Yurtdışı s3 hakkında

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir hafta önce yurt dışı kayıtlı galaxy s3 aldım fakat kafama son zamanlarda takılan bi soru var.Android işlerim sistemi 4.1.1 olarak gözüküyor acaba benim teldeki bu sürüm jelly bean mı yoksa ice cream mıdır bunu bilemeiyorum çünkü güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde telde sisteminiz güncel durumdadır diyor bende ve biliyorum normal s3 lerde 4.2.2 sürümü var şuanda. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yurtdışı telefonları pasaporta kayıtlıysa , türkiyedeki telefonlardan pek farkı yoktur
güncel yazıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S3'lerde 4.2.2 yok 4.1.2 var.

Odin ile güncel firmware yükleyebilirsin. Zaten şu an dünya genelinde de en güncel sürüm bu TUR(kiye) sürümüdür. Bunu kurarsan hem telefonun en güncel sürüm olur hem de CSC'si TUR olur.
http://www.hotfile.com/dl/224680328/20e1e19/I9300XXEMD3_I9300OJVEMC1_TUR.zip.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

peki ben bunun kurulumunu nasıl yapabilirim birader bilgin varmı bu konuda?

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kredi kartıyla aldım vade farkı ile 600 :)

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben yandan kapaklı kılıf artı cam kaplaması ile hepsini birlikte 600 tl ye aldım

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben yandan kapaklı kılıf artı cam kaplaması ile hepsini birlikte 600 tl ye aldım
Toplamda 600 TL ye S III ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s3 un ıcın telefonun çizilmemesı ıcın ön camı ıcın kaplama kullanıyomusun gerek varmı sence ?
Kesinlikle gerek var. Ekran çizilmelere karşı dayanıklı. Çizilmez kolay kolay. Ama çiziliyor ben baktım 1 haftada 1-2 mikro çizik oluştu. Kılcal çizikten küçük bu çizikler. Ama yinede güneş altında gözüküyor :( O yüzden ekran koruyucu şart. Alıcaksan IPG veya Clear-Coat al. Veya Buff'ta olabilir. Araştır internetten onlardan birini al. En iyisi IPG bence ama Buff'ta çok kaliteli ve iyi. Clear-Coat en kalitelisi dış görünüş olarak çizilmede nasıl bilemem. Dediğim gibi 10 TL lik ekran koruyucu alırsan pişman olursun. İlk günden çizilir 1 haftada çizik dolar. Alıcaksın 50 TL ye 2 ay 1 çizik olmayacak. 1 yıl içinde 5 belki 10 kılcal çizik olacak. Onlarda önemli olmayacak yani pek görmessin. Ama 10 TL'lik işkence ya 1 haftada ekranı açıyorum çiziklerin hepsi sayılıyor. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Toplamda 600 TL ye S III ?

Kesinlikle gerek var. Ekran çizilmelere karşı dayanıklı. Çizilmez kolay kolay. Ama çiziliyor ben baktım 1 haftada 1-2 mikro çizik oluştu. Kılcal çizikten küçük bu çizikler. Ama yinede güneş altında gözüküyor :( O yüzden ekran koruyucu şart. Alıcaksan IPG veya Clear-Coat al. Veya Buff'ta olabilir. Araştır internetten onlardan birini al. En iyisi IPG bence ama Buff'ta çok kaliteli ve iyi. Clear-Coat en kalitelisi dış görünüş olarak çizilmede nasıl bilemem. Dediğim gibi 10 TL lik ekran koruyucu alırsan pişman olursun. İlk günden çizilir 1 haftada çizik dolar. Alıcaksın 50 TL ye 2 ay 1 çizik olmayacak. 1 yıl içinde 5 belki 10 kılcal çizik olacak. Onlarda önemli olmayacak yani pek görmessin. Ama 10 TL'lik işkence ya 1 haftada ekranı açıyorum çiziklerin hepsi sayılıyor. :)

Link verirsen çok iyi olur ya :) ama çok ince olması lazım galaxy s4 için kalın olursa kullanmayı düşünmüyorum çok dikkatli kullanırım çünkü , ince olsun ki Full hd nin tadına bakabilelim ^^

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Link verirsen çok iyi olur ya :) ama çok ince olması lazım galaxy s4 için kalın olursa kullanmayı düşünmüyorum çok dikkatli kullanırım çünkü , ince olsun ki Full hd nin tadına bakabilelim ^^
Dikkatli kullanmakla olacak iş değil :) Tozlar bile çiziyor ekranı :D İstediğin kadar dikkatli kullan, bende kullandım çok dikkatli çizildi yinede. O yüzden kullanman lazım. Link vereyim bulup :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] beklıyorum :) ama lütfen pahalı olmasın bir sürü şey alcam zaten sd kart , vodofone veya turkcell hat , kontor ohoooo

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cumadan sonra bakarım [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
baktın mı bugun almaya gidicem :D
Bak şimdi 1. si ekranını korur sadece ama bayağı korur yani özel :) 2. si tam gövde koruma yani bütün gövdeyi korur çizilmez. IPG çok dayanıklı. Buff'tan bile dayanıklı olabilir :) 3.sü sadece ekran koruyucu :) Buff'a çok iyi diyorlar :) Buff alabilirsin. Ama IPGnin ondan aşağı kalır yanı yok :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bak şimdi 1. si ekranını korur sadece ama bayağı korur yani özel :) 2. si tam gövde koruma yani bütün gövdeyi korur çizilmez. IPG çok dayanıklı. Buff'tan bile dayanıklı olabilir :) 3.sü sadece ekran koruyucu :) Buff'a çok iyi diyorlar :) Buff alabilirsin. Ama IPGnin ondan aşağı kalır yanı yok :)

Buff daha iyi gibi :) taksit seçeneğide var Air bubble ince duruyor telefonda belli olmaması önemli benım için

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
:) IPG çok ince fark etmessin bile. Ama Buff hakkaten daha iyi gibi :D

aklım karıştı ya hangisi daha ince en ince en belli olmayanı çünkü bazı koruyucular parlaklıgı kesiyor , %100 parlaklık yapıyosun %70 gibi görünüyor buda en sevmedigim şey , Çok ince hangisi :D :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aklım karıştı ya hangisi daha ince en ince en belli olmayanı çünkü bazı koruyucular parlaklıgı kesiyor , %100 parlaklık yapıyosun %70 gibi görünüyor buda en sevmedigim şey , Çok ince hangisi :D :D
Nasıl kesiyor parlaklığı yaf ? En fazla %10 etkiler ? En incesi IPG ama Buff alsanda ekranda belli olmaz parlaklıkla alakalı hiçbirşey olmaz. Emin ol bu ekran koruyucular en iyileri ve en iyileri ekranda belli olmaz. İllede hiç gözükmesin dersen IPG yakından gözüküyor anca.

MaxPower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranını korur sadece ama IPG çok dayanıklı. Buff'tan bile dayanıklı olabilirs Buff'a çok iyi diyorlar Buff alabilirsin. Ama IPGnin ondan aşağı kalır yanı yok

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben hala 20 liraya aldığım silikon kılıf + ekran koruyucuyu kullanıyorum. Bi sıkıntım yok filmle ilgili.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar aldım BUFF resmıde bu
I7hxlS9.jpg

Nasıl kesiyor parlaklığı yaf ? En fazla %10 etkiler ? En incesi IPG ama Buff alsanda ekranda belli olmaz parlaklıkla alakalı hiçbirşey olmaz. Emin ol bu ekran koruyucular en iyileri ve en iyileri ekranda belli olmaz. İllede hiç gözükmesin dersen IPG yakından gözüküyor anca.

nasıl sence ? :)

Ben hala 20 liraya aldığım silikon kılıf + ekran koruyucuyu kullanıyorum. Bi sıkıntım yok filmle ilgili.
nasıl sence abi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar aldım BUFF resmıde bu
I7hxlS9.jpg

nasıl sence ? :)

nasıl sence abi
Oy :D Telefonu aldığın zaman (Daha almadın sanırım telefonu) onu yapıştır bakim ekrana dikkat et ekrana toz kaçarsa yavaşça bir bant ile kaldır biraz ekran koruyucuyu daha sonrasında oraya bant sokup onlan alırsın toz parçacığını :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
internette var ordan yapıştırsam olur mu ? kolaymış zaten