MertKARA
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Yaz beni de TİTANYUM GRİSİ NOTE 2 
merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum
kimisi ithalat garantili al kullan diyor baya kişide var böyle alan
kimisi kvk genpa vs al diyor ama arada daglar kadar fark var fiyatta
1300tl buldm doğu bankta ak elektroniktegarantileri bilinmedik marka
k2 mi ne dedi fonotel ışıksel vs vs degişiyor dendi..
samsung garantilide sıkıntı yaşamış serviste ithalat garantilide çok kafam karıştı açıkcası
birde şöyle bir durum var almanyadan akrabalarım gelecek onlara getirtsem
nasıl sıkıntılar yaşarım garanti ımei ve güncelleme konusunda
arada 100 200tl oynuyorsa almanyadan almaya değmez
ithalat garantili alıcam böyle giderse doğubanktan
lütfen bi yardımcı olun
teşekkür ederim yardımınız içinValla vereceğin parada az değil...
Aldın ve cihaz bozuldu elinde kaldı, ne düşünürsün200 tl farkı mı yoksa 1300 tl parayı mı...
abidik kubidik işlerle uğraşmayın başınız ağrır
Note 2'ciler hakketten azmış yahu![]()
teşekkür ederim yardımınız için
ARKADAŞLAR sizin androit sürümünüz kaç note 2 de ? 4.1.2 bende bu en son surummu? yeni güncelleme sürümü ne zaman gelicek ? ne gibi degişiklikler olacak bu surumde
ooo tarla olmuş buralar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
koskoca forumda 6 tane mi Note kullanan var? bunun için mi konu açtınız yahu![]()
![]()
merhaba arkadaşlar dün vatancomputerden bende aldım samsung garantili note 2 mi =)
beni de ekleyin aranıza =)
Beni de ekleyin Titanyum grisi
Birde sorum olacak. Galeride tüm fotoğraflar görünüyor. Oyunların fotoları ve müzik klasörlerindeki fotolar. Tam bir curcuna galeri. sadece benim istediğim klasörleri göstermenin bir yolunu bulamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
Ben de Note 2 kullanıyorum arkadaşlar. Pil ömrü ile beni ziyadesiyle memnun eden bir telefon. Pil sorunu olanlara tavsiye ederim.
Merhaba, ne demek aramıza hoş geldin...Selamlar;
Beni de ekler misiniz? Beyaz Note 2
ARKADAŞLAR sizin androit sürümünüz kaç note 2 de ? 4.1.2 bende bu en son surummu? yeni güncelleme sürümü ne zaman gelicek ? ne gibi degişiklikler olacak bu surumde
Benide yazin bari acmissiniz) mermer beyazi note 2
Beni de yazın lütfen .![]()
Beni de ekleyin Titanyum grisi
Birde sorum olacak. Galeride tüm fotoğraflar görünüyor. Oyunların fotoları ve müzik klasörlerindeki fotolar. Tam bir curcuna galeri. sadece benim istediğim klasörleri göstermenin bir yolunu bulamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar dün vatancomputerden bende aldım samsung garantili note 2 mi =)
beni de ekleyin aranıza =)
Selamlar;
Beni de ekler misiniz? Beyaz Note 2
Ben de Note 2 kullanıyorum arkadaşlar. Pil ömrü ile beni ziyadesiyle memnun eden bir telefon. Pil sorunu olanlara tavsiye ederim.
Kendisi gruplara ayırarak klasörlüyor zaten... Gizleme şansın yok ancak galerinin kimse tarafından görünmesini istemiyorsan program önerebilirim ben kullanıyorum çok kullanışlı...
Programın ismini alabilir miyim? yada linkini.
benide yaz![]()
arkadaşlar servise gönderip ekranı değiştirtebilir miyim?ne kadara mal olur? hafif çizikler oluşmuş ekranda,neden bilmiyorum ama rahatsız oldum
Nasıl cizildiğini bilmiyorum maalesef.Telefonu düşürüp de çizilme değil,ama Gorilla Glas filan diyorlar işe yaramıyor.Bana mı sorunlu geldi yoksa? Neyse gerekirse gönderirim umarım garantiye sayarlar,sağolunAramıza hoş geldin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Eğer garanti kapsamına giriyorsa ücretsiz ancak girmiyorsa değiştirirler ancak parası karşılığında... Yani değiştirme şansın var![]()