Shiftdelete mobil uygulama

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar shiftdelete net in android uygulamasını kullaniyorum ama eksikleri o kadar çok ki yani daha dili bile turkce değil ve indirilme sayisi da daha 1000+ buradan yetkililere sesimizi duyuralim en kisa zamanda düzgün bir uygulamayla gelsinler...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Forumu Tapatalk uygulamasıyla da kullanabilirsin. Daha kullanışlı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben bu kadar güncel ve teknolojik bir sitenin böyle bir uygulaması olmasını anlamıyorum ... Tapatalk da ücretli değil mi?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Uygulamayı SDN yapmadı bildiğim kadarıyla. Yapmaya da niyetleri yok nedense. Ha varsa da bu saatten sonra yapmasınlar zaten. Teknoloji sitesi ama resmi uygulaması yok, rezillik...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tapatalk kullan ücretli ama ücret ödemeden almanın yollarıda var :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uygulamayı SDN yapmadı bildiğim kadarıyla. Yapmaya da niyetleri yok nedense. Ha varsa da bu saatten sonra yapmasınlar zaten. Teknoloji sitesi ama resmi uygulaması yok, rezillik...
tamamen katılıyorum ... Uygulamanın altında shiftdelete.net yazınca ben de resmi uygulaması sanmıştım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tapatalk var iste surekli ayni muabbetin kimseye faydasi yok. Uygulamasi da olsa tapatalk kullanirim

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
SDN'nin resmi uygulaması bulunmuyor.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Tapatalk var iste surekli ayni muabbetin kimseye faydasi yok. Uygulamasi da olsa tapatalk kullanirim

Bencillik kokan mesajlar bunlar. Tapatalk ücretli. Ayrıca her telefon için yok. Symbian kullanıcıları faydalanamıyor. Sen tapatalk istedin yapıldı, bizim isteğimiz niye "hep aynı muhabbet" oluyor? Biz uygulama istiyoruz kardeşim, sen yine tapatalk kullan, bize ne?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
mobil uygulama olsa o da muhtemelen her platform için olmayak en çok kullanılan neyse ona program yazılır genel olarak. Ayrıca tapatalk zaten vardı sdn ile alaksı yok sdn sitesini tapatalk2a kaydettirdi yani tapatalk simbianda yok ise tapatalk simbianı artık önemsemediği içindir, doğaldır kazandırmayan yatırım niye yapılsın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim sözlerim bencillik olarak algınıyorsa sizinde banane biz simbiana program istiyoruz demeniz o kadar abestir, simbian popülerken uygulamalar sadece simbiana çıkıyor diğer telefonları kullananlar program nedir bilmiyorlardı ama şimdi devir akıllı telefon devri, yanlış anlamayın size gidin akıllı telefon alın falan demiyorum ama akıllı telefonunuz yoksa o ayrıcalıklardan da faydalanamıyorsunuz iste zamanında simbianın yararlandığı gibi.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mobil uygulama olsa o da muhtemelen her platform için olmayak en çok kullanılan neyse ona program yazılır genel olarak. Ayrıca tapatalk zaten vardı sdn ile alaksı yok sdn sitesini tapatalk2a kaydettirdi yani tapatalk simbianda yok ise tapatalk simbianı artık önemsemediği içindir, doğaldır kazandırmayan yatırım niye yapılsın.

Benim sözlerim bencillik olarak algınıyorsa sizinde banane biz simbiana program istiyoruz demeniz o kadar abestir, simbian popülerken uygulamalar sadece simbiana çıkıyor diğer telefonları kullananlar program nedir bilmiyorlardı ama şimdi devir akıllı telefon devri, yanlış anlamayın size gidin akıllı telefon alın falan demiyorum ama akıllı telefonunuz yoksa o ayrıcalıklardan da faydalanamıyorsunuz iste zamanında simbianın yararlandığı gibi.

Katılıyorum benim de akıllı telefonum yok ama bencillik özel uygulama istemekte bence

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yok dostum kimseye bencil falan demiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama bazı realiteleri kabul etmek gerekiyor malesef. Özel program yazılsa bile muhtemelen symbian için yazılmaz ios ve android için yazılırdı. Yani bu tüplü tvde hd yayın izlemek istiyorum demeye benziyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Herkese bir kez daha yazayım. Android market'te kendi dağıttığımız forum uygulamamız var. Uygulama bizim uygulamamız ama forum sistemimizi aldığımız firmadan alınmış bir uygulama ve kaynak kodlarına bizim müdahalemiz bulunmuyor. Zaten öyle birşey de yapılamıyor. O uygulamanın eksikleri, beğenilmeyen yanları olduğu için Forum Runner ve Tapatalk sistemlerine de aboneyiz. Bunun dışında bir uygulama geliştirmeyi düşünmüyoruz. Symbian ısrarı ise çok ilginç, bugün yeni bir uygulama yazacak olsak kesinlikle symbian'a yazdırmayız-yazmayız. Wap için hazırlanan siteler var mı hala? Aynı sebeple Symbian için birşeyler beklemeyin arkadaşlar, Nokia bile vazgeçti. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
java için olcak mı? benim ch@t527 javalı niye bunu aldım? telefon aldırmaya the-grudge'u gönderme hatasını yaptım ondan ...
ama kafasına atınca kırılmadan kalıyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nokia bile vazgeçti cümlesi herşeyi özetliyor

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yahu ben symbianı örnek verdim sadece, symbiana da isterük diye tutturmadım ki. Ben arkadaşımızın bencilliğini eleştirdim. Bir istekte bulunuluyor, kardeşimiz geliyor, yok hep aynı muhabbet, tapatalk kullanın falan. Sen kullan. Buradaki konuyu niye dağıtıyorsun ki. Tamam haklısın ama üslup bu mu yani? "arkadaşlar boş verin uygulamayla uğraşmayı, bakın tapatalk diye bir olay var, daha kullanışlı." demek varken. Neyse, kırdıysam kusura bakma arkadaşım ama benim düşüncem de budur.

[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] tamam bahane çok. Koskoca SDN ve koskoca sen, bunun üstesinden gelecek güçte değil misiniz? Yazdıramıyor musunuz bir uygulama? Bunu yapan nasıl yapıyor? Mobiliniz sıkıntı hep. Yok firma bilmem ne deyip duracağınıza, açık açık mobil kullanıcılarını önemsemiyoruz deseniz ya. Mobilden reklam görüntülenmiyor, ne uğraşalım deseniz ya. Biz de enayi gibi sırf foruma girebilmek için hat değiştirelim, nete girebilen telefon için kırk takla atalım. Ne anlıyorsak artık. Neyse devam böyle.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] simbiyon mu :D smybian olmasın

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] hocam bunun adı hem bencillik hem de ukelalaktır ayrıca.
Bu forum tapatalka üye olmadığı zamanlarda her alakasız konu altına tapatalk isteriz dedikleri zaman biz aynı cevabı verseydik aynı tepkiyide gösterirlerdi elbet.

Burda bir talep söz konusu,
Forum üyesi talebini yapar,
Forum yöneticisi ya kabul eder ya da olmayacağını ifade eder.
Diğer kişilerin baltalıyıcı alakasız yorumları ise net Ukelalıktır !
Tapatalkınız devrilsin diyesim geliyor ya neyse...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bencede Sdn ortak bir uygulama yapsa güzel bir şekilde bütün forum üyeleri kullanır başkasının uygulamasını kullanacağımıza SDN nin uygulamasını kullanırız . En azından eksiklikleri olursa uygulamanın forum üyeleri eksikliklerini söyler böylece gelişip gider , Mutlaka Kodlamayı bilen üyeler vardır.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Forumu Tapatalk uygulamasıyla da kullanabilirsin. Daha kullanışlı

Aynen tapatalk kullanmıyordum 1 haftadır kullanıyorum mobil siteden çok daha fazla kullanışlı

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
@keyloger tamam bahane çok. Koskoca SDN ve koskoca sen, bunun üstesinden gelecek güçte değil misiniz? Yazdıramıyor musunuz bir uygulama? Bunu yapan nasıl yapıyor? Mobiliniz sıkıntı hep. Yok firma bilmem ne deyip duracağınıza, açık açık mobil kullanıcılarını önemsemiyoruz deseniz ya. Mobilden reklam görüntülenmiyor, ne uğraşalım deseniz ya. Biz de enayi gibi sırf foruma girebilmek için hat değiştirelim, nete girebilen telefon için kırk takla atalım. Ne anlıyorsak artık. Neyse devam böyle.

Sen de bu kadar ağır eleştirebiliyorsan, cidden boşuna uğraşıyoruz. :)

Herşeyden önce bahsettiğiniz konu 1-2 adamın yapabileceği birşey değil. (Hele ki onlarca platforma hiç değil de o ayrı konu.) Daha açık olsun diye şöyle anlatmaya çalışayım. Biz bu forumun temelini oluşturan yazılımı Internet Brands firmasından satın alıyoruz, onlar bile bu işin altından kalkabilmiş değiller hala adam gibi ki siz bu sebeple şikayet ediyorsunuz. Bizim gibi ve bizden büyük dünya çapında onlarca siteye bu uygulamayı satıyorlar. Kaldı ki dışarıdan bu işi yürütmeye çalışan Forum runner ve Tapatalk gibi işi tamamen bu olan firmaların durumu da ortada.

Bizim yapabileceğimiz en iyi şey mobil temayı bir elden geçirmek olabilir, o da sizi yine ne kadar memnun eder bilmiyorum ama Türkiye'de mobilde bizim kadar çok seçenek sunabilen kaç yer var? İstediğiniz bütün platformlarda yer almaya çalışırken, gerçekten haksızlık yaptığını düşünüyorum. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ya ben daha hic ucretli uygulama satin almadim ve kredi karti kaydettirmedim cok guvenmiyorum açıkçası. ... ancak bence foruma kaydolmak nasil bedava ise kullanmak icin ekstra ücret vermeyi biraz sacma buluyorum ... ve kursunkaleme hakdizlik ettiginizi düşünüyorum bence uygulama istemek normal bir davranış bencillik de sayilmaz alternatifler yerine boyle teknolojik bir sitenin kendine has uygulamasi olmasindan daha doğal bir sey olabilir mi?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sen de bu kadar ağır eleştirebiliyorsan, cidden boşuna uğraşıyoruz. :)

Herşeyden önce bahsettiğiniz konu 1-2 adamın yapabileceği birşey değil. (Hele ki onlarca platforma hiç değil de o ayrı konu.) Daha açık olsun diye şöyle anlatmaya çalışayım. Biz bu forumun temelini oluşturan yazılımı Internet Brands firmasından satın alıyoruz, onlar bile bu işin altından kalkabilmiş değiller hala adam gibi ki siz bu sebeple şikayet ediyorsunuz. Bizim gibi ve bizden büyük dünya çapında onlarca siteye bu uygulamayı satıyorlar. Kaldı ki dışarıdan bu işi yürütmeye çalışan Forum runner ve Tapatalk gibi işi tamamen bu olan firmaların durumu da ortada.

Bizim yapabileceğimiz en iyi şey mobil temayı bir elden geçirmek olabilir, o da sizi yine ne kadar memnun eder bilmiyorum ama Türkiye'de mobilde bizim kadar çok seçenek sunabilen kaç yer var? İstediğiniz bütün platformlarda yer almaya çalışırken, gerçekten haksızlık yaptığını düşünüyorum. :)

Tamam keyim logerim, haklısın. Evet aynen boşuna uğraşıyorsunuz. Biz de boşuna parmak yoruyoruz. Biz hiçbir şeyden memnun olmayız zaten. Överiz, teşekkür ederiz, destekleriz ama ufak bir sorunda eleştiri yaptığımız zaman, size haksızlık ederiz. Nasıl canla başla uğraştığınızı bilmeden yaygarayı koparırız. Şımarık çocuklar gibiyiz vesselam.

Neyse, berbat da olsa, bize bu mobil temayı sunduğunuz için çok teşekkür ederiz sizlere. Sağ olun var olun. Bu da olmasa ne yapardık kimbilir...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] sakin ol :) kız arkadaşından filanmı ayrıldın bayağı dolmussun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
operamini4.4 ile full forum rahat kullanılıyor arada sapıtıyor takmayın kafanıza yakında herkesin akıllı telefonu olunca dün ne demişiz dersiniz.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tapatalk la giriyorum şu an ve baya iyiymiş

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence de Yapmasınlar. hele de windowsphone gibi yeni bir platformda varken Androide yapmasın. Olacak işmi Yahu (!!!)

3310 umdan SHİFTDELETE'i takiip etmek istiyorum. uygulama yapsınlar :D