Estetik Ameliyat

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kulagımda biraz kepçelik var.Bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.Bazen dengesizler çıkıyor kepçe diye bu daha da kötü oluyor.Erkekler için daha zor,kızlar saçlarıyla kapatabiliyor ama erkeklerde yok.Bende ameliyat olmaya karar verdim.Özel de olacak kadar maddi durum yok,bende devlette olmaya karar verdim.Bazı sitelerde sigorta karşıladı diyor,bazılarında da yarısını aldı diyorlar.Acaba ücretlimi olacagım.Bide Dini açıdan günahı var mıdır.Ben araştırdım .Sizi rahatsız ediyorsa ,psikolojik açıdan rahatsız ediyorsa ozaman günah degildir diyor.Sizin görüşlerinizide bekliyorum..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Eğer şu resimdeki sen isen bırak abi ya..
Aslan gibi delikanlısın ne gerek var..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
estetik ameliyatlarında, eğer durum sağlığına etki etmiyorsa ve keyfiyse, sigorta karşılamaz.
bana sorarsan eğer çoook aşırı kepçelik yoksa olma. bende kepçeyim gayet de güzel.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimi aldırmıştım üniversite hastanesinde. Estetik yaptılar. Sağlık yönünden hiçbir sakıncası yoktu. Beş kuruş para vermedim :) (Babamın bağkurundan faydalanıyorum). Dini yönden tam olarak bilmiyorum bende.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer şu resimdeki sen isen bırak abi ya..
Aslan gibi delikanlısın ne gerek var..

yandan belli olmuyor ama .karşıdan bakınca belli oluyor düzeltmem gerek yani.
Benimi aldırmıştım üniversite hastanesinde. Estetik yaptılar. Sağlık yönünden hiçbir sakıncası yoktu. Beş kuruş para vermedim :) (Babamın bağkurundan faydalanıyorum). Dini yönden tam olarak bilmiyorum bende.

Yani Sigorta karşılar bu kulak operasyonunu

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
insan dna'sıyla oynamak ne kadar doğru bilmiyorum.sonuçta Allah'ın yarattığı bir bedeni değiştirmeye çalışıyorsun.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Arkadaşlar kulagımda biraz kepçelik var.Bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.Bazen dengesizler çıkıyor kepçe diye bu daha da kötü oluyor.Erkekler için daha zor,kızlar saçlarıyla kapatabiliyor ama erkeklerde yok.Bende ameliyat olmaya karar verdim.Özel de olacak kadar maddi durum yok,bende devlette olmaya karar verdim.Bazı sitelerde sigorta karşıladı diyor,bazılarında da yarısını aldı diyorlar.Acaba ücretlimi olacagım.Bide Dini açıdan günahı var mıdır.Ben araştırdım .Sizi rahatsız ediyorsa ,psikolojik açıdan rahatsız ediyorsa ozaman günah degildir diyor.Sizin görüşlerinizide bekliyorum..

bunu oku bence http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/161/estetik-ameliyati-yaptirmak-gunah-midir.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Suna bir aciklik getirelim. İnsan dna si uzerinden cakismak gunah degildir. Bu calismalarin kotuye kullanilmasi gunahtir. İste Allah seni boyle yaratti kabul edeceksin diye bir sey olsaydi, bize bu ilim verilmezdi. Hastaliklari tedavi etmezdik. Madem hasta olduk, takdir ilahidir olelim derdik.

Estetik operasyonlar zaten duzgun olan bir kismi baskasina benzeyeyim diye yaptiriyorsak, bu vucuda eziyete girer ve gunahtir. İlimi dogru kullanmak lazim, korkmak degil.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kulakların başka insanları rahatsız ediyorsa estetik sevap da olabilir işin bu yanı da var

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Seni rahatsız ediyorsa ol gitsin. Ben de 8 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum, iyiki de olmuşum diyorum :)

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seni rahatsız ediyorsa ol gitsin. Ben de 8 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum, iyiki de olmuşum diyorum :)

kulak operasyonu olanların yorumlarını okudum .Hepside iyiki olmuşum diyor.Bencede olmalıyım.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim arkadaşım kepçe olduğunu düşünüyordu oldu iyikide olmuşum diyor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Usta hiç kafana takma şöyle söyleyim sana kesinlikle doğru boynumda ben vardı 2 tane ben aldırdım günah olması olmaması değil olay kendinle barışık olcaksın benim aldırma sebebim kansere dönüyordu hemde sakal traşı olunca tahriş oluyordu kaşınıyordu kısaca kendinle barışık değilsen ol ameliyat en önemlisi kendinle barışık olmak.

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim yiyende vardı aynı sıkıntı ama onunki öyle küçükde değildi estetik oldu, iyiki de olsu psikolpjik olarak bunalıma girmişti oğlan. Bence en iyisini düşünmüşün. Ayrıca ssk ödedi.

Dini açıdan hiçbir problem olmaz diye düşünüyorum. İnsanı rahatsız eden bişey varsa ve düzelebiliyorsa mutlaka çaresine bakılmalı.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim yiyende vardı aynı sıkıntı ama onunki öyle küçükde değildi estetik oldu, iyiki de olsu psikolpjik olarak bunalıma girmişti oğlan. Bence en iyisini düşünmüşün. Ayrıca ssk ödedi.

Dini açıdan hiçbir problem olmaz diye düşünüyorum. İnsanı rahatsız eden bişey varsa ve düzelebiliyorsa mutlaka çaresine bakılmalı.

Şuan çok sevindim yaw :D Sigorta ödüyor demi ? Ozaman olmaya karar verdim.