Araba Yıkamak

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sony kullanıcıları için araba yıkamak çok kolay olmuş. Sony kullanmasam da bir ara Xperia Z ile Optimus G arasında ciddi derecede kararsız kalmıştım, sonra One çıkınca gittim One aldım, o ayrı. :)

1482_482947065115373_1538761422_n.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen arabanı xperia z ile yıkarsın ama cenazene leyland gelir

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
arkadaş millet takmış bu su geçirmez özelliğe.görende hayatımız denizlerde havuzlarda geçiyor.sanacak.leğenin içine su koyup.oh su geçirmiyor demek.nasıl bir kafadır.nasıl bir haz duygusudur.:D

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orasını yapan arkadaş bilir artık. Arabanın özeline, arabayla aralarına girmeyelim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Minik esprivari bir fotoğraf, başka bir yerde gördüm buraya da taşımak istedim. Cihazın su geçirmezlik özelliğine atıf yapmışlar.

su geçirmezliği anlamıştım ama ana tema olarak onun kullanıldığını düşünmemiştim. ardında özel bir olay aradım ben :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaş millet takmış bu su geçirmez özelliğe.görende hayatımız denizlerde havuzlarda geçiyor.sanacak.leğenin içine su koyup.oh su geçirmiyor demek.nasıl bir kafadır.nasıl bir haz duygusudur.:D

Bu özelliğin yağmur altında cihaz kullanırken daha iyi anlaşılacağı kanaatindeyim. Su geçirmez deyince sadece dar bir pencereden, suyun içine bırakıldığını düşünürsek çok komik olur zaten. Nitekim ne Xperia kullanıcısıyım ne de su geçirmezlik özelliğinin hayati ya da tercihleri etkileyecek kadar büyük bir önem taşıdığına inanıyorum.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Leğen :lol: güldüm buna

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
olayı anlamadım banyoda xperia z ile araba oyunumu oynuyosun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banyoda muzik dinleyim desem azcik su girince ses kısılıyormuş, hadi onu birak su girmese bile cihazin ses performansi o kadar iyi değil. boguk cikiyor ses. onun yerine htc one imi alir parca listemi hazirlar muzigi açar koyarim lavabonun uzerine miiss gibi boomsound stereo beats kalitesinde muzigimle dusumu alirim aga.

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
telefonun lekelendiğinde bezle yada peçeteyle yıkamaktansa götürüp yıkamak, üzerine herhangi bişey döküldüğünde eyvah telefon bozulacak korkusu yaşamamak, yağmurlu havada mesaj yazmak için kendini telefona siper etmemek gibi artı tarafları var bu geçirmeme özelliğinin. ancak sadece o özellik yüzünden almadık bu telefonu tabiki :) ekran parlaklığı,kamera kalitesi, genel ve oyun performansı ve hepsinden önemlisi telefonun dış kasasının ve ekranının sağlam oluşu en önemli özellikleri :)

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen xperia z,one x,s3,s4, kullanırsın cenazene 3310 gelir :)