SDN - Tapatalk İş Birliği

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden gelen yoğun ve ısrarcı taleplerin sonucunda artık forumumuz tapatalk tarafından listelenen forumlar arasında bulunuyor.

Eğlenerek kullanmanız dileğiyle,

Mutlu haftasonları...

SDN Ekibi :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
vbullettin 5'e güncellenince, mobil sürüm de nasibini alacak mı [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
7 lira :(

Neyse paraya kıyıp alacaz artık, yapacak bir şey yok :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kim para verip alacak ki. apk sı var nette :P

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Tapatalk ücretli ammaaaaa..

Herkesi aynı anda mutlu etmek ne kadar zor, bu mesajdan anlayabiliriz. :D Başında bende dedim, ama ücretli diye yok illla isteriz dediniz. :D

Kullanım oranı yüksek olur ve memnun kalınırsa, tapatalk'u biz kendimiz satın alarak üyelere dağıtmayı düşünüyoruz. (SDN özel uygulaması olarak) Gördüğüm kadarıyla öyle bir hizmetleri var. :)

vbullettin 5'e güncellenince, mobil sürüm de nasibini alacak mı @keyloger ?

Elbette alacaktır ama vBulletin 5'e geçiş sürecinin başlamasına daha çok var. Çıplak bir vBulletin kullanmıyoruz, şu an sistemimizde 20'nin üstünde eklenti var ve daha bunların en önemlileri arasında bile vBulletin 5 sürümünden hiç ses olmayanlar var. Aynı bu konuyu konuşmak için bile çok erken. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

7 lira :(

Neyse paraya kıyıp alacaz artık, yapacak bir şey yok :D

Ben az önce aldım :) Denemek mecrubiydi geliştirici olarak, ne yapalım... :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Herkesi aynı anda mutlu etmek ne kadar zor, bu mesajdan anlayabiliriz. :D Başında bende dedim, ama ücretli diye yok illla isteriz dediniz. :D

Kullanım oranı yüksek olur ve memnun kalınırsa, tapatalk'u biz kendimiz satın alarak üyelere dağıtmayı düşünüyoruz. (SDN özel uygulaması olarak) Gördüğüm kadarıyla öyle bir hizmetleri var. :)

Elbette alacaktır ama vBulletin 5'e geçiş sürecinin başlamasına daha çok var. Çıplak bir vBulletin kullanmıyoruz, şu an sistemimizde 20'nin üstünde eklenti var ve daha bunların en önemlileri arasında bile vBulletin 5 sürümünden hiç ses olmayanlar var. Aynı bu konuyu konuşmak için bile çok erken. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben az önce aldım :) Denemek mecrubiydi geliştirici olarak, ne yapalım... :)

Hep dırdır, bir icraat yok. Aaza bak aaza, piiii... :P

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
wp8 yok heralde ben indiremıyorum uygulama nasıl gerçi ondanda şüpheliyim

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kullanmaya başladık, hayırlısı olsun herkese.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla çok iyi oldu :D sağolasın [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Forever Symbian (!) :crying:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Israrci talepler ha:D tapatalk ucretli diyen arkadaslar forumrunner bedavamiydi? Tapatalkin ucretsiz surumude var diye biliyorm tabi ozellikleri sinirli. Hem androidde ucretli uygulama diye bisey yok. Yok ben korsam kullanmam diyorsaniz o zaman android israri niye özgurluk diye bagirip durdunuz:)))

Tapatalk 2

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Israrci talepler ha:D tapatalk ucretli diyen arkadaslar forumrunner bedavamiydi? Tapatalkin ucretsiz surumude var diye biliyorm tabi ozellikleri sinirli. Hem androidde ucretli uygulama diye bisey yok. Yok ben korsam kullanmam diyorsaniz o zaman android israri niye özgurluk diye bagirip durdunuz:)))

Tapatalk 2

Özgürlük ile hırsızlığı karıştırıp, kavram karmaşası yaratmayalım. Arkadaşlarında kafası karışmasın. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ister ödeme istersen ödememe özgurlugunden bahsediyorum:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
madem her tarafta var sıkıntı yok ozman.:)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Kendi uygulamamızı geliştirsek, Android için olanı? vBulletin mi engel oluyor?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
@keyloger Kendi uygulamamızı geliştirsek, Android için olanı? vBulletin mi engel oluyor?

O uygulamayada müdahale hakkı vermiyorlar, paket olarak hazırlayıp alın kullanın diyorlar. :) Ve işin garibi, sözde düzenli olarak güncellemek için para aldılar, hazırladığımız dil dosyasını bile güncellemediler... O uygulamaya boşuna yatırım yapmışız gibi hissettirdiler yani :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ne yatırdınız sorması ayıp olmassa? Uygulama şu haliyle oldukça kullanışlı forumu cepten böyle aktif kullanmamıştım, dilde de pek sıkıntı yok gibi. Tabi gönül isterdi ki ücretli ücretsiz bu forum işini yapabilen onlarca alternatif program olsun.. ama malesef bir tek bu var yüzüne bakılır cinsten. O sebepten ücretli olması yada vesairesi ikinci planda.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O uygulamayada müdahale hakkı vermiyorlar, paket olarak hazırlayıp alın kullanın diyorlar. :) Ve işin garibi, sözde düzenli olarak güncellemek için para aldılar, hazırladığımız dil dosyasını bile güncellemediler... O uygulamaya boşuna yatırım yapmışız gibi hissettirdiler yani :)

Hımm.. aslında en mantıklısı tek bir uygulamaya yüklenmek bence ama dediğin gibiyse zor..

ne yatırdınız sorması ayıp olmassa? Uygulama şu haliyle oldukça kullanışlı forumu cepten böyle aktif kullanmamıştım, dilde de pek sıkıntı yok gibi. Tabi gönül isterdi ki ücretli ücretsiz bu forum işini yapabilen onlarca alternatif program olsun.. ama malesef bir tek bu var yüzüne bakılır cinsten. O sebepten ücretli olması yada vesairesi ikinci planda.

Evet abi şuan bende kullanıyorum, gayet kullanışlı geldi. Ufak tefek şeyler düzeltilip üzerine eklenebilir. Başka başka yerlere gidilmesi yerine tek bir app den ilerlenilse daha iyi olurdu.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

vBulletin.com'dan görebileceğin mobile suit ücretini ödedik ve yıllık tekrar eden bir ödeme bu. Bunun dışında dil dosyalarını falan düzenleyerekten ben bir sürü vakit harcadım ama onlar uygulamaya eklemedikleri için, o harcadığım vakitler çöp oldu. :)

Hımm.. aslında en mantıklısı tek bir uygulamaya yüklenmek bence ama dediğin gibiyse zor..

Evet abi şuan bende kullanıyorum, gayet kullanışlı geldi. Ufak tefek şeyler düzeltilip üzerine eklenebilir. Başka başka yerlere gidilmesi yerine tek bir app den ilerlenilse daha iyi olurdu.

Tek uygulamayla gitmeyi bizde isterdik ama görebileceğiniz gibi talepler farklı farklı. Bu tip uygulamaları geliştirende biz değiliz, sadece servislerine dahil oluyoruz. Yani üzerlerinde herhangi bir geliştirme-değiştirme yapma şansımız bulunmuyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Parası problem değil de satın alamıyorum kartım geçmiyor, başka bir ödeme yolu var mı?
Valla o söylediğin ikinci seçenek çok iyi duruyor bedava olursa zaten talep de yüksek olur.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstediniz, yaptık. :)

Hayırlı olsun. :)