SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay araştırmacı ruhlu ve edebi birisi :D maşallah. peki şiirde tahir efendi kim, şiir kime ait, maliki mezhebi ne, peki senin mezhebin ne, sizde kelb tahir mi? :D google hazretleri sağolsun :D gıgıllayan efendiler sizi :D

anlamamazlıktan gelmeniz gayet doğal..sizin gibi kaba bir insandan ne beklenir ki.....orda verilen ayarın ironisi gayet açık..tabi açık olan beyinler için

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu nedir arkadaş insanların ayakkabıyı bırak abdestsiz bile girmeye haya ettiği bir yere, yabancı din mensuplarının bile saygıdan ayakkabısını çıkardığı bir yere ayakkabı ile girmek hangi akıl fikir ile anlatılır veya savunulur...
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/bezmi-alem-camisi-revire-dondu

İnsanların sıkıştıklarında kurtuluş için camiyi akıl etmeleri yine de güzel.
Bu arada haberlere,yorumlara bakıyorum libyada,suriyede,devrim yapıldıda ne oldu diyenler ülkede devrim peşine düşmüş. Acaba burda ne olmasını bekliyorlar kan ve gözyaşından başka.
Hükümetin,polisin yanlılş tutumu karşısında olay bu noktalara geldi. Ama mazlumken zalim duruma geçmemek lazım. Yakıp yıkmamak lazım.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Ahbârî
anarşizm falan yok. Sizin tek göremediğiniz şey kapitalizm ve faşizm'dir. Bir yönetici,başbkan ; Sizin bin topladığınız yerde ben bir milyar toplarım dedi. Unutmasınki çanakkale savaşında biz 100 bindik. Onlar ise 1 Milyon ;)

Çanakkale'de 40 ülkeden gelen imanlı insanlar vardı. Cepheler arası 15mt iken ateşkes ilan edildiğinde cemaatle namaz kılan insanlardı.

Eylemdekiler gibi içki şişeleriyle T.C yazanlar değildi. Resimlere bakıyorumda kapitalizme, Amerika'ya karşı olanların elinde iphone var.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dün gece sağcı, solcu ve ortada duran arkadaşlarımla sabaha kadar bu olayı konuştuk, tartıştık.Ara ara sesimizi yükselttik, ara ara sertleştik ama medeniyetimizden hiç ödün vermedik.Ben hükümeti destekleyen bir vatandaş olarak hükümet düşmanı arkadaşımla saatlerce konuştum tartıştım.Ortada kalmış olan arkadaşım her iki tarafında doğrularını ve yanlışlarını sorgulayarak bizi dinledi, ara ara o da tartışmaya dahil oldu.Ve gecenin sonunda tarafsız olan arkadaşım hükümete hak verdi.Hükümete düşman olan ise biraz olsun duruldu, kinini nefretini bastırdı.Bu işler konuşarak tartışarak olur.Sokaklarda isyan çıkararak değil.Bahsettiğim bu arkadaşlarım haricinde ki en sevdiğim kardeş dediğim arkadaşlarımın hepsi taksimde, beşiktaşta isyanda, çatışmada.İlk günler çok tartıştık ama artık tartışmıyoruz.Çünkü gerçekten onların gözü kör kulakları sağır olmuş.İstedikleri tek şey isyan çıkarıp, polisle çatışmak, ortalığı mahşer yerine çevirip, biber gazı yemek.

Hayatında hiç anarşist düşünceye, eğilime sahip olmayan bir insan bile o isyanlara gitse içten içe anarşist ruhu kabarır.Bir süreden sonra zevk almaya başlar.Hele ki şiddet uygulayan bir anarşist artık kendini kaptırıverir bu isyana.Ne zaman ki ölüm korkusuyla yüz yüze geldiklerinde işte o zaman içlerinde ki anarşist ruh kaybolmaya, ezilmeye başlar.Tek temennim bu olayların silahlı çatışmaya dönüşmemesi ve sağduyulu bir şekilde davranıp son bulmasıdır.Lakin mevcut durum hiç böyle gözükmemektedir.Eğer işin dozunu kaçırıp olaylar silahlı çatışmaya dönerse bi kaç kişinin ölmesi durumunda herkesin dağılıp evlerine kaçacağını tahmin ediyorum.Ondan sonrada ufak tefek gruplar sokağa yine çıkabilir ancak ölüm korkusu eninde sonunda onları evlerine geri döndürecektir.

Bu olaylar başladığından beri taksimde, beşiktaşta isyanda olan arkadaşlarım dün beni aradı.Ne zaman buluşuyoruz özledik seni görüşelim dediler.Benim bu arkadaşlarıma içinde bulundukları durum hakkında söylemediğim söz, etmediğim hakaret kalmadı.Bende isyanınızı bitirin görüşelim dedim.Bu akşam yanlarına gidicem.Biraz telkinde bulunmaya çalışıcam.Etrafa, halkın malına, esnafa zarar vermemelerini söylicem.Çünkü orada tamamiyle kör ve sağır olmuş insanların arasında her geçen an karanlığa daha da çok gömülüyolar.

Bu işin sonu hayırlı biter inşallah.Allah devletimize zeval vermesin.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bana mı çanakkaleyi anlatacaksın :D denesene bir :D
çanakkalede de acaba bizimkiler çapulcu 100000 mi di imanlı 100000 mi? ayyaş mıydılar, ayık mı? şimdi bana maval okuma tarihte. girmeyecem tartışmaya diyorum sokuyorsunuz inadına. kendi ekosisteminizde başarılar....
İşte atatürk bu yüzden din ile devlet işini ayırdı. bir halk din ile sömürülemez halkı galyana getiren en büyük simgedir
aziz nesin'in bir sözü vardı tam hatırlamıyorum eminim biri çıkcak ve dini kullanarak yakınlarını memur polis yapcak diye.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dün gece sağcı, solcu ve ortada duran arkadaşlarımla sabaha kadar bu olayı konuştuk, tartıştık.Ara ara sesimizi yükselttik, ara ara sertleştik ama medeniyetimizden hiç ödün vermedik.Ben hükümeti destekleyen bir vatandaş olarak hükümet düşmanı arkadaşımla saatlerce konuştum tartıştım.Ortada kalmış olan arkadaşım her iki tarafında doğrularını ve yanlışlarını sorgulayarak bizi dinledi, ara ara o da tartışmaya dahil oldu.Ve gecenin sonunda tarafsız olan arkadaşım hükümete hak verdi.Hükümete düşman olan ise biraz olsun duruldu, kinini nefretini bastırdı.Bu işler konuşarak tartışarak olur.Sokaklarda isyan çıkararak değil.Bahsettiğim bu arkadaşlarım haricinde ki en sevdiğim kardeş dediğim arkadaşlarımın hepsi taksimde, beşiktaşta isyanda, çatışmada.İlk günler çok tartıştık ama artık tartışmıyoruz.Çünkü gerçekten onların gözü kör kulakları sağır olmuş.İstedikleri tek şey isyan çıkarıp, polisle çatışmak, ortalığı mahşer yerine çevirip, biber gazı yemek.

Hayatında hiç anarşist düşünceye, eğilime sahip olmayan bir insan bile o isyanlara gitse içten içe anarşist ruhu kabarır.Bir süreden sonra zevk almaya başlar.Hele ki şiddet uygulayan bir anarşist artık kendini kaptırıverir bu isyana.Ne zaman ki ölüm korkusuyla yüz yüze geldiklerinde işte o zaman içlerinde ki anarşist ruh kaybolmaya, ezilmeye başlar.Tek temennim bu olayların silahlı çatışmaya dönüşmemesi ve sağduyulu bir şekilde davranıp son bulmasıdır.Lakin mevcut durum hiç böyle gözükmemektedir.Eğer işin dozunu kaçırıp olaylar silahlı çatışmaya dönerse bi kaç kişinin ölmesi durumunda herkesin dağılıp evlerine kaçacağını tahmin ediyorum.Ondan sonrada ufak tefek gruplar sokağa yine çıkabilir ancak ölüm korkusu eninde sonunda onları evlerine geri döndürecektir.

Bu olaylar başladığından beri taksimde, beşiktaşta isyanda olan arkadaşlarım dün beni aradı.Ne zaman buluşuyoruz özledik seni görüşelim dediler.Benim bu arkadaşlarıma içinde bulundukları durum hakkında söylemediğim söz, etmediğim hakaret kalmadı.Bende isyanınızı bitirin görüşelim dedim.Bu akşam yanlarına gidicem.Biraz telkinde bulunmaya çalışıcam.Etrafa, halkın malına, esnafa zarar vermemelerini söylicem.Çünkü orada tamamiyle kör ve sağır olmuş insanların arasında her geçen an karanlığa daha da çok gömülüyolar.

arkadaşlarının böyle yaptığına emin olma ama bazıları milleti galeyana getirip polise karşı gelebiliyor. Ben İzmir'de yürüyüşlere katılmak istiyordum ama gece Karşıyaka binasını ateşe verildiğini görünce artık bu olay kontrollü olmaktan çıktı sadece orada bulunup yürüyemiyorsun bazıları yüzünden sende aynı konuma düşüyorsun.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Sen şu vandetta'ya özenen arkadaş degilmiydin hani 1000 kişinin önünde onlara gülerek sigara içen felan ne hayal dünyası var be arkadaş ! :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Dün o meydandakilerin hepsi! için it kepek diyordun, şimdi arkadaşlarım orada diyorsun. Belki o sözlerin için özür zamanıdır, bizim kardeşlerimiz akrabağlarımız dostlarımız o meydanlarda.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dün gece sağcı, solcu ve ortada duran arkadaşlarımla sabaha kadar bu olayı konuştuk, tartıştık.ara ara sesimizi yükselttik, ara ara sertleştik ama medeniyetimizden hiç ödün vermedik.ben hükümeti destekleyen bir vatandaş olarak hükümet düşmanı arkadaşımla saatlerce konuştum tartıştım.ortada kalmış olan arkadaşım her iki tarafında doğrularını ve yanlışlarını sorgulayarak bizi dinledi, ara ara o da tartışmaya dahil oldu.ve gecenin sonunda tarafsız olan arkadaşım hükümete hak verdi.hükümete düşman olan ise biraz olsun duruldu, kinini nefretini bastırdı.bu işler konuşarak tartışarak olur.sokaklarda isyan çıkararak değil.bahsettiğim bu arkadaşlarım haricinde ki en sevdiğim kardeş dediğim arkadaşlarımın hepsi taksimde, beşiktaşta isyanda, çatışmada.ilk günler çok tartıştık ama artık tartışmıyoruz.çünkü gerçekten onların gözü kör kulakları sağır olmuş.istedikleri tek şey isyan çıkarıp, polisle çatışmak, ortalığı mahşer yerine çevirip, biber gazı yemek.

Hayatında hiç anarşist düşünceye, eğilime sahip olmayan bir insan bile o isyanlara gitse içten içe anarşist ruhu kabarır.bir süreden sonra zevk almaya başlar.hele ki şiddet uygulayan bir anarşist artık kendini kaptırıverir bu isyana.ne zaman ki ölüm korkusuyla yüz yüze geldiklerinde işte o zaman içlerinde ki anarşist ruh kaybolmaya, ezilmeye başlar.tek temennim bu olayların silahlı çatışmaya dönüşmemesi ve sağduyulu bir şekilde davranıp son bulmasıdır.lakin mevcut durum hiç böyle gözükmemektedir.eğer işin dozunu kaçırıp olaylar silahlı çatışmaya dönerse bi kaç kişinin ölmesi durumunda herkesin dağılıp evlerine kaçacağını tahmin ediyorum.ondan sonrada ufak tefek gruplar sokağa yine çıkabilir ancak ölüm korkusu eninde sonunda onları evlerine geri döndürecektir.

Bu olaylar başladığından beri taksimde, beşiktaşta isyanda olan arkadaşlarım dün beni aradı.ne zaman buluşuyoruz özledik seni görüşelim dediler.benim bu arkadaşlarıma içinde bulundukları durum hakkında söylemediğim söz, etmediğim hakaret kalmadı.bende isyanınızı bitirin görüşelim dedim.bu akşam yanlarına gidicem.biraz telkinde bulunmaya çalışıcam.etrafa, halkın malına, esnafa zarar vermemelerini söylicem.çünkü orada tamamiyle kör ve sağır olmuş insanların arasında her geçen an karanlığa daha da çok gömülüyolar.

Bu işin sonu hayırlı biter inşallah.allah devletimize zeval vermesin.

peh!

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İşte atatürk bu yüzden din ile devlet işini ayırdı. bir halk din ile sömürülemez halkı galyana getiren en büyük simgedir
aziz nesin'in bir sözü vardı tam hatırlamıyorum eminim biri çıkcak ve dini kullanarak yakınlarını memur polis yapcak diye.
diğerleri ayrı sen ayrısın. sana ciddi olacam. dinsiz inançsız birisinden savaşmasını, ülkesini ailesini savunmasını zor beklenir. mesela komünizm niye çöktü? din yoktu. herşey rahat, ortak, kaygı yok vs vs. ama adamların uğruna yaşadıkları birşey yok. din bir topluluğu birbirine bağlayan birşeydir. bizim bu günlere gelmemiz bu sayede oldu. siz dinsiz bir grup insanı çanakkaleye koysaydınız bugün böyle olmazdı.
aziz nesine hiç girmeyeyim kendisi türklere hakaret eden birisi, türkiyenin akıllısı sanan biri kendisini. o dediği yakınlarını işe almada ise çok örnek var. kılıçdaroğlununun ssk dönemine bakın yeterlidir umarım. çıkmam lazım.

sizlere kolay gelsin. burada kimse kimseyi ne ikna eder ne adam. o yüzden bırakın buralarda tartışmayı. gezicileri destekleyenler gitsin sokaklarda yapsın işini. bizler şimdilik evlerimizdeyiz...

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yahu ne dikdatörlükmüş be. Siz diktatörlük görmemişsiniz vallahi. Sayın Başbakanımızın zaten son seçimi bu. Bundan sonra aday olmayacak zaten. Neyin peşindesiniz? Hiç mi okumanız takip etmeniz yok. Bundan sonra bir kez daha Recep Tayyip aday olacak ondan sonra başkası olacak. Akp sürekli değişim içerisinde olan bir parti zaten. Hiç mi göz yok nizam yok.

Dışarıdan okuyan bilmeyen biriside der ki bu adam sanki 20 senedir başımızda. Yahu Kaddafi kaç yıl kaldı da son 3-4 yılında diktatör lakabı aldı zaten. El insaf yahu.

Hadi hepsini geçtim bu zarar niye? Bu neyin zararı? Madem Başbakan'a bu kadar öfkelisinizde orada ki dükkanlar da mı Başbakanındı? Ayıptır ya vallahi ayıptır. Acizliğin göstergesidir. Bir grup seçimi bekleyemeyen sabırsızlar hıncını öfkesini sivil halkın malında mülkünde ve kendisini bu güne kadar korumuş şimdi düşmanı olmuş polise zarar vermekte haklı görüyorlar.

Taksim meydanına bakınca acizlik görüyorum kimse kusura bakmasın. O cıvıl cıvıl yer şimdi oldu harabe. Aklım almıyor ya insanın içi hiç mi gitmez? İnsanın içi hiç mi cız etmez. Dış basında ne hale geldiğimizi biliyorsunuz. Biz rezil oluyoruz ama sizler eylem yapıyoruz destek oluyorlar sanıyorsunuz. Emin ol destek oluyorlardır ya. Avrupa ülkeleri bizim 1 numaralı dostlarımızdı zaten. Öyle değil mi @El Padrino ?

Bunca yıl ingilizi fransızı almanı bizim dostumuzdu da şimdi sizlere destek veriyorlar. Haklısınız. Ve aynı zamanda acizsiniz.

Demokrasi demokrasi dediğiniz her yeri yakıp yıkarak dan baştakini indirmekse, işte o o zaman demokrasi olmuyor. İnsan en azından açar sözlüğe bir bakar demokrasi nedir diye? Madem istemiyorsunuz adamı, bekleyin seçimleri yol verin ( verebiliyorsanız!) gitsin. Yok polis şunu yaptı yok polis bunu yaptı yok ünlüler böyle dedi ne bu ya?

Buradan da bir iddiada bulunmak istiyorum. Gelecek seçimlerde Akp'nin oyu %60 tır ya da o seviyelerdedir.

Not:@Webnokta bütün yazdıklarım sana değil.
halına zülm edenden diktatörlük değilde ne beklenir peki dostum ?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dün o meydandakilerin hepsi! için it kepek diyordun, şimdi arkadaşlarım orada diyorsun. Belki o sözlerin için özür zamanıdır, bizim kardeşlerimiz akrabağlarımız dostlarımız o meydanlarda.
el padrinoyu anlamadım ben zaten geçenlerde 1000 kısının onünde sigara iciomuş gülüyomuş godfather den kalma sanırım :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bülent arınç gelcek o daha kötü onada sayın başbakanım dersin apo yu kesen asan adamlar simdi ev hapsi vercek siz diceksiniz başbakanım bilir başkanım çok yaşa %60 mı ? hadi canım %60 ın senin gibi kör oldugunu sanmıyorum.

Kaç aydır terörist olayı yok farkındaysan? Onların yerini dolduğunuzdan farkına varamamışsınızdır.

Ben sadece iddiada bulundum %60 diye. Kesin bir şey söylemedim ki niye telaşa düştün iki dakika da %60 ı duyunca?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
diğerleri ayrı sen ayrısın. sana ciddi olacam. dinsiz inançsız birisinden savaşmasını, ülkesini ailesini savunmasını zor beklenir. mesela komünizm niye çöktü? din yoktu. herşey rahat, ortak, kaygı yok vs vs. ama adamların uğruna yaşadıkları birşey yok. din bir topluluğu birbirine bağlayan birşeydir. bizim bu günlere gelmemiz bu sayede oldu. siz dinsiz bir grup insanı çanakkaleye koysaydınız bugün böyle olmazdı.
aziz nesine hiç girmeyeyim kendisi türklere hakaret eden birisi, türkiyenin akıllısı sanan biri kendisini. o dediği yakınlarını işe almada ise çok örnek var. kılıçdaroğlununun ssk dönemine bakın yeterlidir umarım. çıkmam lazım.

sizlere kolay gelsin. burada kimse kimseyi ne ikna eder ne adam. o yüzden bırakın buralarda tartışmayı. gezicileri destekleyenler gitsin sokaklarda yapsın işini. bizler şimdilik evlerimizdeyiz...
Abi bende dedigin gibi iş başka sohbet başka diyecegim abi ben cehepeli degilim hepar'lıyım ve bizde halk eşit milliyetcilik var din üzerinden prim yapan bir parti degil belki duymuşşundur osman pamukoğluı başkanımız duymamışsan sıkıntı yok medya yandaş Aziz tam alakalı öyle girmeyelim felan degil adam din üzerinden prim yapan insanların oldugunu 90 lı yıllarda söylemiş yıl 2010 tayip 10 senedir bunu yapıyor....

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Halkına zülm derken? Ben yaptıkları hizmetlerden gayet memnunum. Meydanlarda ki zülmlerden bahsediyorsan o zülm değil müdahale oluyor.
İnsanların kafasına ve çeşitli bölümlerine gaz fişeyi ateşleyerek müdahale olmaz. Sen neden bahsediyorsun güzel dostum.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Evin içine biber gazı![/h][h=2]Dün gün boyunca süren Beşiktaş'taki gerginlik, gece geç saatlere kadar devam etti. Bir grup polisin, eylemcilerin evine biber gazı atması ise sosyal medyada en çok paylaşılan ve tepki çeken videolardan biri oldu.[/h]
sosyal-medyayi-sallayan-goruntu--3343374.Jpeg

http://gundem.milliyet.com.tr/evin-icine-biber-gazi-/gundem/detay/1717862/default.htm

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kaç aydır terörist olayı yok farkındaysan? Onların yerini dolduğunuzdan farkına varamamışsınızdır.

Ben sadece iddiada bulundum %60 diye. Kesin bir şey söylemedim ki niye telaşa düştün iki dakika da %60 ı duyunca?

Ha %50 ha %60 ha %70 ha %80 ha %90 ne farkeder ki?

%100 oy almış gibi davranıyorlar zaten hali hazırda.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bak bütün samimiyetimle söylüyorum 10 yılda geldiğimiz yere başka birisi bizi getiremezdi. Buna sebep olan sadece Recep Tayyip Erdoğan değil. Beraberinde bulunan bakanlarında bir çok katkısı var. Ne kadar iyiydik ne kadar güzeldik , dedik sonunda terör sorunu da ortadan kalkıyor kaç aydır yaz gelmesine rağmen doğru düzgün terör olayı olmadı. Ama velhasıl bu olay patlak verdi.

Sizlerin nerede mutsuz olduğunu düşündüm ama bulamadım. İlla ki desteklemelisiniz demiyorum ama benim canımı sıkan nokta yapılanların hizmetlerin görülmemesi ya da görmezden gelinmesi.

Bak burada onun yaptıklarından bahsedilmiyor. Çok yanlış yerde olman bu işte.
Bu taksim karşıtlığının başlangıcı polisin uyarı yapılmaksızın birden gece vakti gelerek, çadırda uyuyan olduğu halde çadırları yakması, çadırları çalması, biber gazı atıp coplarla dövmeye kalkması. Mesele bu arkadaşım.
Mesele başbakanın bu zamana kadar ne yaptığı değil. Ama şu var. Başbakan olayları yatıştıracak diye beklerken adam diyor ki "siz 100 bin yapın ben 1 milyon yaparım" hele hele ya. Buna sinirlenmemek mümkün mü?

Hükümet halkın gücünü unutmuş. Onları seçen insanlar da yanımdaydı. Oy veren de vermeyen de. Mesele AKP değil. Anlamıyorsunuz bari anlamaya çalışırcasına soru ilet ki ben sana yardmcı olayım. Ama adamın üsluba baksana. Dalga geçiyor insanlarla. Bir de bugün 5 günlük yurt dışına çıkıyor.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] gelmiş evet. Yokluğun ile varlığın çok belli ediyor. Tebrik ederim aradaki farkı bize hissettirdiğin için.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Olay baştan desteklenebilir bir eylem iken, sonradan tamamen terörize olmuş bir olaya dönmüştür. Nette, sosyal medya da neler paylaşılıyor herkes görmüştür. Yabancılar tarafından Türk Baharı lanse edilen bir olay. Marjinal gruplarca hükümeti düşürme ve kürt baharına dönüştürmeye müsait bir hale geldi.

Ülkemizde 4 yılda bir seçimler yapılıyor di mi arkadaşlar. Eğer beğenmiyorsanız vermezsiniz oyu, seçmezsiniz adamları. Bu kadar basit. Taksimde ki olayların böyle olacağı zaten belli. Bunu tecrübeleri 1 mayıslarla sabittir. Eğer demokratik şekilde hak aramayıp yakıp yıkıyorsan bunun sözlükteki adı anarşizmdir. Hele bide mahkeme yürütmeyi durdurma kararı almış.

Orda akilane eylem yapanlar olaylar çıkınca zaten gitti. Sonrada bir grup toy, gaza gençlik de diğer marjinal grupların gazına geldi. Olay öyle bir yere geldiki pkk lı ile Atatürkçü yan yana geldi. Sonra bunlar bile kendi arasında çatıştı.

Sosyal medyada ki yalanlarda bu olayı ileri taşıdı. Ne kadar okumadan araştırmadan asılsız bilgi paylaşan bir toplum olduğumuz ortaya çıktı.

İnşallah daha olay olmaz. Yoksa evinde bu olayları büyük bir sabır ve sinirle izleyen bir çoğunlukta var.

Son kez bu eylemi yapanlar hükümeti zayıflattığını zannetsede, son olaylardan sonra oyu düşüşe geçen hükümete bu öyle bir yarayacak ki şaşacaksınız. Olay tam tersine tepecektir diyorum ben.

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Olay bitti, kim kazandı, eylemciler mi polis mi bilemiyorum ama 20 milyonluk zararı Tazmanya Cumhuriyeti Hazinesi ödemez her halde. Olan yine 850 lira maaş alıp yılda 6,000 lira vergi ödeyen halkıma olacak, benim vergilerim hadsizlerin zararını karşılayacak.
Hakkımı helal etmiyorum, öteki dünyada alacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...