Sonunda HTC One aldım

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Turkcell den ön siparişle aldım telefonu
yanlız kasa sorunlu çıktı cumartesi ulaştı telefon bugün farkettim hoparlörlerin olduğu alt ve üst parçalar kasadan ayrık gibi duruyo biraz bastırınca yerine geliyolar
ne yapmamı önerirsiniz
kvk ya götürsem telefonu flan sökerler mi

acar1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanılmıyor isem en son bende baktığımda mediamarkde 559 euro'du bende aldıracağım

hocam bende 599 bılıyordum sıyah olanı 599mus gumus renk 629 euro :)

webadam, en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel. demişsin, htc one dan once s3 kullanıyordum s4 alacaktım ama hem okudugum yorumlardan ve ızledıgım vıdeolardan hemde oradakı satıcının tavsıyesı ile htc oneda karar kıldık, s3 ıle s4 arasında özellık bakımından ahım sahım fark bulamadım kasa aynı kasa o yuzden htc one alarak dogru tercıh yaptıgıma ınanıyorum...s3ude kardesıme verdım oda gayet yeterli bir telefon kullanırken memnundum...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
hocam bende 599 bılıyordum sıyah olanı 599mus gumus renk 629 euro :)

webadam, en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel. demişsin, htc one dan once s3 kullanıyordum s4 alacaktım ama hem okudugum yorumlardan ve ızledıgım vıdeolardan hemde oradakı satıcının tavsıyesı ile htc oneda karar kıldık, s3 ıle s4 arasında özellık bakımından ahım sahım fark bulamadım kasa aynı kasa o yuzden htc one alarak dogru tercıh yaptıgıma ınanıyorum...s3ude kardesıme verdım oda gayet yeterli bir telefon kullanırken memnundum...

Hadi ya :blushing: arada 100 150 tl oynuyor :) htc one ses özelliği çok harika şarj çok gidiyormu acaba?

acar1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya :blushing: arada 100 150 tl oynuyor :) htc one ses özelliği çok harika şarj çok gidiyormu acaba?

yok ya 100-150 tl degıl 30 euro yaklasık 70lira yapıyor :) , sarj bakımından s3le kıyasladıgımda daha az gittiğini söyleyebilirim...daha dun telefonu kullanmaya basladıgım ıcın bır kez sarj edebıldım dıger kullanan arkadasların sarj hakkındakı yorumları daha saglıklı olabılır.

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Turkcell den ön siparişle aldım telefonu
yanlız kasa sorunlu çıktı cumartesi ulaştı telefon bugün farkettim hoparlörlerin olduğu alt ve üst parçalar kasadan ayrık gibi duruyo biraz bastırınca yerine geliyolar
ne yapmamı önerirsiniz
kvk ya götürsem telefonu flan sökerler mi
Servise felan verme direk geri iade et üretim hatası olabilir.

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel.

Üstad s4 ü elime aldım standart dayanıksız plastik bi telefon hissettim. Ama htc bambaşka bişey olmuş bence htc yi görmeden alma s4

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ısınma nette gezerken falan olmuyor. Oyun pynarken oluyo ama aleminyum kasanın güzelliği osıyı aynen geciriyor telin tam ortası arka kısmı ısınıyor vede cabuk soguyor ısonmada cok büyük bir avantaj aleöinyum kasa

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Üstad s4 ü elime aldım standart dayanıksız plastik bi telefon hissettim. Ama htc bambaşka bişey olmuş bence htc yi görmeden alma s4

ısınma nette gezerken falan olmuyor. Oyun pynarken oluyo ama aleminyum kasanın güzelliği osıyı aynen geciriyor telin tam ortası arka kısmı ısınıyor vede cabuk soguyor ısonmada cok büyük bir avantaj aleöinyum kasa

sanki htc titanyum dan yapılmış alla alla ya , o kadar ballandıra ballandıra anlatıyosun ki 2 side kötü işte , ha plastik ha alümınyum ne farkeder alümınyum çokmu sağlam madem sağlam

10. kattan htc oneı aşagıya atcam kırılmassa htc one sağlam

10. kattan s4 atcam oda kırılcak

demek oluyor ki sağlam diye birşey yok , bu sağlam şu sağlam diye birşey yok 2 side kırılır kullanmayı bilmeyene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nereye baksam bulamadım bu telefonu arkadaş gezmediğim forum ve teknoloji magazası kalmadı, sanırım Türkiye'ye gelen parti tükendi. Bidaha ki partinin ne zaman geleceğiyle ilgili bi duyum alan veya bilen varmı arkadaşlar ?

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun one x plus'ım dan vaz geçip bu telefonu almaya değermi sizce ?? One x plus kullanıcıları daha iyi anlar demek istediğimi ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
emreli01 bence bir sonraki seri yi bekle one x plus ın su an acmayacagı oyun yok dahılı amfı var ıcınde vs vs ben olsam bir sonraki senenin amiral gemilerini beklerdin

One X sahibiyim ben bekleyeceğim.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sanki htc titanyum dan yapılmış alla alla ya , o kadar ballandıra ballandıra anlatıyosun ki 2 side kötü işte , ha plastik ha alümınyum ne farkeder alümınyum çokmu sağlam madem sağlam

demek oluyor ki sağlam diye birşey yok , bu sağlam şu sağlam diye birşey yok 2 side kırılır kullanmayı bilmeyene

bu nasıl akıl dışı bi yorumculık okurken güldüm açıkçası.

madem öyle uçağı aliminyumdan değilde plastikten yapsınlar.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emreli01 bence bir sonraki seri yi bekle one x plus ın su an acmayacagı oyun yok dahılı amfı var ıcınde vs vs ben olsam bir sonraki senenin amiral gemilerini beklerdin

One X sahibiyim ben bekleyeceğim.

Mm bende öyle düşünüyorum açık casi sense 5 ile benim telefona ne gibi artılar gelecek acaba boş yere one i düşünmeyelim

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Üstad mevzuyu yanlış anladın galiba saglamlık derken çekiçle dalmakda bahsetmiyorum.s3 den tecrubem vr nasıl düşerse düşsün ekran kırılıyor neden peki, sebebi süper kalitesiz plastik nedeniyle yükün doğrudan ekrana binmesi olabilirmi. Ayrıca s4 deki teli kavrayınce cıkan plastik sesi vr tam tersi htc yi eline aldıgında verdiği saglamlık kalite hissi. Bundan bahsediyorum sen abarttın biraz bence.

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon duşunce ıster alımınyum ıster plastık herteledon tuz buz oluyor ama kalıte htc one on numara beş yıldız

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mesele elinden yani 1 metreden düştüğünde kırılıp kırılmaması... tutup da fırlatmıycaz telefonu...

lozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galariden facebook fotoğraflarını kaldırmayı bulabilen var mı ya çok gereksiz duruyolar :glare:
bir de bazen geri ve home tuşlarında takılmalar yaşıyorum acaba normal birşey mi ki ya ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende htc one m7 alıcam ama almanyadan media marketten alıcam bi abim alıcak oradan aldıgım htc yi burda kullana bliyormuyum türkçe destegi varmı almanyadan alan arkadaş bi bilgi verirse çok sevinirim teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadşım bende almanyadan htc one m7 alıcam daha dogrusu abim alıcak ordan aldıgım htc one burda kulana biliyormuyum tükçe destegi varmı sen alınca neler yaptın bi bilgi verirsen sevinirim çok teşekkürler

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadşım bende almanyadan htc one m7 alıcam daha dogrusu abim alıcak ordan aldıgım htc one burda kulana biliyormuyum tükçe destegi varmı sen alınca neler yaptın bi bilgi verirsensevinirim çok teşekkürler

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one m7 türkiyede hatalı ürünler varmış bu kasada açık kısımlar varmış pixselleri ölü diyolar htc kullnıcıları bunlar dogrumu htc müşteri memnuniyetinde iyi mi teknik destek varmı telefonlar gördügünüz sorun varmı bunlar neler acaba htc kullanıcıları o degerli yorumlarını söyleye bilirlerse çok güzel olur

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
htc one m7 türkiyede hatalı ürünler varmış bu kasada açık kısımlar varmış pixselleri ölü diyolar htc kullnıcıları bunlar dogrumu htc müşteri memnuniyetinde iyi mi teknik destek varmı telefonlar gördügünüz sorun varmı bunlar neler acaba htc kullanıcıları o degerli yorumlarını söyleye bilirlerse çok güzel olur

çok şükür benim telefonda bir sorun yok.daha önce yurt dışından getirtmiştim şimdi tr garantili aldım en ufak sorun yaşamadım

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yurt dışından hangi telefon aldın ve htc one ı alalı kaç gün oldu

çok şükür benim telefonda bir sorun yok.daha önce yurt dışından getirtmiştim şimdi tr garantili aldım en ufak sorun yaşamadım
yurt dışından hangi telefon aldın ve htc one ı alalı kaç gün oldu​

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alüminyuma sağlam değil diyen arkadaş sanırım premium otomobillerin (Audi vb) alüminyumdan üretildiğini çünkü dayanıklı olduğunu ve maliyet açısından yüksek olduğunu bilmiyor belli ki. Arkadaşım Galaxy S4 aldı kullanıyor. Ekranı güzel görünüyor ve kamera kalitesi açısından oldukça iyi. Ancak ekranında daha önce bahsi geçen hue/renk gecikmesi olayı var. Ayrıca cihaz kutudan sadece 8,x GB boş hafıza ile çıkıyor ve içinde kurulu gelen Samsung uygulamaları ile beraber açılışta dahi 1 GB üzerinde RAM kullanımı mevcut. HTC One hakkında konuşamıyorum çünkü çevremde kullanan yok. Ancak internetten takip ettiğim kadarıyla hakkında şu ana kadar pil dayanıklılığı ve kamera kalitesi dışında kötü yorum aldığını görmedim. Eğer arttırılabilir hafıza, kamera kalitesi ve çıkarılabilir pil sizin için önemli değilse HTC One diğer bütün konularda daha üstün diyebilirim. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Gerçekler bunlar.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon kullanışlımı sense tv ile tüm televizyon ların kanalarını çevire biliyomusun denedinmi kamerası seni tatmin ettimi ve telefon kullanışlımı

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
telefon kullanışlımı sense tv ile tüm televizyon ların kanalarını çevire biliyomusun denedinmi kamerası seni tatmin ettimi ve telefon kullanışlımı

2 aydır kulanıyorum htc one ı hem tv hemde reciver kumanda edebiliyorsun kamerası iyi bir video kaydı yaptım youtube atıp sana özelden link atarım bakarsın