XPERİA Pro kolay rom root bilen yardım etmek isteyen?

fred263

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumun yavaşlığı artık canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden rom yükle diyen çok oldu. Ama baktım işte root atcan bişiler yapcan işte bi versiyonda radyo bozuk digerinde kamera calışmıyo kamera calısması için şunu kurduktan snra şunu yapman lazım oyun oynuyosan şu versiyon iyi müzikler icin şu adımdan sonra şunu yapcan filan kafam yandı. :cursing:

Benim tek istediğim rehbere girerken veya ararken 3-4 saniye beklemesin kullandıgım3-5 programvar onlar calışsın başka bisi istemiyom. basitce 1. adım şu 2. adım şu diye anlatabilcek varmı diger root yapma rom indirme sayfalarına yönlendirmeyin baktım herşey karıştı. Kime sorsam surda başlık var diyo biliyrum o başlıgı ondan yapamadığımdan buraya yazdım. kendi kullandıgınız romu nası yaptınız bi adım adım yazsanız cok güzel olur.

Android surumu 4.0.4 yazıyo yeni güncelleme yok diyo bu haliyle kullanıyorum burdan bi kurtarın beni atcam telefonu yakında :hammer:

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu konuda ben de giriş seviyesi kalıyorum, konuyu takibe aldım cevaplayan olursa makbule geçecek. Fakat telefon çok satmadığı için çok cevap alacağımızı da sanmıyorum. Ben bir root kurmuştum ama sanırım kurcalarken bi şekilde bişeye zarar verdim HSDPA dayken arayanlar bazen bana ulaşamıyor bu nedenle Edge de kullanmaya çalışıorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
youtube den root nasıl yapılır, veya how root diye aratın, videoyu izlerken yaparsın. böylesi daha kolay.
root yaptıktan sonra yükleyeceğin romunu karar vercen. daha sonra rom nasıl kurulur onuda youtubeden incele yaparsın.

fred263

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

fred263

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virus var linkte ESET öyle diyo

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim android 4.0.4
ana bant sürüm 8x55A-AAABQOAZM-203028G-77
çekirdek sürüm 2.6.32.9-perf
derleme 4.1.B.0.587

bu HSDPA ile bağlıyken ulaşılamama olayıyla ilgili bir fikriniz var mı ?

Ben rom atıyorum ama elimde işe yarar bir şey yok, yada daha önce içine ettim şimdi düzeltemiorum :S