S
SDN Okuru
SDN Okuru
Hocam git bitene s3 al bide güzelinden bir tablet al miss
@mstdrsn htc one ın kamerası iyi değil derken Lumıa 920 ye göre şöyle kanıtlayabilirim , kamera çekimi sadece gündüz veya sadece gece çekimini kapsamıyor , 2 side geçerli ben 920 kullanıyorum gece çekimi harika sırf tad alabilmek için gece özellikle fotograf çekıyorum , ve mesela benım telefonum video çekerken yürüyebiliyorum yürürken bile hiç bi bozulma pixelleşme bozulma yok ,
2000tl ye telefon alıyorsam herşeyi önemli benim içinmükemmel olması gerekıyor tek bir kusur bile bulamamam lazım buda 2014 te olcak gibi
ben htc one diyorum 1600 veren adam 1999 niye veremesin taksitle vadeyle falan kıvırırsın bence bu işi![]()
eksik olarak birde plastik şişeden farklı bir malzemeyle yapılmaması olabilir sanırım2000 e htc one almak gereksiz 2000 e kadar çıkcaksa samsung galaxy sIV alır htc one dan tek eksik özelliği stereo hapörlör olmaması amahtc one mı samsung galaxy s IV mü diye düşünürsek birazda zevke bağlı
on numara yorum olmuş hocam tebrikler@aNTv hocam öncelikle yere düşüp(mesafeye bağlı) mefta olmayacak telefon sayısı sınırlıdır ve tamamen şans işidir. İkinci bir mevzu Z içinde ağır(hantal) diyorlar.s3 note2 s4(tip aynı) ü sen beğenmiyormuşsun.One için kamerayı takıyor insanlar daha doğrusu bilmeyenler.i5 için kısıtlamalarla dolu diyorlar.Optimus g için lg güncelleme vermiyor arkasında durmuyor vb vs diyorlar.Lumia alanlar 1 2 ay sonra etraftan etkilenip uygulama oyun yok diyip elden çıkarmaya çalışıyorlar.Nexus için sallayınca içinden ses geliyor seste cızırtı var diyorlar.Yani lafın kısası işin özü etrafa sorup soruşturarak malesef telefon alınmaz veya yorumlar okunarak birine iyi gelen diğer kişiye kötü gelebilir sen en iyisi ihtiyacını belirle sonra ihtiyacına göre telefonları listele teknoloji mağazalarında gidip kurcala veya yakınlarında varsa 1 2 saat mümkün olursa o şekilde kurcala ve kararını ver.En azından hoşuna gitmezsede kendim aldım dersin ulan keşke lafına uymasaydım demekten iyidir.