Samsung S4 fiyatı

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beyler bugünden itibaren geçerli olmak üzere a101 de samsung galaxy s4 fiyatı 1750 tl orjinal ve 2 yıl garantilidir dün akşam afişlerinde gördüm ve sordum belli bir tarih aralığı yokmuş satış için sadece stok adedi bitene kadarmış şuanda 1750 tl gayet ii bir fiyat akşama alıcam inş :)))

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
beyler bugünden itibaren geçerli olmak üzere a101 de samsung galaxy s4 fiyatı 1750 tl orjinal ve 2 yıl garantilidir dün akşam afişlerinde gördüm ve sordum belli bir tarih aralığı yokmuş satış için sadece stok adedi bitene kadarmış şuanda 1750 tl gayet ii bir fiyat akşama alıcam inş :)))

uzak dur ! ithalatçı garantilidir o distribütör garantili bir yerden al 2000 e al için rahat olsun

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Tecrübeyle sabittir samsung ürünlerini mutlaka başarı ya da telpa garantili alın yoksa çok üzülürsünüz :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Ben 2 gün önce Cevahir migrosta daha ucuzunu gördüm 1.600 küsür dü tam küsüratını hatırlamıyorum. Pegasus diye bir firmadan garantiliydi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
peki genpa nasıldır? @freewill

dostum samsung un resmi dağıtıcısı ve servis işlerine 1. si telpa 2. başarı bakıyor. aradaki fark ne dersen diyelim ki cihazın bozuldu bunu telpa ya gönderince ortalama en geç 1 hafta içinde cihaz ya sıfırlanıyor ya da tamir ediliyor. Paralel ihtalat olunca 1.5 2 ay beklersin şansın yaver giderse tamir edilir gitmezse kullanıcı hatası der postalarlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkcell genpa garantili satıyor yanılmıyorsam ve ben de oradan alacağım... kader artık... türkcell paralel ithalat mı satıyor yani? vay arkadaş... teşekkürler freewill...

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ve o a101 den almak istediğin s4 ün işlemcisi düşük olan versiyonuda olabilir.