Artık yapılan eylemlerin meşru bir zemini kalmamıştır. İş yıkıp yakmaya dönüştü.
Sabah ankarada kızılaya giderken ve kızılaydan geçerken yapılan tahribatı gördüm.
Tüm "özürlü asansörleri" yakılmış durumda. Hiçbir eylem böyle bir davranışı haklı çıkartamaz.
Başbakanın veya başka birinin sözlerine böyle tepki gösterilemez.
Benim gözümde artık eylemlerin hiçbir meşruiyeti kalmamıştır.
sorun yok arkadaşlar,
sdn forum üzerinde demokratik bir şekilde tartışabiliriz moderatörlerin biber gazı yok merak etmeyin![]()
olay yargıtayın durdurma kararı verdiği andan beri bir eylemden öteye başkaldırı düzene saldırı niteliği taşımaya başlamıştır hedef alıp gaz sıkan polis ne kadar suçluysa araba yakan eylemci de aynı derece de suçludur araba yakanı bulun gaz sıkanı bulun cezalandırın şu an bütün eylemciler bir kesimin gözünde araba yakan bütün polisler bir kesimin gözünde gaz sıkandır bu ülke bunu haketmiyor ve polis çekilsin diyenlere de polis ülkenin güvenliğinden sorumludur polisi çekip akp il binasına başbakanlığa saldırıp yakıp yıkamazsınız burası muz cumhuriyeti değil özgürlük istiyoruz deyip başkalarının özgürlüğüne darbe vuramazsınız aynı fikirde değilsiniz diye bir binayı bir arabayı yakamazsınız bunun adı zorbalıktır protesto değildir.ayrıca eylemciye gel bişey yapmayacağız deyip gaz bombası atan polise de sesleniyorum senin de kardeşin abin ablan anan baban var onun da neyi paylaşamıyosunuz ayıptır yazıktır günahtır isteyince birlik oluruz diyoruz hiç bişey olduğumuz yok biz sevmeyi unutmuşuz nefretle dolmuşuz ne birliği ne beraberliği bırakın allah aşkına...
Evet kırılma noktası ama neyin kırılması. Ak parti oyunu artırıyor ve 2014 seçimlerine hazırlık. Amaç RTE'nin Cumhurbaşkanı seçilmesini engellemek. Bütün hesap bu. Arkadaşım siz Demokratik seçime neden inanmıyorsunuz? Çobanın oyu ile Elitlerin oyu farklımı? Gir seçime Kazan. Senide görelim CHP...Bu karanlık odalarda organize edilmiş organize bir eylemdir. Bak şimdiden söylüyorum bu 2013-2014 yıllarında daha çok olacak...
Ya arkadaş simdi fransayı herşeyde baz alıyorsan zaten yanlışşın ermeni olaylarını hatırla sen yorum olsun dıe yorum atma dev projemi sıradan mılyonlarca avm var amacından saptı artık didişmeyin halk degil provokecilerin istedigi bu!Neyin kirilma noktasi? Fransadaki alkol kanunu ve uygulamasinin Turkiyede uygulanmasinin kirilmasi mi, yoksa bol yesilligi olan dev bir projeyi gezi parkina yapmak istemelerinin kirilmasi mi? Yoksa sorun ben bunlari sevmem sorunu mu?
Bi' yerde, birilerinin o kadar kalabalık içinde yaptıkları hataları, bütün ülke genelindeki eylemin başarısızlığı olarak görmek ne kadar mantıklıdır?
Sakin güç yine devrede, Abdullah Gül:
"Herkes sağduyulu olmalı, kurallara uyulmalı. Demokrasi seçimlerle yapılır ancak demokrasi sadece seçim demek değildir. İyi niyetli mesajların hepsi alınmıştır gereği yapılacaktır. Herkes sağduyulu olmalı. Bu tip toplumsal olaylarda illegal örgütler esir alırlar. Buna izin verilmemeli. Bu noktadan sonra dikkatli olunmalı illegal örgütler devreye girebilir. Türkiye demokrasisi test edildi artık sakin olunmalı.""
Helal olsun.
Bi' yerde, birilerinin o kadar kalabalık içinde yaptıkları hataları, bütün ülke genelindeki eylemin başarısızlığı olarak görmek ne kadar mantıklıdır?
akp genclik kolları her yerı yıkıp biçiyor proveke eddiyorr arkadaslarım istanbul da besıktasda gördüler ellerinde sopalar ile saldırıyorlarrr dukkanlara saldırıyorlar
bu nedemek şimdiiiii biri acıkalsın
![]()
akp genclik kolları her yerı yıkıp biçiyor proveke eddiyorr arkadaslarım istanbul da besıktasda gördüler ellerinde sopalar ile saldırıyorlarrr dukkanlara saldırıyorlar
bu nedemek şimdiiiii biri acıkalsın
![]()
O kalabalığın içinde, birileri kasti hataları yapabiliyorsa, bu hataya kalabalık ses çıkarmıyorsa, orada iyi niyet aramak boşuna.
10 litre süte bir bardak hayvanın idrarı karıştı. Sen o sütü içer misin?
Eylem haddini, amacını, gideceği yeri aşmış; felsefesinin dışına çıkmıştır.
pire için yorgan yakar mısın?
@mr_rain bir yorum yazar mısın neden sildiğine dair sadece 1 yorum?
Şimdi ama sakın deme ki siyasi içerikli yazı olduğundan silindi diye gülünür.
@mr_rain bir yorum yazar mısın neden sildiğine dair sadece 1 yorum?
Şimdi ama sakın deme ki siyasi içerikli yazı olduğundan silindi diye gülünür.
Kurallar çerçevesinde işlem yapıyorum. Tartışma için açık bu konu, siyasileri eleştirmek için değil.