1500 Lira limitim var, hangi telefonu öneriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S3 vardı pazar günü aldım 1250 liraya kuzenıme sattim, 250 lirada biriktirdim, 1500 liram var istersem 100tl daha biriktiririm xperia z fiyatları düştüğünü duydum, siz bana hangi telefonları önerirsiniz herkeste s3 var ve dış görüntüsü hiç güzel değil bence çok çocuksu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Valla hocam note 2 diyorum :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
s3 ü sevmeyen note2 yide sevmez :) hatta s4 üde ben şahsen 2013 ün telefonlarını begenmıyorum 2014 telefonlarını beklicem htc one kamerası iyi değil , lumıa nın ppi değeri , samsungun kaplaması tartışılıyor 2014 ü bekle :d :D

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 ü sevmeyen note2 yide sevmez :) hatta s4 üde ben şahsen 2013 ün telefonlarını begenmıyorum 2014 telefonlarını beklicem htc one kamerası iyi değil , lumıa nın ppi değeri , samsungun kaplaması tartışılıyor 2014 ü bekle :d :D
Vallahi bekleyemem daraldım telefon aramaktan :D , note 2 ile s3 arasında pek fark yok zaten, dış kasası gerçekten çok çocuksu geliyor , iphone desen yere düşürdün mü mefta ve kasası soyuluyor xperia z geliyor bana en çazip yine.

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 920 Beyaz Sarı Kırmızı renklerine bak illaki biri hoşuna gider fiyatta 1500 tam
Takılma kasma sorunu diye bişey yok
Piyasadaki en iyi kamera ( kamera uygulamaları çok kaliteli )
Office süper ve çekilen fotoğraflar direk skydrive atılıyor çok hoş
Mix Radio tüm telefonlardaki en iyi müzik uygulaması bana göre güncel müzikleri takip edersin
Nokia bilen göz hakikatten biliyor süper bişey
Navigasyon nokianın ve en iyi navigasyon
Piyasada ki en hızlı iyi tarayıcı

Eksikleri mağaza diyorlarda baya gelişti aşırı oyun arayan biri değilsen sıkıntı yaşamazsın
Ağır diyorlar eline bir al kaliteden ağırlığı hissetmezsin muhtemelen
Bazı eksikleri var diyorlar 1 ay içerisinde büyük güncellemeyle giderilcek ( bildirim menüsü gibi )

karar senin renkli hareketli kutucuklar güzel geliyosa direk al :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=342514]aNTv[/MENTION] hocam öncelikle yere düşüp(mesafeye bağlı) mefta olmayacak telefon sayısı sınırlıdır ve tamamen şans işidir. İkinci bir mevzu Z içinde ağır(hantal) diyorlar.s3 note2 s4(tip aynı) ü sen beğenmiyormuşsun.One için kamerayı takıyor insanlar daha doğrusu bilmeyenler.i5 için kısıtlamalarla dolu diyorlar.Optimus g için lg güncelleme vermiyor arkasında durmuyor vb vs diyorlar.Lumia alanlar 1 2 ay sonra etraftan etkilenip uygulama oyun yok diyip elden çıkarmaya çalışıyorlar.Nexus için sallayınca içinden ses geliyor seste cızırtı var diyorlar.Yani lafın kısası işin özü etrafa sorup soruşturarak malesef telefon alınmaz veya yorumlar okunarak birine iyi gelen diğer kişiye kötü gelebilir sen en iyisi ihtiyacını belirle sonra ihtiyacına göre telefonları listele teknoloji mağazalarında gidip kurcala veya yakınlarında varsa 1 2 saat mümkün olursa o şekilde kurcala ve kararını ver.En azından hoşuna gitmezsede kendim aldım dersin ulan keşke lafına uymasaydım demekten iyidir.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 920 Beyaz Sarı Kırmızı renklerine bak illaki biri hoşuna gider fiyatta 1500 tam
Takılma kasma sorunu diye bişey yok
Piyasadaki en iyi kamera ( kamera uygulamaları çok kaliteli )
Office süper ve çekilen fotoğraflar direk skydrive atılıyor çok hoş
Mix Radio tüm telefonlardaki en iyi müzik uygulaması bana göre güncel müzikleri takip edersin
Nokia bilen göz hakikatten biliyor süper bişey
Navigasyon nokianın ve en iyi navigasyon
Piyasada ki en hızlı iyi tarayıcı

Eksikleri mağaza diyorlarda baya gelişti aşırı oyun arayan biri değilsen sıkıntı yaşamazsın
Ağır diyorlar eline bir al kaliteden ağırlığı hissetmezsin muhtemelen
Bazı eksikleri var diyorlar 1 ay içerisinde büyük güncellemeyle giderilcek ( bildirim menüsü gibi )

karar senin renkli hareketli kutucuklar güzel geliyosa direk al :D
Araştırdım gerçekten sarı hastası olan biriyim ve çok hoşuma gitti yarın bunada bakacağım kesinlikle özellikleride çok güzel fiyatıda tam bana göre tek sorun windows 8 bildiğimiz üzere.. :D
Açaba alışabilirmiyim ne farkları var başka öneren var mı acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@aNTv hocam öncelikle yere düşüp(mesafeye bağlı) mefta olmayacak telefon sayısı sınırlıdır ve tamamen şans işidir. İkinci bir mevzu Z içinde ağır(hantal) diyorlar.s3 note2 s4(tip aynı) ü sen beğenmiyormuşsun.One için kamerayı takıyor insanlar daha doğrusu bilmeyenler.i5 için kısıtlamalarla dolu diyorlar.Optimus g için lg güncelleme vermiyor arkasında durmuyor vb vs diyorlar.Lumia alanlar 1 2 ay sonra etraftan etkilenip uygulama oyun yok diyip elden çıkarmaya çalışıyorlar.Nexus için sallayınca içinden ses geliyor seste cızırtı var diyorlar.Yani lafın kısası işin özü etrafa sorup soruşturarak malesef telefon alınmaz veya yorumlar okunarak birine iyi gelen diğer kişiye kötü gelebilir sen en iyisi ihtiyacını belirle sonra ihtiyacına göre telefonları listele teknoloji mağazalarında gidip kurcala veya yakınlarında varsa 1 2 saat mümkün olursa o şekilde kurcala ve kararını ver.En azından hoşuna gitmezsede kendim aldım dersin ulan keşke lafına uymasaydım demekten iyidir.

Kardeşim ben şöyle telefon istiyorum, oyun oynatsın kamerası güzel olsun, birde öyle kötü görünüşü olmasın.. örnek lumia lara baktım sarı rengine bayıldım gerçekten.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Evet sarı lumia gerçekten güzel bende zamanında android alırken etrafımdakilerin fikirlerine danışarak aldım ve sonradan pişman oldum kendim seçmediğim için :) (androidden değil cihazdan memnun kalamadım)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Sony xperia z bazı yerlerde 1.549 satılıyor.Araştırırsan bulursun çok iyi telefon

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Valla ben Iphone'cuyum.
Ama bu hafta bir arkadaşta Xpria Z gördüm.
Çok güzel ve çekici geldi bana.
Nacizhane önerim madem o kadar para vereceksin mutlaka alacağın cihazı bir yerde görüp kontrol etmen...

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
Bende karar veremiyordum xp z, htc, samsung vs. bütün videoları izledim.Sonunda magazaya gittim lg optimus g' yi pek bilmiyordum orada inceledim ve gerçekten adamlar yapmış ve lg artık güncellemede daha aktif olacağını 4xhd,optimus g ve pro'ya jellybean vererek gösterdi.Benden tavsiye bir incele derim, telefonu eline aldığında direk bir güven veriyor, menüler akıyor, arayüzde gereksiz detayda yok insanı sıkacak sadelikte yok ve kamera gündüz çekimi yaptım ayna gibi, yani ben alacağım telefonu % 80-90 kesinleştirdim sana kolay gelsin

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adamın içine kurt düşürmeyin ya zaten s3 ten kurtulmak istiyorum birde xperia z diyince benimde satıp alasım geliyor :D

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten bende xperia z istiyorum ancak pişman olurmuyum bilmiyorum bazen düşünüyorum banyo yaparken kullansam böle rahat rahat sonra yağmur çamur da falan rahat rahat oynasam gibisinden.
Yarın gold'a gideceğim ya içimden bir ses git al diyor xperia z ancak ne kadar dır fiyatları bilmiyorum çoğ yerde indirim varmış ama bayilerde'de varmı ben internetten ürün almayı seven biri değilim. :S

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemcisi diğer android telefonlara göre düşük olduğu için yeni oyunlarda kasma yapıyor
android alacaksan sağlam bir kap ile s4 tavsiye ederim

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 güzel ama dediğim gibi dış görünüş sorun oluyor yani ben ciddi telefon istiyorum, ya biz gençleri geçin anneme babanneme gösterdim onlar bile dış görünüşte en çok sony xperia z'i beğendiler :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Xperia z dediginiz telefon full hd ekrana eski nesil bir islemci ile yeni ve yeterli sayilamayacak bir grafik islemci ikilisiyle geliyor yani s4 pro ve adreno 320 mesut cevik bunun oyunlarda nasil kastigini gosterdi takilmalar yasattigini...

Bence iphone 5 almalisin(samsung kasalari cocuk gibi geldigi icin) apple mobil cihazlari sahip oldugu ios isletim sistemi ile donanima fazla ihtiyac duymuyor...
Ornek olarak s3 ve ipad 4 sahibiyim s3 4 cekirdekli ancak wild blood oyunu s3 de yuklenirken bile kasarken (oyun icinde zaten felaket) a6x islemcili ipad 4 de gram kasmiyor hizli yukleniyor... ama tabi cekirdek degil hersey onemli olan islemci mimarisi ip5 de de a6 islemci var ipaddekinin bi alti.

Sen her ne kadar cocuksu desende samsungun kasalarina s4 cihazinda adamlar her turlu sentetik performans testinde aldigi puanlarla kanitlamis kendini ip5 i ikiye katliyor

Ha dersen benim icin dayaniklilik herseyden once gelir o zaman bise diyemem ama ben 6 aydir s3 kullaniyorum bir kere dusurmedim gozum gibi bakiyorum telefon zaten cepteyken guvende eldeykende sakar degilsen dusmez iyi kavramak lazim...
Yine de secim senin kolay gelsin iyi forumlar

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia z dediginiz telefon full hd ekrana eski nesil bir islemci ile yeni ve yeterli sayilamayacak bir grafik islemci ikilisiyle geliyor yani s4 pro ve adreno 320 mesut cevik bunun oyunlarda nasil kastigini gosterdi takilmalar yasattigini...

Bence iphone 5 almalisin(samsung kasalari cocuk gibi geldigi icin) apple mobil cihazlari sahip oldugu ios isletim sistemi ile donanima fazla ihtiyac duymuyor...
Ornek olarak s3 ve ipad 4 sahibiyim s3 4 cekirdekli ancak wild blood oyunu s3 de yuklenirken bile kasarken (oyun icinde zaten felaket) a6x islemcili ipad 4 de gram kasmiyor hizli yukleniyor... ama tabi cekirdek degil hersey onemli olan islemci mimarisi ip5 de de a6 islemci var ipaddekinin bi alti.

Sen her ne kadar cocuksu desende samsungun kasalarina s4 cihazinda adamlar her turlu sentetik performans testinde aldigi puanlarla kanitlamis kendini ip5 i ikiye katliyor

Ha dersen benim icin dayaniklilik herseyden once gelir o zaman bise diyemem ama ben 6 aydir s3 kullaniyorum bir kere dusurmedim gozum gibi bakiyorum telefon zaten cepteyken guvende eldeykende sakar degilsen dusmez iyi kavramak lazim...
Yine de secim senin kolay gelsin iyi forumlar
Diyorumya herkesin elinde var s3 , s4 alacak param olsa zaten iphone alırdım, ben genel olarak fifa pes oynarım birde araba yarışı gerisi zaten pek oynamam, kamp dönemim yaklışıyor futbolum oldundan şehir dışında durcam, yani film izlicek ve otelde kaldımda canım sıkılmayacak bir telefon almak istiyorum, havuzda falan sony ile eğlenceli şeyler çıkar die düşündüm ve baktımız zaman s3'ün özellikler muhteşem ama diyorumya ciddi telefon almak istiyorum, iyi bir telefon ancak 2 ay sonra alabilirim ancak benim şimdi telefona ihtiyacım var. :(

I phone'dan şaşma derim.
Ah be kardeşim alcak param olsa iphone 5 dururmuyum. :(

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Diyorumya herkesin elinde var s3 , s4 alacak param olsa zaten iphone alırdım, ben genel olarak fifa pes oynarım birde araba yarışı gerisi zaten pek oynamam, kamp dönemim yaklışıyor futbolum oldundan şehir dışında durcam, yani film izlicek ve otelde kaldımda canım sıkılmayacak bir telefon almak istiyorum, havuzda falan sony ile eğlenceli şeyler çıkar die düşündüm ve baktımız zaman s3'ün özellikler muhteşem ama diyorumya ciddi telefon almak istiyorum, iyi bir telefon ancak 2 ay sonra alabilirim ancak benim şimdi telefona ihtiyacım var. :(

Ah be kardeşim alcak param olsa iphone 5 dururmuyum. :(

Usta 1.500 varsa ı phone 4 al bence bende alıcam iyidir candır :)
1500 paran varsa samsung a vermene değmez yani ı phone 3 de 4 e göre kötü karar senin :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben htc one diyorum 1600 veren adam 1999 niye veremesin taksitle vadeyle falan kıvırırsın bence bu işi:)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Olay çok basit !

Eğer hava atacaksan apple alırsın (bana göre bir havası kalmadı)

Eğer performans işlev istersen note 2 alırsın! Ben kullanıyorum 1,6 hız 2 gb Rm hiç bir uygulamayı kasmadan kullanmanın keyfi başka tabi büyük olması sorun gibi dursa da zamanla büyük olması hoşuna gidecek bundan emin ol ve 2 hafta kullan sana normal gelmeye başlar :D Bilmem bilir misin note 2 büyük değil diğer telefonlar küçük :D

Karar senin sana son diyeceğim nasıl kullanacaksan öyle bir tel al...

Not : Alırsan ıronman 3 indir boyutu 700 küsür ama değer :D

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia z almış bulunmaktayım sabahtan beri kullanıyorum, kullanımı çok rahat geldi tek sorunu biraz hızlı bitiyor oyun oynarken şarjı.

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende cevap yazmak için konuyu okuyordum ki almışsın. Hayırlı olsun pişman olacağını düşünmüyorum. Bende bir telefon alacağım. çok araştırdım. İhtiyaç meselesi. Note 2 önerilmiş, bu fiyata bende note 2 önerirdim. S3 den farkı yalnızca büyüklüğü değil. s3ten farkı 2gb ram biraz daha hızlı işlemci ve büyük ekran. Tasarım aynı. Diğerlerinden farkı Spen ve buna bağlı uygulamalar. hala yeni nesil telefonlara performans olarak kafa tutabilecek bir alet. Ajanda kağıt kaleme ihtiyacın yok. ister not al ister çizim yap. Tabi kalem olayını kullanmayacaksak xperia z kesinlikle daha güçlü. Bende tam bu batarya ömründen bahsedecektim ki yazmışsın. Batarya performansının kötü olduğunu duymuştum. Birde monoblok telefon olunca yedek pil de kullanamıyorsun.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Emin olun HTC One'ın kamerası gayet yeterli. Video konusunda zaten tüm telefonlardan daha iyi. Fotoğraf konusunda da piksel'in önemli olmadığını düşünüyorum. Siz de şöyle düşünün, mesela siz hiç bir telefonun kamerası ile ürün çekimi yapan birisi gördünüz mü? Yada telefonun kamerası ile fotoğrafçılık yapanı? Göremezsiniz çünkü telefonların kameraları daha çok sosyal odaklı kullanılıyor. Yani çektiğin yemek fotoğrafını Instagrama atmaya yarıyor. Ki oraya fotoğraf atarken ister 20mp Full Frame DSLR ile çek ister HTC one ile, aynı kalitede yükleniyor siteye. Video için zaten bir şey söylemeye gerek yok sanırım;

[video=youtube;d5NFpddZ958]http://www.youtube.com/watch?v=d5NFpddZ958[/video]

Araştırdım gerçekten sarı hastası olan biriyim ve çok hoşuma gitti yarın bunada bakacağım kesinlikle özellikleride çok güzel fiyatıda tam bana göre tek sorun windows 8 bildiğimiz üzere.. :D
Açaba alışabilirmiyim ne farkları var başka öneren var mı acaba ?

Telefonu almışsınız ama ben yine de söyleyeyim, kişisel olarak şuan Lumia 920 kullanıyorum. Kesinlikle mağaza kısır değil. İlk başlarda uygulamalar biraz vasattı ama hem Nokia hem de Microsoft'un desteği ile mağaza çok gelişti. Var olan uygulamalar da updateler ile mükemmelleşti. Mesela WP8 Twitter uygulaması bana göre Android uygulamasından daha iyi.

merhaba
Bende karar veremiyordum xp z, htc, samsung vs. bütün videoları izledim.Sonunda magazaya gittim lg optimus g' yi pek bilmiyordum orada inceledim ve gerçekten adamlar yapmış ve lg artık güncellemede daha aktif olacağını 4xhd,optimus g ve pro'ya jellybean vererek gösterdi.Benden tavsiye bir incele derim, telefonu eline aldığında direk bir güven veriyor, menüler akıyor, arayüzde gereksiz detayda yok insanı sıkacak sadelikte yok ve kamera gündüz çekimi yaptım ayna gibi, yani ben alacağım telefonu % 80-90 kesinleştirdim sana kolay gelsin

Açıkçası ben LG Optimus G'yi pek yeterli bulmadım. İstersen LG Optimus G detaylı incelememi okuyabilirsin: http://www.iyisimi.org/mobil/11/05/2013/detayli-lg-optimus-g-e975-incelemesi-yazifoto-galeri/2276

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=91331]mstdrsn[/MENTION] htc one ın kamerası iyi değil derken Lumıa 920 ye göre şöyle kanıtlayabilirim , kamera çekimi sadece gündüz veya sadece gece çekimini kapsamıyor , 2 side geçerli ben 920 kullanıyorum gece çekimi harika sırf tad alabilmek için gece özellikle fotograf çekıyorum , ve mesela benım telefonum video çekerken yürüyebiliyorum yürürken bile hiç bi bozulma pixelleşme bozulma yok ,

2000tl ye telefon alıyorsam herşeyi önemli benim için :) mükemmel olması gerekıyor tek bir kusur bile bulamamam lazım buda 2014 te olcak gibi