Smart tv facebook sorunu

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben samsung ue46es63 model televizyonumdan facebook uygulamasını yükledim giriş yaptım profilime fakat şimdi çıkış yapamıyorum nasıl çıkış yapacabilirim acaba[h=3][/h]

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Konuyu güncel tut, Samsung tv kullananlar görecektir. :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Samsung TV kullaniyorum ama facebook'um olmadigi icin yardimci olamiyorum :)

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim yinede :)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Tvde Niye Facebook Kulanıyorsun Diye Hesap Soruyorlar Birde Tövbe Tövbe.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Çıkış vardır illaki sağ yada sol üst köşede. Philips'de öyle ama neden çıkış yapıyorsun ki? zaten senden başka kullanan olmaz :P

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=336740]Asylum[/MENTION]

Kumanda'da "tools" yazan bir dügme var mi?

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çıkış vardır illaki sağ yada sol üst köşede. Philips'de öyle ama neden çıkış yapıyorsun ki? zaten senden başka kullanan olmaz :P

yok ya kaç gündür uğraşıyorum hiç bi yerde yok :/ facebook u silsem bile allshareye girdiğimde orda face simgesi çıkıyor ve bütün fotoğraflarım alenen görülüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Asylum

Kumanda'da "tools" yazan bir dügme var mi?

evet var ama tıkladığımda orada da herhangi bir çıkış butonu yok

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Kumandada ki Tools düğmesine tıkla daha sonra ordanda uygulamanın üzerindeyken uygulamayı kaldır de. Uygulamayı kökten kaldır . Tamamen kurtulmuş olursun. Yok ben uygulama dursun istiyorum dersen yine kaldır ama yine gir Samsung AppStore'a uygulamayı tekrar kur. O zaman kullanıcı adı şifre isteyecektir tekrardan :)

Yada tools'a tıkla oturumu kapat'ı seç. Muhtemelen uygulamayı kaldırmadan kurtulmuş olcaksın :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=336740]Asylum[/MENTION]

Ben bastimi orada "cikis" diye bir secenek cikiyor ama?

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kumandada ki Tools düğmesine tıkla daha sonra ordanda uygulamanın üzerindeyken uygulamayı kaldır de. Uygulamayı kökten kaldır . Tamamen kurtulmuş olursun. Yok ben uygulama dursun istiyorum dersen yine kaldır ama yine gir Samsung AppStore'a uygulamayı tekrar kur. O zaman kullanıcı adı şifre isteyecektir tekrardan :)

Yada tools'a tıkla oturumu kapat'ı seç. Muhtemelen uygulamayı kaldırmadan kurtulmuş olcaksın :)
aynısını önce yapmıştım sildim uygulamayı fakat allshare programında resimlerim hala duruyordu ve uygulamayı tekrar yüklediğimde profilim açık duruyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Asylum

Ben bastimi orada "cikis" diye bir secenek cikiyor ama?
maalesef ben bastığımda oturum kapat ve bi kaç tane smart ayarlarıyla ilgili seçenek çıkıyor oturumu kapat seçeneğine tıkladığımda ise sadece smart oturumumu kapatıyor

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buldum arkadaşlar smart ekranında tools a tıkladım orada diğer hesaplara bağlan diye bir seçenek çıkıyor ona tıkladım ondan sonra bi kaç seçenek var ve en altta facebook seçeneği var onun üstüne gelip ok a basıp çöz diyince çıkış işlemi gerçekleşiyor.