Galaxy S 3 Kulaklık Sararması

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Orjinal kulaklığında sararma oluştu ve sildiğim halde çıkmadı yani kir değil. Sizce neden olmuş olabilir ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sararma oldu diye bunu sorun etmen çok garip :D kulaklık çalışıyorsa ki çalışıyordur niye sorun edesin küçük birşey için. :) rengi beyaz olduğu için leke çıkmasıda gayet doğal.beyaz çabuk kirlenir...

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynısı bende de oldu. görsel olarak sıkıntı olabilir ancak kullanımda sıkıntı yaratmıyor. oradaki sararan plastik malzeme sağlamlığını da kaybediyor ve kolaylıkla yırtılıyor bilgine.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
iyi bi acele leğenin içine 3 ırbık su dök kabloyu içine koy iyi bi çitile geçer :mrgreen:

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
aynısı bende de oldu. görsel olarak sıkıntı olabilir ancak kullanımda sıkıntı yaratmıyor. oradaki sararan plastik malzeme sağlamlığını da kaybediyor ve kolaylıkla yırtılıyor bilgine.

Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iyi bi acele leğenin içine 3 ırbık su dök kabloyu içine koy iyi bi çitile geçer :mrgreen:

Önceki 10 liraya aldığım kulaklığımda denemiştim :D . Bidaha asla denemem şimdi sadece o plastik şeyi çıkarıp yıkıyorum ve diğer yerleride silerek temizliğini yapıyorum . :)