İbrahim Hacıosmanoğlu: Fenerbahçe Başkanı emek hırsızıdır

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mahkeme kararıyla kabul görmüş bir şikenin cezalarının uygulayıcısı olması gereken TFF, Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu tescilleyerek tüm dünyaya izanını göstermiş oldu. UEFA gerekeni yaptığında acaba Fenerbahçe'li arkadaşlar neler diyecekler çok merak ediyorum..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bu ne acıdır arkadaş, gelen Fener giden Fener diyor, hadi 2011 şike diyorsun, 96 da nasıl çalınmış şampiyonluk, Fener eze eze yenmedi mi seni trabzonda. Size ve neslinize bu acı miras olarak yeter de artar bile.
Sadri ruhu devam ediyor.

efecans61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 mafya didişecek şimdi. futbolun, alın terinin önemi kalmadı ..

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Futbol Federasyonu'nda Fatih Terim'in olduğu gibi Aziz Yıldırım'ın da büyük bir ağırlığı var.
Ve daha bu kadar bir ağırlığı olmayan bir insanın bu lafları sadece ortalığı kızıştırır ve Aziz Yıldırım'a hiç birşey olmadan, bu herifi de bitirirler.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Trabzon kaldığı yerden devam...
Kupamızı Verin 2 (coming soon)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yazık, boş şeylerle taraftarlarının kafasını meşgul ediyorlar, bende işler belki düzelir, olmayan bir şeyin peşini bırakırlar belki bu sefer diye düşünüyordum. Olmadı be trabzon :)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
en azından Trabzonspor'da demokrasi var,
gerçi biri hariç diğer büyük klüplerde de yönetim seçimle değişiyor ama...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birileri alenen suç işliyor..

polisi , savcısı , hakimi suç diyor....

fanatik buna inanmıyor,

suç işleyen ve onu kurtarsın diye atanan yalı beyine inanıyor...

--

yanlışa yanlış , suça suç demediğiniz sürece kaybedersiniz...

belki şu an kazanmış gibi görünebilirsiniz ama tarihinizde çok şey kaybetmiş olacaksınız...

yazık...

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer Adaleti Mafya Yönetiyorsa Buyrun Birde Burdan Yakın :)

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Havasından sanırım her gelen Fenerbahçe'ye en az bidefa sarıyor :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Şeyi çok merak ediyorum tamam diyelim fenerbahçe şike yaptı(!) o sezonda tsden kupayı çaldı(!) siz şimdi hakkınız olduğu için kupayı istiyorsunuz değilmi? Aynı şey trabzona olsa o senede trabzon şikeyle fenerden şampiyonluğu alsa o hak hukukçu yönetiminizden biri çıkıp kupa hakkımız değil fenere verelim diyecek miydi? O zaman çıkıp hak hukuk diyecek miydiniz yada bir trabzon taraftarı çıkıp kardeşler arkadaşlar yoldaşlar biz kupayı şikeyle kazandık o kupa hakkımız değil yönetimi protesto edelim diyecek miydi? Çıkıp evet diyecekler olacak fakat cevap tabiki hayır çünkü trabzon tarafı işine gelince hak hukukçu işine gelmeyince değil.Şunu kabul edin önceden sizde söz sahipleri arasındaydınız ve artık türlü zırvalarla herkesin kendi taraftarınızın gözünde dahi değerinizi kaybettiniz siz hariç sizi büyükler arasında sayan yok artık büyüklük ünvanınızı bursaya devrettiniz. Önceden fb gs bjk trabzon ile maç yapacağında derbi olarak bile nitelendirilirdi şuan bu maçlara sırf gelenektendir diye önemli maç gözüyle bakılıyor yoksa bir gs - manisa bir fb -kasımpaşa maçından farkı kalmadı. can çıkar huy çıkmazmış yeni gelen yönetiminizde aynı şekilde kupa kupa diyip trabzonu dibe götürecektir çünkü ne futbolunuz ne yaptığınız transferler ile tutunamıyor taraftarınızın gözüne giremiyorsunuz tek yapabildiğiniz sözde hakkınız olan kupa mücadelesini verip tutunabilmek ve taraftarınızın gözüne girmeye çalışmak kusura bakmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadri şenerin kardeşi mi bu ? :))

Birde ne çektiniz be bu fenerden. Şampiyonluğu onaylanmış bir kulübün kupasını istiyorsunuz Galatasaraylılarda destekliyor olacak iş değil. :)

Galatasaraylı arkadaşlara selamlarımı iletiyorum komik duruma düşüyorsunuz yapmayın lütfen.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Şeyi çok merak ediyorum tamam diyelim fenerbahçe şike yaptı(!) o sezonda tsden kupayı çaldı(!) siz şimdi hakkınız olduğu için kupayı istiyorsunuz değilmi? Aynı şey trabzona olsa o senede trabzon şikeyle fenerden şampiyonluğu alsa o hak hukukçu yönetiminizden biri çıkıp kupa hakkımız değil fenere verelim diyecek miydi? O zaman çıkıp hak hukuk diyecek miydiniz yada bir trabzon taraftarı çıkıp kardeşler arkadaşlar yoldaşlar biz kupayı şikeyle kazandık o kupa hakkımız değil yönetimi protesto edelim diyecek miydi? Çıkıp evet diyecekler olacak fakat cevap tabiki hayır çünkü trabzon tarafı işine gelince hak hukukçu işine gelmeyince değil.Şunu kabul edin önceden sizde söz sahipleri arasındaydınız ve artık türlü zırvalarla herkesin kendi taraftarınızın gözünde dahi değerinizi kaybettiniz siz hariç sizi büyükler arasında sayan yok artık büyüklük ünvanınızı bursaya devrettiniz. Önceden fb gs bjk trabzon ile maç yapacağında derbi olarak bile nitelendirilirdi şuan bu maçlara sırf gelenektendir diye önemli maç gözüyle bakılıyor yoksa bir gs - manisa bir fb -kasımpaşa maçından farkı kalmadı. can çıkar huy çıkmazmış yeni gelen yönetiminizde aynı şekilde kupa kupa diyip trabzonu dibe götürecektir çünkü ne futbolunuz ne yaptığınız transferler ile tutunamıyor taraftarınızın gözüne giremiyorsunuz tek yapabildiğiniz sözde hakkınız olan kupa mücadelesini verip tutunabilmek ve taraftarınızın gözüne girmeye çalışmak kusura bakmayın.

Klavyene ve yüreğine sağlık. Bu cümleler üzerine pek konuşmaya gerek yoktur sanırım..

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim bir şey yaptığımız yok. Ortada Fenerbahçe'nin tescillenen şampiyonluğunu kapmaya çalışan bir Trabzonspor var.

Hocam iyide Fenerbahçeninde şike yaptığı mahkemelerce tespit edildi. yani şike yaptınız Ne olacak şimdi ?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam iyide Fenerbahçeninde şike yaptığı mahkemelerce tespit edildi. yani şike yaptınız Ne olacak şimdi ?
Hang, takımlısın bilmiyorumdu şike yapmayan bir takım gösterirmisin bana ? sana etik geliyormu sence kimse temiz degil neden aziz yıldırım konuşmadı konuşursam benle beraber herkezi yakarım dedi ve aziz yıldırım bırakıldı neden ? aziz yıldırımın şikeden içeri girmedigini sende bende biliyorum neyse.

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hang, takımlısın bilmiyorumdu şike yapmayan bir takım gösterirmisin bana ? sana etik geliyormu sence kimse temiz degil neden aziz yıldırım konuşmadı konuşursam benle beraber herkezi yakarım dedi ve aziz yıldırım bırakıldı neden ? aziz yıldırımın şikeden içeri girmedigini sende bende biliyorum neyse.

Trabzonsporluyum. Ben biz yapmadık demiyorum zaten. Aziz konuşsaydı o zaman kim tuttu onu madem böyle şeyler oluyor futbolda konuşsun olayın içinde olanların hepsi silinsin temiz bir lig olsun. Şike yaptıda hapis yattı yazmadım orda o sezonda şike yapıldığı kanıtlandı daha neyi konuşacaz ki.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Trabzonsporluyum. Ben biz yapmadık demiyorum zaten. Aziz konuşsaydı o zaman kim tuttu onu madem böyle şeyler oluyor futbolda konuşsun olayın içinde olanların hepsi silinsin temiz bir lig olsun. Şike yaptıda hapis yattı yazmadım orda o sezonda şike yapıldığı kanıtlandı daha neyi konuşacaz ki.
Aziz yıldırım konuşşa lig kalmıcaktıkı sanırım konuşturmadılar kükreyen bütün takımlar o laftan sonra ekmegine baktı eğer temiz liğ istiosak herkez karşısındakının açığını değil kendi açığını bilmeli. yoksa sen böylesin ben böyleyim demekle bitmez. iyi günler.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Galatasaray'lıların Trabzonspor'a olan desteği, Tranzonspor'u haklı bulduklarından değil Fenerbahçe'nin şampiyonluğu eksilsin diye..

Hepiniz bir olsanız ne yazar? "Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alabileceği sadece tozdur."

Biliyorsun Tozların biriktiği yerde dağlar oluşur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şike yapmayan takım sadece ekmekspor takımıdır :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tüpçüye elveda diyeceğiz seneye görün bakın! :D

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
trabzonda demokrasi var, bazılarında da şike vaaar, değiştirilemez, değişmesi teklif dahi edilemez despotizm var...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı.
Bir laf söylüyorsun, ispatlayacaksın. İspatlayamazsan en adisin!

Hakkımızı arıyoruz diye çeşitli senaryolar üretilmeye başladı. Suçlu kimse cezasını çeksin. Kupa kiminse alsın. Ancak oy için ucuz numaralar yapılmasın. İnsanların duygularıyla oynanmasın.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok eğleneceğiz çoook :D

BLTYpwhCQAAejIn.jpg:large

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yeni başkanın yanında sadri başkan kuzu kalır adam çılgın :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Telegol'de izledim...

Yalnız bu yeni başkanla harbiden tartışmaya girilmez..
İkinci cümlenin sonunda adama tekme tokat dalacakmış gibi bir ses tonu var..
Tip zaten psikopat.. :)