Meboo tablet SD Kart Sorunu

Emrehan İlhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MOBEE marka bir tabletim var. Tableti kablosuyla PC'ye bağlayınca bir ekran geliyor. USB paylaşımını aç gibi bir ekran. Yine böyle yaparken acele işim olduğu için paylaşımı kapatmadan kabloyu çekmiştim. Attığım dosyalara ulaşmak için ES file explorer açtığımda SD kart yok uyarısı alıyorum.

Tekrar kabloyu taktım ekran geldi ama USB paylaşımı aça basınca bu sefer olmuyor. Dosyalarıma ulaşamıyorum yine. Ne yapabilirim.

Zaten SD kart kullanmıyorum. Yani zaten SD kart yok. Tablet bi akrabamın vermem gerekiyor ona böyle veremem. Lütfen yardım.

Emrehan İlhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aç kapat yapıp denedin mi ?

Yüzlerce kere...

Kapatıp açtım, kabloyu taktım çıkarttım üst üste 20-25 kez, es file explorer'ın güncellemelerini kaldırıp denedim. SD kart takıp denedim. En son olmayınca tableti sıfırlayıp denedim son çare yine olmadı yine olmadı.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bazı Tabletler Harici olarak uygulama , yada herhangi bir belge resim film vs yüklemek istediğinizde SD(Hafıza Kartı) takılı olmasını şart koşar. Yani tabletin kendi hafızasına herhangi bir uygulama yüklemenize izin vermez.Siz USB takılı iken bir şey yüklemişsiniz tablette usb kablosu çekilince uygulamanın açılması için SD kart gerektiğini bununda takılı olmadığını bildirmiş.Sizin yapacağınız şey tablette mutlaka SD kart bulundurun, ve yeniden uygulama film vs yüklemeyi deneyin.
Not:SD kartı takınca tableti yeniden başlatın, yada tablet kapalı iken sd kartı takın öyle açın tableti artık problem kalmayacaktır.