Galaxy S3 mini Stock Rom Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byuCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 kardeşim internet cafeye gittim ilk denememde işi hallettim. Ancak şöyle bir sorun var. Ben AutoReboot ve ResetTime seçeneği dışında seçenek seçmedim. Sanırım üzerine kuruldu. Tam anlamıyla format olmadı? Çünkü çakışmalar oldu telefonu kullanamıyorum. Telefonu tamamen biçimlendirmek için Re-parition seçmem mi lazım bunu seçince pit dosyası kullanmak zorunda mıyım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

8190 için pit dosyası bulmak zor. Sadece Re-partition seçsem tam format atmaz mı?

pit dosyası yok ise Re-partiton u seçme hocam. sendeki rom tek parça mı?

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bi sorun olmaması lazım. kur bakalım birde bunu dene :) ne çektin be :D
Ne çektim be :) Kurdum bakalım ne oldu

Çakışmalar olmadı :) Şu an bir sorun yok Vallaha :)

Şimdi root ediyorum bakalım sorun çıkacak mı :)

Root işlemi de tamam. Çok şükür bitti. Artık Next Launcher full de kullanabilirim :) Gereksiz ugyulamaları da silebilirm.

Şimdi bu konuyu çok sonra biri gelip okuyabilir. Sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım. Öncelikle sorunumun hala sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendi bilgisayarımda 4 gün uğraştıktan sonra sorunu hala çözemedim. 2 farklı bilgisayar denedim. İkisi de win7 kurulu. 3 farklı orijinal kablo denedim. İnternette arayıp bulabileceğiniz her şeyi denedim.

4 gün uğraştıktan sonra internet cafeye gittim. Bilirsiniz hala xp kullanır onlar. Taktım kablolardan birini. flaş ile getirdiğim odini ve rom dosyasını bilgisayara kopyaladım. Kies de kurdum sürücü sorunu yaşamamak için. Sonra aynı her yerde anlatıldığı gibi işlemleri yaptım. Hiç bir yerde takılmadı...

Yani çözüm: farklı bilgisayar farklı işletim sistemi (xp) oldu... Ama şunu unutmayın ki win7'de de rom root işleri sorunsuz yapılıyor. Ama bende olmadı. Ben bu şekilde çözdüm.

Destek için [MENTION=130683]android3[/MENTION] ve @__kadıköyRAP__ arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hayirli ugurlu olsun demek ki neymis xp candir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav arkadaşlar romu nerden indirecem acaba galaxy mini s3 romu istiyorum yardım ltf

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa pc lerine format atmalarında fayda var ozaman, birde şu var bende ilk root yapışımda sıkıntı yaşamıştım odinin eski bir sürümünü kullanarak olayı çözmüştüm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
/teknoloji/haber/samsung-galaxy-s3de-ilginc-bir-problem-668821 mynette aratın yada googleda bulursunuz.

bende de aynı sorun oluyor ve bu haberi buldum nette, fakat ben hiçbir güncelleme falan da yapmadım.
Telefonla nette dolaşıyordum ve açık bir şekilde cebime koydum 10dk sonra bir baktım ki açılış ekranında kala kalmış, kapat aç, flan olmadı. sonra odin ile yüklemeyi falan öğrendim ama aynı hatayı bende de veriyor, sonrada bu bir fabrika hatasıymış meğer. ancak telefonum yurt dışında gelme olduğu için ana garantiye girer mi bilmiyorum. Bilen var mı arkadaşlar

kenan3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar GT-I8190-TUR-I8190XXAMB4 root yapmak için ne indirmem gerek ve nasıl oluyo bi zahmet anlatsanız tesekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam;
bende aynı sorunu yaşıyorum!
sizden rica etsem kullandığınız prograların linkini atarmısınız tşk.