SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zihayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polisle göstericiler böyle anlaştı

[video=youtube;LutAm4CBfhI]http://www.youtube.com/watch?v=LutAm4CBfhI[/video]

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Artık yapılan eylemlerin meşru bir zemini kalmamıştır. İş yıkıp yakmaya dönüştü.

Sabah ankarada kızılaya giderken ve kızılaydan geçerken yapılan tahribatı gördüm.

Tüm "özürlü asansörleri" yakılmış durumda. Hiçbir eylem böyle bir davranışı haklı çıkartamaz.

Başbakanın veya başka birinin sözlerine böyle tepki gösterilemez.

Benim gözümde artık eylemlerin hiçbir meşruiyeti kalmamıştır.

Bi' yerde, birilerinin o kadar kalabalık içinde yaptıkları hataları, bütün ülke genelindeki eylemin başarısızlığı olarak görmek ne kadar mantıklıdır?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
667_542954422431742_1898529057_n.jpg

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
olay yargıtayın durdurma kararı verdiği andan beri bir eylemden öteye başkaldırı düzene saldırı niteliği taşımaya başlamıştır hedef alıp gaz sıkan polis ne kadar suçluysa araba yakan eylemci de aynı derece de suçludur araba yakanı bulun gaz sıkanı bulun cezalandırın şu an bütün eylemciler bir kesimin gözünde araba yakan bütün polisler bir kesimin gözünde gaz sıkandır bu ülke bunu haketmiyor ve polis çekilsin diyenlere de polis ülkenin güvenliğinden sorumludur polisi çekip akp il binasına başbakanlığa saldırıp yakıp yıkamazsınız burası muz cumhuriyeti değil özgürlük istiyoruz deyip başkalarının özgürlüğüne darbe vuramazsınız aynı fikirde değilsiniz diye bir binayı bir arabayı yakamazsınız bunun adı zorbalıktır protesto değildir.ayrıca eylemciye gel bişey yapmayacağız deyip gaz bombası atan polise de sesleniyorum senin de kardeşin abin ablan anan baban var onun da neyi paylaşamıyosunuz ayıptır yazıktır günahtır isteyince birlik oluruz diyoruz hiç bişey olduğumuz yok biz sevmeyi unutmuşuz nefretle dolmuşuz ne birliği ne beraberliği bırakın allah aşkına...

Bir de ulusal kanal spikeri keske bir kac kisi olse nasil diyebiliyor. Bu nasil kin ve nefret. Nasil bir zihniyet bu? Ortalik karissin diye, birileri olsun diye bekliyorlar.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Amacından saptı beyler arkadaşlar 2 gündür destekliyorum eylemci arkadaşlarımızı fakat amacından saptı yakılıp yıkılmaya başlandı.ulusal tv spikerinin dedikleri tuz biber oldu gerçekten artık bitmesi lazım çünkü provoke ediyorlar ülke 30 yıl gerisine gitcek.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet kırılma noktası ama neyin kırılması. Ak parti oyunu artırıyor ve 2014 seçimlerine hazırlık. Amaç RTE'nin Cumhurbaşkanı seçilmesini engellemek. Bütün hesap bu. Arkadaşım siz Demokratik seçime neden inanmıyorsunuz? Çobanın oyu ile Elitlerin oyu farklımı? Gir seçime Kazan. Senide görelim CHP...Bu karanlık odalarda organize edilmiş organize bir eylemdir. Bak şimdiden söylüyorum bu 2013-2014 yıllarında daha çok olacak...

Dostum bizim isimize yarayacak. Kenetlenme hat safhada. Bilinclenme hat safhada su anda. Yuzde 55 cepte insallah. Ya keybedersek. O zaman ortalikta proje kalmaz.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Neyin kirilma noktasi? Fransadaki alkol kanunu ve uygulamasinin Turkiyede uygulanmasinin kirilmasi mi, yoksa bol yesilligi olan dev bir projeyi gezi parkina yapmak istemelerinin kirilmasi mi? Yoksa sorun ben bunlari sevmem sorunu mu?
Ya arkadaş simdi fransayı herşeyde baz alıyorsan zaten yanlışşın ermeni olaylarını hatırla sen yorum olsun dıe yorum atma dev projemi sıradan mılyonlarca avm var amacından saptı artık didişmeyin halk degil provokecilerin istedigi bu!

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi' yerde, birilerinin o kadar kalabalık içinde yaptıkları hataları, bütün ülke genelindeki eylemin başarısızlığı olarak görmek ne kadar mantıklıdır?

Yurdum insanının hizmetine sunulmuş olan otobüsleri merdivenleri yakıp yıkmak hata diye basite indirgenip geçilecek bir durumsa polisin sıktığı gazıda hata deyip geçiştirin o zaman. Polisin yaptığı hatayı kamu malına zarar vererek mi telafi ediyorlar..

zihayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu polis kendini aşmış, evin içine gaz bombası atıyor...

[video=youtube;scFbykISE20]http://www.youtube.com/watch?v=scFbykISE20[/video]

zihayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakin güç yine devrede, Abdullah Gül:

"Herkes sağduyulu olmalı, kurallara uyulmalı. Demokrasi seçimlerle yapılır ancak demokrasi sadece seçim demek değildir. İyi niyetli mesajların hepsi alınmıştır gereği yapılacaktır. Herkes sağduyulu olmalı. Bu tip toplumsal olaylarda illegal örgütler esir alırlar. Buna izin verilmemeli. Bu noktadan sonra dikkatli olunmalı illegal örgütler devreye girebilir. Türkiye demokrasisi test edildi artık sakin olunmalı.""

Helal olsun.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sakin güç yine devrede, Abdullah Gül:

"Herkes sağduyulu olmalı, kurallara uyulmalı. Demokrasi seçimlerle yapılır ancak demokrasi sadece seçim demek değildir. İyi niyetli mesajların hepsi alınmıştır gereği yapılacaktır. Herkes sağduyulu olmalı. Bu tip toplumsal olaylarda illegal örgütler esir alırlar. Buna izin verilmemeli. Bu noktadan sonra dikkatli olunmalı illegal örgütler devreye girebilir. Türkiye demokrasisi test edildi artık sakin olunmalı.""

Helal olsun.

ılımlı ve dürüst bir cumhurbaşkanın yanında ve bu güzel mesajında bir başbakanın ki var

:)

BAŞBAKAN ACIKLAMASI

Gezi parkı olayındaki ağaç meselesinin bu işin fitilini ateşleme olayı olduğunu ve olanların bunun hesabını vereceğini belirten Erdoğan, eleştirilerini CHP’ye yöneltti. Gezi parkı olayındaki ağaç meselesinin bu işin fitilini ateşleme olayı olduğunu ve olanların bunun hesabını vereceğini belirten Erdoğan, eleştirilerini CHP’ye yöneltti. Erdoğan, “Kendileri için temel hak ve hürriyet olduğunu iddia edenler benim temel hak ve hürriyetime ne olacak? Bu kadar araçlar yakıldı, bu araçların sahibi benim vatandaşlarım. Kamunun araçları yakıldı. Bunların bedelini kim ödüyor tüyü bitmemiş yetimin hakkı var” dedi. Başbakan Erdoğan, “Şu anda evlerinde bizim zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde 50’si var. Biz onlara ‘aman sabırlı olun sakın bu oyunlara gelmeyin’ diyoruz” diye konuştu.

http://siyaset.milliyet.com.tr/basbakan-4-gun-yok/siyaset/detay/1717873/default.htm

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
akp genclik kolları her yerı yıkıp biçiyor proveke eddiyorr arkadaslarım istanbul da besıktasda gördüler ellerinde sopalar ile saldırıyorlarrr dukkanlara saldırıyorlar

bu nedemek şimdiiiii biri acıkalsın

10485_434233680007119_1142281301_n.jpg

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49

O kalabalığın içinde, birileri kasti hataları yapabiliyorsa, bu hataya kalabalık ses çıkarmıyorsa, orada iyi niyet aramak boşuna.

10 litre süte bir bardak hayvanın idrarı karıştı. Sen o sütü içer misin?

Eylem haddini, amacını, gideceği yeri aşmış; felsefesinin dışına çıkmıştır.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
akp genclik kolları her yerı yıkıp biçiyor proveke eddiyorr arkadaslarım istanbul da besıktasda gördüler ellerinde sopalar ile saldırıyorlarrr dukkanlara saldırıyorlar

Vay arkadaş ben 18'imde sağduyuluyum adam yaşlanmış saklarına ak düşmüş milleti galyana getiriyo arkadaşlar eylem amacında çıktı farklı yönlere gidiyor.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
seçim gelir indirilir baştakiler bu böyledir,illegal örgütlerin işi bu yapılanların çoğu terör örgütleri gaza getiriyor toplumu,yakında sınav var lys girecek milyon kişi(ben dahil) kazanamazsa vebalini çekeceksiniz o zaman,protesto çevreye zarar vermeden yapılır bakıyoruz zarar var demek ki ya protesto etmeyi bilmiyoruz yada terörcüler arada gaza getiriyor milleti,protesto yakık yıkmakla yapılmaz...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

izmir de polisin arkasında sopayla yürüyorlardı

[video=youtube;pTDRmhy8__c]http://www.youtube.com/watch?v=pTDRmhy8__c[/video]

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kalabalığın içinde, birileri kasti hataları yapabiliyorsa, bu hataya kalabalık ses çıkarmıyorsa, orada iyi niyet aramak boşuna.

10 litre süte bir bardak hayvanın idrarı karıştı. Sen o sütü içer misin?

Eylem haddini, amacını, gideceği yeri aşmış; felsefesinin dışına çıkmıştır.

pire için yorgan yakar mısın?

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] bir yorum yazar mısın neden sildiğine dair sadece 1 yorum?
Şimdi ama sakın deme ki siyasi içerikli yazı olduğundan silindi diye gülünür.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Cuma ve Cumartesi olan ile, Pazar günü olan olaylar farklı.

Önceki günlerde alınmış görüntülerle bunları bir tutamazsınız.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Başbakanın yapması gereken daha ılımlı mesajlar vermesi sakinliğini koruması lazım aynen cumhurbaşkanı gibi ama onun yerine halen tehtitler savuruyor devlet başbakanısın sen herkesi ılımlı konuşmanlar izaya sokacana adeta meydan okuyorsun

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
@mr_rain bir yorum yazar mısın neden sildiğine dair sadece 1 yorum?

Kurallar çerçevesinde işlem yapıyorum. Tartışma için açık bu konu, siyasileri eleştirmek için değil.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@mr_rain bir yorum yazar mısın neden sildiğine dair sadece 1 yorum?

benim demin bir mesajım silindi ne küfür ne argo sadece başbakının halen meydan okuduğunu evlerdinde duran %50 sini tutuyoruz ve link paylaştım bu yorum silindi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kurallar çerçevesinde işlem yapıyorum. Tartışma için açık bu konu, siyasileri eleştirmek için değil.

hocam zaten konu

gezi park

akp

RTE

tepkiler başbakana zaten eleştirilen o zaten konu siyaset siyaset olan konuda siyasetciler eleştirilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...