S3 Zifiri Karanlıkta Ekrandaki Lekeler

Moschino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim S3'te gece zifiri karanlıkta farkettim ekran siyahken kenarda altta falan hafif mürekkep sıçramış gibi lekeler var. sadece gece 0 ışıksız ortamda ve ekran kendi siyahını vermediği zamanlarda cok dıkkatlı bakınca anlaşılıyor. bıraz araştırdım başkalarındada varmış amoled'in sorunuymuş sanırım . bu konu hakkında bilgisi olan veya böyle bi duruma şahit olan varmı ?

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
söylediginiz durum ölü pixel nereden ne zaman aldıgınız konusu hakkında bilgim yok ama servisin yolunu tutmanızı öneririm

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Biz de geçtik o yollardan. :D
Hepsinde var dert etme ölü piksel falan değil.

Moschino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ölü pixel değil hocam normaldeyken hiç bi sıkıntı yok. gündüz veya hafif ışık olan bi ortamdada sıkıntı yok sıfır ışık olucak yani zifiri karanlık bide ekran kendi siyah rengini vermemiş olucak kamera açıkkken fark ettim ben mesela bi tek o zaman gorulebılıyor cok problem degıl yani. ama ynede merak ettım .

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sıkıntı neredeyse herkeste var, yok diyen ya dikkatsizdir ya yalan söylüyordur; ben servise götürdüm takan olmadı :)

Moschino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sıkıntı neredeyse herkeste var, yok diyen ya dikkatsizdir ya yalan söylüyordur; ben servise götürdüm takan olmadı :)

samsung'u aradım diyo oyle bişey olması ımkansız dedim internette okuyorum bi sürü konu herkeste varmış ama görülmesi zor oldugu ıcın sıfır ışıksız ortam falan ya. ondan pek dert etmıyorlarmış. diyo oyle bişey olmaz hala :D hiç ürünlerini kötületmiyorlar :) samsung bülten bile yayınlamış bu kusur ile ilgili. hatta muşteri temcilcisi direk bana isterseniz gelin paranızı iade edelim bile dedi :D hatalarını bılıyorlar ama itiraf etmiyorlar bi değişkler :)