Ekran filmini çıkarsam mı? Ne dersiniz?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Mat ekran filmiyle ekranda renkler biraz soluk oluyor. Bişey olur mu filmi çıkarsam? Cihaz: Galaxy S3

(Ayrıca ekran filmi olmadan ekrana dokunmak daha keyifli oluyor)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tamamen göreceli. Ben mat filmi tercih ediyorum. Mat ve parmak izi bırakmayan bir filmde el ekranda çok rahat hareket ediyor. Ayrıca ekran filmini iki defa değiştirdim. Olmasaydı iki yakışıklı çiziğim olacaktı :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben filmsiz kullanıyorum ama her an çizilebilir:) ve parmak izleri rahatsız ediyor.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ekran filmi telefonun çizilmemesi için çok gerekli bende şu an filmsiz kullanıyorum iyi hoş ama ha çizildi ha çizilcek diye tripten tripe giriyorum

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
çıkarttım filmi, renkler acayip canlı :) belki daha sonra tekrar film yaptırırım. bir süre böyle kullanayım.

blakevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mat almıştım başta sonra çıkardım renkler daha güzel gözüküyor diye. Nur topu gibi çiziklerim oldu :)

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonda ekran koruyucu yok ve cebimde anahtar falan var. Telefonda henüz bir çizik olmadı.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
gittigidiyor.com'dan ayrı ayrı iki adet kılıf sipariş etmiştim. yanında ikişer tane parlak ekran filmi hediye etmişlerdi. toplam dört tane ekran filmi vardı. telefona uyguladım. dördüncüsünde yüzde yüz başarılı oldum: hiç baloncuk yok ekran filmi ile ekran arasında :) çizilme ihtimali varsa önlem almak gerek :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ekran sandığınız kadar kolay çizilmez, ekran filmi uyduruk plastik olduğu için her şey üzerinde iz bırakır. Ancak ekran camı öyle değil. Kaç kez ters düşürmüşümdür ben unuttum sayısını hepsinde de sürüklendi yani ekranı çizmek için birebir. Ancak kılcal bile bir çizik bulamazsınız

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
filmsiz olmaz çıkarmamanı tercih ediyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mesela ben silikon kılıf kullanıyorum ama kılıfı çıkarmak istiyorum normal kılıfsız haliyle bana daha hoş gözüküyor çünkü ama çıkarmıyorum yarın bi gün düşerse ne olacak diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Onların mat olmayan kardesm düz olanları ekranı orjineliyle bire bir aynı gösteriyorr

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Evet parlak kullanıyorum. Parlak olan görüntüyü etkilemiyor.