İphone 3g s nasıl sürüm düşürülür

1kamikaze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 3g s telefonum var daha önce hiç jailbreak yapmadım.şuan ki sürümüm 6.1.3 den bi alt sürüme düşürmem mümkün mü ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iphone 3g s telefonum var daha önce hiç jailbreak yapmadım.şuan ki sürümüm 6.1.3 den bi alt sürüme düşürmem mümkün mü ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Daha önce hiç jailbreak yapmadıysan düşüremezsin. Sürüm düşürme sadece iPhone 4 ve 3GS de oluyor fakat SHSH kaydı lazım. Sadece jailbreakli telefonlardan SHSH kaydı alınabilir. Bir üst versiyon çıkana kadar bekleyeceksiniz. 6.1.3 jailbreaki için hiçbir grup uğraşmıyor.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
ifaith sanırsam shsh kayıtlarına yardım ediyordu nasıl yapılacağı nasıl kullanılacağına dair videolar internette mevcut

1kamikaze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani ios 7 yi bklemek zorundayız:(.ios 7 ne zaman çıkar:confused1:

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=343881]1kamikaze1[/MENTION] dostum eğer 6.1.2 düşürdüysen jailbreak yapıp tinyumbrelladan shsh kayıtlarını almayı unutma böylece başın bir daha ağrımaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamın Aleykum arkadaşlar ben iphone 3gs telefon var güncelleme yaptım sonra açıldıktan sonra dil falan sordu sonra hepsini yaptım telefon etkinleştiriliyor dedi sonrada başarısız dedi ekran geliyor fakat kullanamıyom