Satılık veya Takaslık Apple iPhone 5 beyaZ 16 GB modeli Avea çıkışlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S4 Takaslı iPhone 5
Cihazım 16 GB beyaz modelidir Apple Store'de ki 150 200tl lik uygulamalar hediyemdir saglicakla
s4 siyah model ve tr kayıtlı olma kaydı ile takasa acigimdir

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Iphonenin hazin sonu olur bu konu... İyi pazarlamalar!

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir yerden sonra insan akıcılıktan ziyade extra özellik istiyor diyelim pc olmadıgı zaman film izlicem diyelim itunese baglan at eş zamanla felan derken... sıkıntı oluyor eş zamanlıyorum eskileri siliyo felan..

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
bahanelerrrrrrr bahanelerr :D itools ile direk at izle eş zamanlamaya filan gerek yok :D ayrıca appstoredeki paralı uygulamalar yazısına kanan kalmamıştır artık amacım ilanı baltalamak değil yanlış anlama sakın hayırlı satışlar umarım bulursun

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir yerden sonra insan akıcılıktan ziyade extra özellik istiyor diyelim pc olmadıgı zaman film izlicem diyelim itunese baglan at eş zamanla felan derken... sıkıntı oluyor eş zamanlıyorum eskileri siliyo felan..
okuman oldugu konusunda şüphem var yazabiliyorsun ama okuma mevzusu sıkıntılı 200 tl ye yakın uygulama satın aldım zaten

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
dostum şu mesajın :
okuman oldugu konusunda şüphem var yazabiliyorsun ama okuma mevzusu sıkıntılı 200 tl ye yakın uygulama satın aldım zaten

bana yönelik ise bence sen tam okuyamamışsın eskiden iphone satanlar yazarlardı 250liralık uygulama var cihazda onlarda yanında hediye diye ve alacak olana daha bir cazip gelirdi hatta iphone uygulama oyun yüklenir diye duyuru asan telefoncular internet kafeler vardı son 1 2yıldır hiç görmemiştim sende görünce aklıma onlar geldi ve takılmak istedim ilan baltalandıysa veya kırıldıysan kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...