift batarya kullanan birisiyim bu yüzden yanlış anlama
Espri yaptım ilk defa yanlış anlaşılmadı. Tebrikler sana! :) S3 bataryada önde fakat S4 konusunda şüpheliyim. FHD çok götürür gibime geliyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Espri yaptım ilk defa yanlış anlaşılmadı. Tebrikler sana! :) S3 bataryada önde fakat S4 konusunda şüpheliyim. FHD çok götürür gibime geliyor.

Forumda [MENTION=344130]clapton[/MENTION] var s4 kullanıyor 1 günü rahat çıkarıyormuş oyun oynadıgı mesaj çektiği halde sabah 9 da bataryayı şarjdan almış şu anda şarjı yüzde 9-10 muş sorabilirsin şarj sorunu yok ama apple olsaydı öğlene bitmişti :mrgreen:

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesajın haddi hesabı yok ekran neredeyse %70 süre açıktı sabahtır :) (ekran parlaklığı kısık elbette, dışarıdayken otomatikte)
sabah 9-10 gece yarısına kadar rahat idare ediyor... oyun wifi internette gezinme ve de tonla mesaj... ben şarj konusunda hiç sorun yaşamadım... en erken 22 civarı gibi bitiyor... onda da bir saatten fazla oyuna abanınca :D alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun..
bu arada adım geçti diye yazıyorum, bilgilendirmek amaçlı... hiçbir ürünün ya da markanın fanı değilim... tanrı herkesi fanboyların zulmünden korusun :D

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkesin belirli kriterleri var, ve en çok kriteri içinde barındıran cihazı alır severek kullanır :)
ama bu kahrolası fanboyların oldugundan farklı yüceltmeleri (ki çoğu kullanmadan yapıyor bunu, bazıları da lan o kadar para verdim ne kötülüycem diyen pollyannalar) sonucunda cihaz alıp memnun kalmayıp 1 aya satanlar var... ve yine kullanmadan etmeden ve hatta eline bile almadan kötüleyenler oldukça forumlardaki x mi y mi z mi başlıkları tükenmez... bu yanıltmalar sonucunda da aradığını değil de kullanmadan önerenlerin taparcasına savundukları cihazları alıp pişman olanlar tükenmez :) @omerfbabatutmaz